Regn

Regn är förmodligen det väderfenomen som framkallar mest känslosamma känslor hos en människa. En kall, mulen dag med ett lätt duggregn utanför kan väcka minnen av intimitet och samvarLäs mero. Medan en total regnskur kan få fram det absolut värsta i vissa manodepressiva personligheter. Photowall hyllar detta speciella väder i sin fina samling av regndukstryck. Dessa fängslande bilder som visas runt om i ditt hem kan få dig att minnas svunna dagar och alla de minnen som följer med dem. Att titta på dessa regnbilder kan också lugna bort dina bekymmer och din huvudvärk och ge dig en känsla av lugn och ro i ditt eget hem. Dessa regndukstryck finns i ett nästan oändligt urval av färger och mönster för den eftertänksamma stadsbon att välja mellan. Samla din familj och dina vänner runt dessa regndukstryck och se hur dina bekymmer försvinner. De kan också göra ett roligt och avkopplande intryck i dina barns rum och lekstugor. Vilket barn älskar inte att plaska runt och leka i regnet? Låt dessa fantastiska regndukstryck komma in i ditt hem idag.

Drivande i regn canvasutskrifter

Vare sig det är i sång, konst eller litteratur har detta naturfenomen regn förevigats sedan urminnes tider. Poeter, spelmän och skribenter har gjort det till fokus för flera av sina konstnärliga insatser. Regn utstrålar en viss romantik och söt melankoli i sitt ansikte, som gör att människor inte kan låta bli att bli förtjusta i det. Det är nästan lustigt att inse att människor reagerar på ett så kraftfullt sätt på ett enkelt nederbörd. Photowall hyllar ett av naturens mest hjärtevärmande fenomen i "Definitive Tropical" och "If I Have To Go-svart och vitt" i sin underbara samling av regndukstryck. Det förstnämnda skildrar en tropisk monsun i en skog eller ett skogsområde. Den andra av dessa bilder visar en man som korsar gatan mitt i ett skyfall, en enkel bild vi medger det, men en som framkallar en märklig djupt liggande känsla av att släppa taget hos alla som betraktar den. Dessa regndukstryck ger dig möjlighet att vara eftertänksam och låta dina tankar löpa fritt till tider som är både bitterljuva och oförglömliga. Låt dina känslor ta överhanden för en gångs skull och sola dig i de färgglada minnen som dessa regndukstryck ger upphov till.

Downpour in rain canvas prints

Vatten från jorden absorberas i atmosfären genom avdunstning. Det omvandlas sedan till en utfällning som kallas moln i stratosfären, där det, om det blir tillräckligt tungt, omvandlas tillbaka till vatten och faller ner på jorden som regn. En ganska enkel vetenskaplig förklaring, eller hur? Och ändå börjar den inte ens förklara varför ett så rudimentärt naturfenomen kan ha så stor känslomässig effekt på en fullvuxen människa. Photowall låter dig ge efter för din sentimentalitet i "Skyfall", "Storm in the City" och "Train in the Rain" i sitt breda utbud av regndukstryck. Bilden av ett tåg som sitter på ett spår mitt i ett skyfall, redo för avgång, slår ett så starkt ackord av förlust hos alla som ser den, att man knappt kan fånga sig själv innan man sveps med av känslan. På samma sätt väcker utsikten över en stad som blivit blank och glittrig av regnet en känsla av storstadsmässig eftertänksamhet hos stadsborna, så att de inte kan låta bli att stanna upp och ta en titt på utsikten. Orden saknas när det gäller att beskriva den blå och kyliga känslan av regn.

Låt det falla

Även i filmens värld används regnmaskiner ofta av filmregissörer för att ge sina scener mer personlighet och lite stämning. I den psykologiska thrillern SEVEN från 1993 med Brad Pitt och Morgan Freeman i huvudrollerna spelades alla scener in i regn. På samma sätt visade filmen THE PERFECT STORM med George Clooney och Mark Wahlberg i huvudrollerna vad som brukar hända när regnet går överstyr och förvandlas till en fullfjädrad orkan. Denna film, som bygger på verkliga händelser, skildrade den kraftigaste orkanen som drabbat vår planet under det senaste århundradet. Regn används ofta för att framhäva och intensifiera klimatiska scener i filmer. Filmiska avsked mellan älskande sker ofta i regnet. På vykort och i målningar används regn ofta för att framkalla en känsla av melankoli och en eftertänksam stämning. I sånger är regnet ofta en symbol för ensamhet och förlust. Även poeterna i gamla tider sätter likhetstecken mellan detta naturfenomen och ett brett spektrum av känslor. Det är inte svårt att förstå varför Photowall inspirerades att ta med denna naturliga väderhändelse i sitt sortiment av canvasutskrifter. Så hämta din samling av regndukstryck idag.
Produktinformation
  • Visar 1-16 av 16 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.