Is

Vi vet alla att is är vatten som frysts fast, men visste du också att is flyter när vattnet fryser på toppen? Det stannar på toppen och isen blir långsamt tjockare och fryser världensLäs mer sjöar och dammar från toppen och neråt. Du kan se resultatet av detta fenomen i Photowalls fantastiska samling av canvasutskrifter med is. Isen hjälper till att skydda de flesta vattenväxter och djur under vintermånaderna. Detta gör dessa isdukstryck också till en nyttig påminnelse om att ta hand om våra miljöer eftersom isen, när den smälter på våren, absorberar värme från omgivningen för att långsamt ändra sitt tillstånd tillbaka till flytande form. Det krävs mycket energi för att ändra vattnets tillstånd, så denna gradvisa process hjälper till att förhindra en plötslig temperaturökning som kan vara skadlig för livet. Utforska det här underbara utbudet av canvasutskrifter med is för att uppgradera din vägginredning.

Fakta om isdukstryck

Det finns faktiskt två typer av is på jorden. Det finns vad forskare kallar landis som består av sötvatten, och havsis som består av saltvatten. Försök att se i isdukstryck om du kan skilja de två från varandra. Cirka tio procent av världens landyta och ungefär sju procent av dess hav är täckta av is. Du kan göra en slags global resa med dessa motiv i isdukstryck. Visste du att världens äldsta is finns på botten av inlandsisen på Antarktis? Man tror att den är cirka en miljon år gammal! När man tittar på isdukstryck är det också viktigt att komma ihåg hur viktigt detta element är. Isarna på Grönland och Antarktis är så stora att de påverkar den tyngdkraft som jorden utövar. Att vara uppmärksam på det marina livet och den globala uppvärmningen är till hjälp för att upprätthålla lämpliga isnivåer i dessa regioner. Låt isdukstryck på canvas vara den snygga motiveringen till att vara miljövänlig.

Den vita skönheten

Årstider kan förändra humöret, påverka våra liv och förändra våra perspektiv. Det sägs att vintern är en tid för kontemplation och inbjuder oss att lugna sinnet, stilla själen och rensa vårt inre arbete. Du kan säkert hjälpa till med detta med Photowalls isdukstryck som "Ice Wonderland". Den här vackra scenen visar perfekt upp vinterns attraktionskraft. Med sina rika detaljer och sin fantastiska komposition får detta specifika isdukstryck dig att känna att du är precis där och gör dina djupaste tankar och fattar viktiga beslut. För de mer proaktiva som vill ha lite action i sin inredning kan du inte göra fel med isdukstryck som "Icy Ladder and Horizon". Det finns gott om föremål med anknytning till vinteraktiviteter som kan höja insatsen i din inredning.

Ice canvas prints special guest

I motsats till vad många tror finns isbjörnar inte bara i Arktis frusna vildmarker, utan även i Kanada, Alaska i USA, Grönland, Ryssland och Norge. Dessa otroliga varelser är verkligen stora björnar! Vuxna isbjörnar kan bli över 2,5 meter långa och väga runt 680 kilo. Deras enorma storlek och vikt gör dem till de största levande köttätarna på jorden! "Polar Bear Grooming" är ett isdukstryck som visar dessa vildsinta jägare när de är som mjukast eller mest lugna. Tyvärr klassas dessa vackra djur som sårbara, eftersom det största hotet mot isbjörnarna är klimatförändringarna. Stigande globala temperaturer innebär att havsisen smälter tidigare och bildas senare varje år, vilket ger isbjörnarna mindre tid att jaga efter mat. Isdukstryck som "On Thin Ice" illustrerar detta perfekt och ganska hjärtskärande.
Produktinformation
  • Visar 1-85 av 85 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.