Blommor

Blommor har alltid haft förmågan att ge vilken omgivning som helst ett magiskt lyft, vare sig det rör sig om en vas med nyplockade blommor eller en makalös trädgård mitt i sommaren. BLäs merlommor är synonymt med skönhet och är ett utmärkt sätt att försköna ditt hem. Vi har ett så fantastiskt urval av canvastavlor med blommande växter att välja bland att du nästan kommer bli bortskämd. Den här härliga samlingen av stilleben hyllar de vackra blommornas tidlösa lockelse. Försjunk i tankar medan du beskådar en underbar plätt skogsmark full med engelsk klockhyacint, eller ge rummet en känsla av naturlig livskraft med en av våra närbilder.

Stilleben

Både klassisk och modern konst är fylld av populära verk som fokuserar på blommor. Det står säkert att blommornas klassiska skönhet sällan överträffas, vare sig det rör sig om naturens estetiskt tilltalande geometri, full av mjuka kurvor och spiraler, eller naturens förmåga att skapa otroligt mäktiga färgpaletter. Vi har samlat ihop ett vackert sortiment med tavlor som fokuserar på skönheten i blommors enkelhet. Levande blommor är ett bra sätt att ge ett rum en färgklick, men de varar inte för evigt. Försäkra dig om att ditt hem förblir friskt och levande året runt med hjälp av en canvastavla som visar upp blombladens bländande, naturliga arrangemang. Du kan välja från ett brett utbud av populära blommor för att framkalla en känsla av klass eller välja något mer unikt som reflekterar din personlighet. En stor eller liten canvastavla med blommor kan ge din inredning, från vindsrum till kök, en färgklick eller något mer subtilt. Vårt sortiment med canvastavlor innefattar fotografier såväl som både målad och tecknad konst, så du kan vara säker på att hitta något som passar din personliga smak och inredningsstil.

Natursceneri

Inget är mer naturligt än blommande vildblommor, och inget är mer fängslande än våra canvastavlor. Verken är perfekta både för att ge rummet en känsla av lugn och för att väcka intresse. Den som har ett av verken hemma får en snapshot av naturlivet och en mäktig bakgrund till sin heminredning. Blommor växer i många olika miljöer, från ekskogar till ängar. Låt våra tavlor med blomtema visa dig några av dessa fantastiska naturscener, och låt dem bli en del av ditt hem. Om du gillar klassiska tavlor bättre kan du välja en av våra canvastavlor som har fångat en konstnärs spektakulära syn på motivet och blommornas underskattade prakt. Kanske fattas det livfullhet eller en enande detalj i rummet? Välj en canvastavla med blommotiv, och ge vilket rum som helst ny energi på ett ögonblick. Blommor kan göra mycket mer än “bara” sätta pricken över i:et på din design; canvastavlan kan även vara den inspirerande huvudattraktionen i rummet. Att förena hemmets insida med utsidan är ett perfekt sätt att skapa en så rofylld stämning som möjligt, men många sätt att uppnå detta är dyra, stökiga eller rent ut sagt ej genomförbara. För många är det helt omöjligt att spendera en förmögenhet på dyra lösningar, men att investera i en vacker blomtavla kan vara lika effektfullt till en bråkdel av kostnaden. En bild säger mer än tusen ord. Eller ja, en tavla. En blomtavla kan förflytta oss till en annan tid, kanske till en fotvandring vi gjorde för länge sen. Eller så kan den inspirera oss att resa och uppleva nya destinationer. Blommor haft alltid haft en obeskrivbar effekt i konstverk, såväl som i annan design. De har en slående, nästan magisk, skönhet som har varit en del av våra liv ända sedan tidernas begynnelse. Historisk sett symboliserade blommorna liv och pånyttfödelse och med tiden formade de, och blev formade av, våra konstant förändrade seder. Förr fanns det inte så mycket blommor att välja på och vissa färger och varieteter gavs en specifik symbolik. En lila svärdslilja representerade vishet, även om lila generellt var synonymt med renhet och oskuldsfullhet. Blommor gavs inte bara som gåvor utan var även något man bar på sig. De var en stol del av vår kultur. Nuförtiden har blommande växters färger och former ökat lavinartat och vi har lyckats skapa ett enastående fantastiskt sortiment av canvastavlor som helhjärtat hyllar blommor i alla dess former och färger. Välj en blomtavla och gör denna naturens symbol till en del av ditt hem. Vare sig du väljer ett ensamt blomblad eller en hel äng kommer blommornas klassiska tidlöshet ge ditt hem nytt liv och inspirera dig att skapa något verkligt vackert.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.