Blommor

Oavsett om det är en vas med nyklippta blommor eller en vacker trädgård på sommaren har blommor alltid haft förmågan att magiskt lyfta upp vilken miljö som helst. Synonymt med skönhetLäs mer, och du kommer att bli bortskämd med det breda utbudet av blommande växter som kan användas för att försköna ditt inomhusutrymme. Den tidlösa tjusningen av blommande stilleben hyllas i denna fantastiska samling av blommiga dukutskrifter. Förlora dig själv i en härlig blåklocksskog eller ge ditt rum en touch av naturlig livfullhet med en av våra närbilder.

Stilla liv

Både klassiska och moderna konstnärer har gjort blommor till fokus för många populära verk. Vare sig det är naturens visuellt tilltalande geometri, där mjuka kurvor och spiraler används, eller naturens förmåga att skapa en häpnadsväckande rik färgpalett, är det säkert att blommornas klassiska skönhet sällan överskuggas. Vi har sammanställt ett vackert urval av målningar som fokuserar på blommans enkelhet. Levande blommor är ett utmärkt sätt att injicera färg i ett rum, men de varar inte för evigt. Se till att ditt rum förblir fräscht och levande året runt med ett canvasuttryck som visar upp kronblad och deras bländande naturliga arrangemang. Du kan välja mellan ett stort utbud av populära blommor för att framkalla en touch av klass eller välja något mer unikt för att spegla din personlighet. Från vindsrum till badrum, en liten eller stor canvas med blomstertryck kan ge din inredning en färgstöt eller något mer diskret. Vår kollektion av canvasutskrifter består av fotografier samt målade och datorgenererade konstverk för att tillgodose alla smaker och designstilar.

Scenografi

Det finns inget mer naturligt än blommande vilda blommor och inget mer fängslande än våra canvasutskrifter. Dessa verk är idealiska för att lägga till intresse och en känsla av lugn i alla utrymmen, och ger ägarna en ögonblicksbild av den levande världen och en rik bakgrund för deras inredning. Blommor växer i en mängd olika miljöer, från ekhagar till vidsträckta ängar; låt våra tavlor med blomstertema visa upp de allra bästa naturliga platserna och ta in dem i ditt hem. Om klassiska målningar är mer din stil kan du välja ett av våra tryck och fånga en spektakulär vy genom en konstnärs ögon, samtidigt som du hyllar blommornas diskreta briljans. Kanske saknar ditt rum livfullhet eller ett förenande element? Välj ett canvasuttryck från blomsterkollektionen och ge nytt liv åt vilket rum som helst på ett ögonblick. Blommor kan inte bara ge din design en sista blomma, en canvasmålning kan också utgöra det inspirerande mittpartiet i ditt rum. Att förena yttre och inre utrymmen är ett idealiskt sätt att maximera lugnet i ditt hem, men många metoder för att uppnå detta är kostsamma, stökiga eller helt enkelt opraktiska. Att spendera en förmögenhet på avancerade lösningar är utom räckhåll för många, men att investera i en vacker blomsterduk kan ge en lika slående effekt för en bråkdel av kostnaden. En bild säger mer än tusen ord, eller i vårt fall en målning. Att kliva in i ett rum med ett blomstertryck kan förflytta oss till en annan tid, kanske en vandring vi njöt av för länge sedan, eller så kan det till och med inspirera oss att ge oss ut och uppleva nya destinationer. Blommor har alltid haft en obeskrivlig kraft i konst och design, en slående nästan magisk skönhet som har funnits med oss från allra första början. Historiskt sett användes blommor för att symbolisera liv och återfödelse och med tiden började de forma och formas av våra ständigt växande seder och bruk. Förr i tiden var urvalet av blommor begränsat och särskilda färger och sorter gavs en lika särskild symbolik. En lila iris kunde användas för att förmedla visdom medan en lilja var synonymt med renhet och oskuld. Blommor gavs inte bara som gåvor utan bars också och var en del av vår kulturs vävda väv. Numera har den mängd färger och former som blommande växter kan erbjuda vuxit enormt och vi har kunnat skaffa ett lika bländande urval av canvasutskrifter för att helhjärtat hylla blomman i alla dess former. Välj en blomstermålning och ta in denna naturliga symbol i ditt rum; oavsett om det är ett enda kronblad eller en hel bergssluttning kommer blommornas klass och tidlöshet att blåsa nytt liv i ditt hem och inspirera dig till att skapa något verkligt vackert.
Produktinformation