Vatten

Skapa en lugnande atmosfär i ditt favoritrum med vår kollektion av canvasbilder och målningar med vattentema. Vatten har länge ansetts ha helande och terapeutiska egenskaper. TraditioLäs mernell indisk och kinesisk medicin hävdar att vattenelementet är ansvarigt för att skapa fysisk harmoni och balans i kroppen. Utnyttja dess välgörande krafter genom att välja ett vattenmotiv till ditt favoritrum. Med en rad olika färger och stilar kommer du att bli bortskämd med valmöjligheter. Luta dig tillbaka, blunda och föreställ dig att du flyter iväg till en tropisk solnedgång till det mjuka ljudet av vågorna som bryts på en sandstrand.....

Oh, vi älskar att vara vid havet

Vem älskar inte en dag på stranden? Återskapa semesterstämningen med ett canvasuttryck med havstema. Rullande vågor och skummande spray ger en känsla av rörelse i ditt rum, medan en Hawaiibukten inramad av viskande kokosträd ger en stund av rent lugn i din vardagliga rutin. Alternativt kan du välja några bedårande delfiner för en rolig känsla som lyser upp vilken vägg som helst, som finns antingen som målning eller i fotoform. Urvalet av klippiga stränder hjälper dig att vara zen när du vill, medan ett av våra fyrtornstryck ger en elegant och trendig nautisk twist för att väcka din inredning till liv. Du kommer nästan att kunna smaka på saltet och höra måsarna!

Sjöar och floder

Det platta lugnet i en sjö en sommarkväll, vattenytan är slät som en spegel. Lägg till en orange solnedgång, en skymning full av eldflugor eller en stämningsfull kvällsbygd. Det är ditt val! För en atmosfär av total avkoppling kan du välja en av våra sjödukar, som finns i flera färger. Ditt vardagsrum blir en träbrygga och din soffa en gammal solstol. Upplev allt utan en mygga i sikte! Om du föredrar lite mer spänning borde urvalet av vattenfallstryck vara något för dig. När kameralinsen fryser fast i tiden kan du nästan höra det öronbedövande bruset när vattnet störtar över klipporna. Det här är det perfekta valet för alla som vill släcka sin trötta inredning och väcker dina sinnen med sina livfulla rörelser.

Från paletten

Om du föredrar en mer traditionell look, varför inte ta en titt på några av våra målningar med vattentema? De sträcker sig från impressionistiska till japanska och ger en färgstark fokuspunkt för varje rum samtidigt som de är unika i sin stil. Dessa traditionella konstverk kommer garanterat att dra till sig uppmärksamhet från dina gäster, och de kommer garanterat att ge dina rum allvar och individualitet.
Produktinformation