Vattenfall

Oavsett om du vill fånga den enorma kraften och majestätet hos världens mest berömda vattenfall eller titta på det mjuka vita skummet från en bubblande bäck som faller över en bergssiLäs merda, kan Photowalls kollektion av vattenfall på duk ta med dig skönheten av vatten i naturen in i ditt hem. Du kan hitta precis vad du letar efter i vår kollektion av canvasutskrifter, från det dundrande till det magiska.

Medvetet, stämningsfullt och magnifikt

Vår stora kollektion av canvastavlor innehåller fantastiska konstnärliga fotografier av Victoriafallen vid Zambezifloden i Afrika, flankerade av frodig vegetation och omgärdade av sprut från den vilda, dundrande floden, till utskrifter som framhäver kraften i vattenfallet Seljalandsfoss på Island och scener från den vackra nationalparken Jiuzhaidalen i Kina. Med imponerande bilder från naturen kan du ta dig från ditt hem till var som helst i världen. Genom, berg, skogar och till och med Central Park i New York kan du hitta den speciella scenen från vårt utbud av målningar. Många av våra bilder är i stämningsfullt svartvitt och förmedlar den dramatiska kraften hos dessa naturgiganter.

Elegant, skrämmande och graciös

I kontrast till våra bilder av vattenfallens kraft och majestät i naturen har vi också många canvastavlor som illustrerar den rena skönheten, delikatessen och variationen av vattenfall över hela världen. Regnbågar som fångas i teknisk färgprakt över vattenfallen, underbara gyllene soluppgångar eller rosa solnedgångar över floder som skummande vita vattenfall i de smaragdgröna djupen nedanför. Floder som kommer ur grönskande, slingrande skogsstigar och ormbunkar, och som slår igenom stenar och sprutar. Krispiga, vita, frusna vattenfall eller en skummande flod i de svartvita avtrycken av de eleganta men kusliga Fairy Pools på Isle of Skye i Skottland. Oavsett om det är i mystiskt svartvitt eller i de magiska, dansande färgerna hos vattenfall som jagar genom höstlandskapets guld- och rostfärger, har vår samling av canvastavlor något speciellt att erbjuda, oavsett vad du söker från naturen. Du kan välja mellan canvasutskrifter av Iguazufallen i Argentina och källorna i Yagafloden i Spanien. Du kan till och med välja ett actionuttryck av bergsklättring bredvid vattenfall. Om du vill fånga en bit av lugn och ro eller naturens storslagenhet i ditt eget hem, erbjuder vår katalog med canvasutskrifter ett enormt utbud av stilar och stämningar som skulle förgylla vilket rum som helst.

Förstärk ditt rum med en touch av natur

Att ha en utsikt över naturen i ditt rum är ett av de bästa sätten att skapa en uppfriskande och avkopplande rumsmiljö. Naturen är känd för att vara viktig för att minska stressnivåerna och har också observerats ge hälsofördelar. Begreppet är biofili, människans medfödda behov av att få kontakt med naturen. Detta är faktiskt en av trenderna inom designbranschen nuförtiden. Du kanske verkar märka att många inrättningar och utrymmen nuförtiden har åtminstone lite grönska i sin inredning. Glöm dagens stress och transportera dig själv till de underbara platserna på vår planet. Det är då som Waterfalls väggmålningar kommer in i bilden och får ditt rum och utrymme att se tilltalande ut.
Produktinformation