Bokträd

En av våra mest populära kategorier av träd är bokar på duk. Detta träd anses ofta vara de brittiska trädens drottning eftersom det ger viktig föda och hem åt många arter. Bokens barkLäs mer, som tillhör familjen Fagaceae, är ofta hemvist för en mängd olika svampar och mossor, medan dess frön äts av möss, ekorrar och fåglar. Du kommer att se i bokens canvasutskrifter varför det vetenskapliga namnet för den europeiska boken är Fagus sylvatica. Fagus är det latinska namnet som betyder "ett slags ek", och epitetet sylvatica betyder "växer i skogen". Dessutom kommer du också att få vittna i bokar på dukutskrifter om att dessa skönheter kan bli upp till 40 meter höga och att deras livslängd kan överstiga 300 år! Det är därför inte konstigt att de förknippas med visdom, eftersom studenter för länge sedan behöll en bit bark för att lyckas med sina studier. Kanske kan bokar på canvastryck göra samma sak för dig i en annan form.

Effekten av bokar på duk

Eftersom dessa fantastiska saker, som tekniskt sett är långsträckta växter, också bidrar till att hålla vår luft ren och våra ekosystem friska, är det vettigt att placera dem i ditt hem. Det är dock inte alla som har tillräckligt med utrymme för att plantera ett träd i sin bostad, men oroa dig inte längre eftersom vårt utmärkta sortiment av canvasutskrifter med bokar ger dig möjligheten att fortfarande ha den där vitaliserande känslan, om än i en annan form. Det kommer att hjälpa dig att andas och ge dig en förnyad uppskattning för naturen, livet och den närmaste omgivningen, kanske till och med väcka din äventyrslust och ge dig ut i vildmarken. Återskapa detta naturskådespel och känn dig som om du vandrar genom ett av dem med bokar på duk. Visste du att det på medeltiden var känt som älvarnas träd? Detta gör det också tilltalande för små barn att ha i sina respektive utrymmen.

Många årstider

Oavsett om det gäller bostäder, fritidsaktiviteter eller kommersiella lokaler kan du dekorera din inredning med en värld full av olika färger genom att använda canvasutskrifter av bokar. Det räcker med att titta på din omgivning för att se den skönhet som färgerna ger vår planet och som gör oss lyckliga och nöjda visuellt och känslomässigt. Återge denna känsla med Photowalls urval av canvastryck av bokar. Naturens cykel är en av de bästa gåvorna till oss, inte bara när det gäller att njuta av utsikten, utan också för att den ger oss variation i temperatur och andra naturfenomen. Även om du inte är en friluftsintresserad person kommer bokar på duk definitivt att skapa en positiv, livlig och avkopplande atmosfär i din inredning. Njut av vårens vibbar med objekt som "Green Forest Sunlight" eller sola dig i höstens skönhet med "Forest in Autumn".

Konstnärligt arbete med bokar på duk

Vi människor älskar inte bara träd för deras praktiska användningsområden utan också för att de har en naturlig känsla. Träd kan vara mycket vackra, så höga att de verkar röra himlen och så stora att man inte ens kan krama dem. En litania av konstnärer, både professionella och amatörer, har målat bilder av träd och tusentals dikter, sånger och berättelser har tillägnats dem. Underbara canvasutskrifter av bokar kan ha samma effekt som nästan alla av oss har känt någon gång, nämligen att helt enkelt stanna upp för att njuta av ett träds skönhet. Faktum är att bokar kommer att påminna dig om populärkulturella häftklampar som TV-serien Game of Thrones. En allé av urgamla bokar som är känd som "The Dark Hedges" är en av de mest fotograferade platserna i Nordirland och presenterades som Kings Road i nämnda program.
Produktinformation
  • Visar 1-47 av 47 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.