Anemoner

Anemoner tillhör ett släkte av blommande växter i familjen smörblommor som kallas Ranunculaceae. Växter i denna familj brukar kallas vindblommor. De växer organiskt i de tempererade oLäs merch subtropiska områdena på alla kontinenter utom Australien, Nya Zeeland och Antarktis. Släktet är nära släkt med andra släkten som Anemonoides, Anemonastrum, Hepatica och Pulsatilla. Flera botaniker räknar dem till familjen anemoner. Photowall hyllar denna unika och färgglada blomma med sin egen kollektion av anemoner på duk. Dessa anemoner på duk skildrar denna vackra växt så som den finns i naturen. Förundras när dessa anemoner på duk ger liv och liv åt varje rum i ditt hus. Du kommer att känna dig som om du är i din egen privata trädgård med dessa anemoner på duk. Dessa anemoner finns i ett stort urval av färger och mönster för den kräsna stadsbon. Dessa anemoner på duk kommer att bli en perfekt mittpunkt i ditt vardagsrum och passar bra till alla färgskalor på dina väggar eller tapeter. De här anemonerna är lätta att installera och underbara att titta på, och de är en säker hit i ditt hem. Det finns knappast ett utrymme eller en vägg som dessa anemoner på duk inte kan väcka liv.

Färgglada i anemoner på duk

Olika sorters blommor representerar olika saker vid olika tidpunkter. I vår nuvarande tid symboliserar en anemon skydd mot det onda, eller så kan den också konnotera bortglömd kärlek. Photowall låter dig ta del av deras skönhet med "Indigo Anemone", "Gentle" och "Panoramic Flowers-Pink" i sin enastående samling av anemoner på duk. De kommer att se särskilt bra ut över din eldstad eller i ditt minibibliotek. Du kan aldrig göra fel med dessa anemoner på duk när det gäller att pryda ditt hem. Gör det till en veritabel trädgård genom att placera dessa anemoner på duk i kolumner för att skapa ett fint konstnärsverk. Tetiden har aldrig varit mer fin och härlig med dessa anemoner på duk runt omkring dig och dina gäster. Till och med dina barn kommer att uppskatta att ha dessa tilltalande anemoner på duk i sina sovplatser eller lekplatser. De kan ge dig otaliga timmar av lugnande avkoppling när du tittar på deras färgstarka ansikte. Ta bort dagens stress och omsorg genom att sitta på din favoritplats och låta timmarna rinna iväg medan du njuter av dessa pittoreska mästerverk. Det finns en för varje humör och fantasi. Gör dessa anemoner canvasutskrifter till en del av ditt dagliga liv.

Attraditionell i anemoner på duk

Under feodaltiden representerades varje klan av en specifik blomma i sin vapensköld. De inneboende egenskaperna hos varje blomma var gjorda för att återspegla de värderingar och principer som upprätthölls av varje hushåll. I Japan var samurajriddarna inte bara mästare på svärd, utan de var också experter på konsten att arrangera blommor som kallas Ikebana. Denna känsliga konstform förkroppsligar nivåerna jord, himmel och himmel. Till och med den störste av de engelska poeterna, William Shakespeare själv, hyllade blommornas dygder. Photowall ger dig mer att älska med "Blue Anemonies", "Wood Anemone" och "Panoramic Flowers-Yellow" i sin distinkta samling av anemoner på duk. De här anemonerna kommer garanterat att ge passion och nyckfullhet till varje rum de tar upp. Du kan nästan känna deras delikata doft genom att bara titta på dem. I den andliga praktiken Shinto sägs anemoneblomman representera livets cirkel, dess början, dess nutid och dess slut. Anemoneblommans fall från sina grenar anses vara en andlig symbol för fulländning. Anhängarna av denna religion värnar om denna vackra filosofi.

Detaljrik och förtjusande

Inom psykologin är blomman en integrerad del av en serie tester som syftar till att kvantifiera en patients sinnestillstånd. En person vars blomteckning är färgglad och laddad med många tillbehör sägs ha ett friskt sinnelag och är full av hopp inför framtiden. Medan en person vars teckningar av en blomma är dystra och vissna är allvarligt störd och bär på många allvarliga problem. Photowall bekräftar denna prognos med "Panoramic Flowers-Blue", "Pastel Flowers" och "Contemporary Anemone" i sin beundransvärda samling av anemoner på duk. Dessa anemoner på duk som sprutar av färg kommer garanterat att lyfta upp och vitalisera sinnesstämningen hos alla som har turen att få se dem. Vissa primitiva kulturer håller till och med blommor som standard för sexuell potens. Det är ingen tillfällighet att blomman, som är en växts könsorgan, är det element som används för att förmedla passion och begär även i vårt nuvarande samhälle. Blommor kan också betyda hemlighet, vilket termen subrosa antyder. I gamla tider träffades hemliga sällskap i dolda rum med en blomma hängande över huvudet. Detta betydde att allt som sades inom dessa väggar skulle stanna inom dem för alltid.
Produktinformation
  • Visar 1-29 av 29 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.