Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Norra Sverige Midnattssol - Canvastavla - Vardagsrum

784

motiv

Vatten

Skapa en lugnande atmosfär i ditt favoritrum med hjälp av vår samling canvastavlor med vattentema. Vatten har sedan länge ansetts ha både läkande och terapeutiska egenskaper. TraditioLäs mernell indisk och kinesisk medicin hävdar att vattenelementet skapade den fysiska harmoni och balans som finns i människokroppen. Utnyttja dess välgörande egenskaper genom att välja ett vattenmotiv till ditt favoritrum. Du har mycket att välja mellan, många färger och stilar, i det här sortimentet. Bara luta dig tillbaka, blunda och föreställ dig att du flyter iväg mot en tropisk solnedgång till ljudet av vågorna som bryter mot en sandstrand.

Åh, vad vi älskar att vara vid havet

Vem älskar inte en lång dag på stranden? Återskapa den där semesterkänslan med en canvastavla med havstema. Rullande vågor och deras skum ger rummet en känsla av rörelse, medan en hawaiisk vik inramad av viskande kokospalmer ger dig ett ögonblick av äkta lugn mitt i din hetsiga vardag. Eller välj att liva upp dina väggar med några bedårande och lekfulla delfiner. De finns tillgängliga både som tavla och som foto. Sortimentet av klippiga kustlinjer hjälper dig att hitta Zen när du vill, medan ett av våra fyrtorn väcker liv i din inredning med en nautisk twist och elegans. Du kommer nästan kunna känna saltsmaken och höra fiskmåsarna!

Sjöar och floder

En stilla sjö en varm sommarkväll, med en vattenyta lika slät som en spegel. Lägg till en orange solnedgång, skymning fylld med eldflugor eller en nyckfull stormby. Valet är ditt! För en totalt avslappnad atmosfär, välj en av våra sjötavlor, som finns i flera färger. Ditt vardagsrum kommer att förvandlas till ett fyrtorn av trä och din soffa till en däcksstol. Och du kan uppleva allt utan en enda mygga i sikte! Om du föredrar något mer spännande kommer våra vattenfallstavlor passa dig perfekt. De är ögonblick fångade av en kameralins, och du kan nästan höra det öronbedövande dånet av vattnet som störtar mot klipporna. De livliga rörelserna väcker liv i dina sinnen, och de är det perfekta valet för den som vill dränka sin trötta inredning.

Från paletten

Om du föredrar en mer naturlig stil kan du titta på några av våra tavlor med vattentema. Vi har allt från impressionistiska till japanska tavlor, och de ger vilket rum som helst en färgrik huvudattraktion med sin unika stil. Dessa traditionella konstverk kommer garanterat ge dina rum individualitet och kommer definitivt fånga dina gästers uppmärksamhet.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.