Gerbera

Med fantastiska Gerberas-bilder på duk från Photowall kan du ta in naturen i ditt hem. Gerbera är en så glad blomma som kommer att förstärka, ge energi och lysa upp ditt rum, oavsett Läs merom det är ett bostadsområde, ett fritidsområde eller till och med ett företag. Gerbera är känd för sina stora blommor och ljusa färger och är också ett populärt tillägg till blombuketter. Häng Gerberas canvasutskrifter på dina väggar för en sommarstämning året runt. Dessa motiv, som sträcker sig från enskilda blommor till klasar, heta rosa till glada gula färger, kommer garanterat att lysa upp din dag. Ett Gerberas canvasuttryck kan starta en rolig konversation med alla som tittar på det, oavsett om det är familj, vänner eller kollegor. Färgvariationerna som finns i Gerberas canvasutskrifter är perfekta för den individuella smaken. Du kan också alltid ändra dina utvalda objekt för att komplettera din övergripande estetik, färgscheman och andra dekorativa faktorer.

Historien i Gerberas canvas prints

En skotte vid namn Robert Jameson var ansvarig för att ha upptäckt denna blomma någonstans nära Barberton i Sydafrika. Även om blomman ursprungligen upptäcktes 1884 var det inte förrän cirka 40 år senare som blomman först odlades. Gerbera daisies är uppkallade efter en tysk botaniker, Traugott Gerber. Detta är en intressant liten detalj som du kan dela med dig av när folk ger dig komplimanger för dina Gerberas canvasutskrifter. Andra namn som förknippas med denna blomma är Barberton daisy, Transvaal daisy och African daisy. Namnet Transvaal daisy hänvisar också till platsen där den upptäcktes. Transvaal betyder över Vaal, som är en flod i Sydafrika. Som du nu vet är Gerberas canvasutskrifter inte bara en fantastisk fokuspunkt utan också ett pedagogiskt verktyg.

Symboliskt värde

Gerbera har flera betydelser, och alla lutar åt känslor av lycka och positivitet. Den egyptiska betydelsen är symbolisk för naturen och en hängivenhet till solen, medan kelterna trodde att denna växt skulle minska vardagslivets stress och sorger, vilket gör Gerberas dukutskrifter perfekta som utsmyckning i hemmet för att lindra stress. Genom historien har Gerbera daisy representerat barnens oskyldiga hjärtan och förknippas också med tacksamhet. Dessa arter stoltserar med en energisk lekfullhet, vilket är föga förvånande med tanke på deras djärva och vackra färger. Den tillmötesgående naturen kan vara den väggdekoration du har letat efter att sätta upp i din inredning. Barn kommer också att älska Gerberas canvasutskrifter. Ett objekt som "Pink Gerbera Up Close" skulle vara perfekt för ett barns sovrum, studieområde eller till och med lekhålan. "Pink Gerbera" är ett gudomligt konstverk som kan ha samma effekt på ett barns välbefinnande. Det kommer att ge det en touch av natur och få barnen att uppskatta Moder Jord mer.

Variety in Gerberas canvas prints

I likhet med solrosor följer Gerbera blommor solens riktning från öst till väst, vilket du kan se i Gerberas canvasutskrifter. Enbart Nederländerna producerar nästan 900 miljoner av Gerberablommorna per år! Några av de mest kända typerna är bland annat de dubbla Gerbera Daisies. Dessa dubbelblommiga blommor består inte bara av dubbla utan även av krönta och helkrönta sortiment. "Three Pink Gerbera" är ett utmärkt exempel på detta. Det finns också Gerbera Aprikos, som är hemmahörande i Sydafrika, och erbjuder ett attraktivt utseende, vilket innebär att den är en idealisk prydnadsväxt. Detsamma gäller för Gerbera canvasutskrifter med denna specifika sort. Med sina långa, spetsiga kronblad är Gerbera Aurantiaca lite annorlunda jämfört med de flesta Gerbera blommor. Kronbladen är varmröda i nyansen och har ett mörkt centrum, komplett med stora, ljusgröna blad. Se om du kan upptäcka dem i vårt utmärkta utbud av Gerbera canvasutskrifter.
Produktinformation
  • Visar 1-15 av 15 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.