Dimma & Dis

Ett mystiskt landskap kan vara en av de vackraste och fridfullaste vyerna i naturen under rätt omständigheter. Det är något underbart med dimmiga ängar eller en dimmig gryning överLäs mergra avlägsna bergstoppar. Du kan få sådana vyer i form av Photowalls otroliga urval av canvasutskrifter med dimma och dimma. Vissa vanliga landskap är halvt dolda från vårt perspektiv och kan få en känsla av intrig och dold skönhet. Våra dimma & dimmadukstryck ger dig dessa underbara atmosfärer i form av fantastiska konstverk. Dessa motiv ger en kylig stämning på dina väggar och påminner dig om hur fantastisk Moder Natur kan vara. Med dimma & dimma canvasutskrifter kan du få den känslan och synen i ditt hem, fritidsutrymme eller till och med det gamla goda kontoret.

Dimma och dimma på duk och deras attraktionskraft

Dimma är i princip ett moln som rör vid marken, om du verkligen vill förenkla denna naturprodukt. Dimma kan vara tunn eller tjock, och under vissa förhållanden så tjock att den gör monument som London Bridge eller Golden Gate Bridge i San Francisco nästan omöjliga att se. Detta sker när det är mycket, mycket fuktigt, och det måste finnas mycket vattenånga i luften för att dimma ska kunna bildas fullt ut. Du kan se detta i canvasutskrifter med dimma och dimma som "Foggy Forest". Ett vackert dimma & dimma-dukstryck som detta kan ge ett perfekt första intryck i din hall eller foajé. "Icelandic Mountains" är en annan dimma och dimma på duk med liknande estetik, som också skulle kunna vara mycket lämplig och tilltalande även i en företagsmiljö, till exempel i styrelserummet eller pausrummet på din arbetsplats. Om du är mer intresserad av något mer konstnärligt är kanske "Buddhist Temple" något för dig. Det här charmiga canvastrycket med dimma och dimma kommer att fängsla både unga och gamla.

Något för alla

På tal om unga och gamla, så är dimma och dimma på duk även idealiska för barnrum. Färgerna i den här kategorin är affektfulla och ämnet är inte överväldigande, varken optiskt eller mentalt. Dimma och dimma på duk kan utgöra en lugnande bakgrund i ditt barns sovrum eller arbetsrum. Att titta på det kommer att lugna dem, få dem att samla sina tankar och därmed bli mer fokuserade. Dimma & dimma canvasutskrifter som "Unicorns in Dreamy Forest" är perfekta representanter för varför motiv som dessa kan ge stor attraktionskraft men också en bra stämning i ditt barns omgivning. Även i vardagsrummet eller familjerummet kan dimma och dimma på duk som "Mountain Field Landscape" vara den gemensamma nämnaren för att föra samman familjemedlemmar i alla åldrar.

Den skillnad som finns mellan dimma och dimma på duk

Låt oss fastställa den exakta skillnaden mellan dimma och dimma. Den allmänna uppfattningen är att dimma och dimma skiljer sig åt genom hur långt man kan se genom dem. Det klassificeras som dimma när du kan se mindre än 1 000 meter bort. Om du kan se längre än 1 000 meter kallas det dimma. Båda dessa naturfenomen är vackert representerade i denna kategori av canvasutskrifter för dimma och dimma. Det är också viktigt att känna till skillnaden eftersom dessa saker påverkar synligheten, som är en viktig del av prognoser som påverkar många aspekter av vårt dagliga liv, från körförhållanden till sjöfart och luftfart. Även om både dimma och dimma är resultatet av suspensionen av vattendroppar, är dimma vanligtvis snabbare att skingra och kan snabbt försvinna med även svaga vindar. Dimma och dimma är inte bara en lättnad för ögonen, utan kan också lära ut en sak eller två!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.