Liljor

Liljor klassificeras som örtartade växter som växer från lökar. De har alla stora blommor och växer i de kalla till tempererade områdena på norra halvklotet till de subtropiska områdeLäs merna. Liljor är ett framträdande inslag i kultur, konst och litteratur. Photowall hyllar dessa växter med sin egen kollektion av liljor på duk. Dessa bilder skildrar dessa fantastiska blommor så som de är allmänt erkända i vår tid. Häng upp några av dessa liljor på duk på väggarna i ditt vardagsrum, och se hur rummet lyser upp och blir finare och finare med dessa bilder. Din familj och dina gäster kommer att bli förundrade av uppskattning och förundran över dessa liljor på duk. Se hur de vägrar att lämna rummet och försöker hitta fler ursäkter för att stanna kvar med alla dessa liljor på duk runt omkring sig. Det finns inte ett enda rum eller en enda vägg i ditt hem som inte kommer att bli upplivad med dessa liljor på duk. Deras hisnande skönhet och livliga färger kan charma och locka alla som bor där. Till och med dina besökare kommer att känna sig som om de befinner sig i en medeltida sjö eller en välskött fruktträdgård med alla dessa fantastiska liljor på duk runt omkring dig.

Vibrant i liljor canvas prints

Liljor kallas för perenner som växer i höjd från 2-6 fot. De har nakna underjordiska lökar som fungerar som deras organ för perennering. Vissa av dem utvecklar rhizomer, som är liljor med flera lökar. Liljornas blommor är stora och väldoftande och de varierar i färg från vitt, gult, orange, rosa, rött och lila. Den har markeringar på sina kronblad i form av fläckar eller penseldrag, vilket gör denna fina växt mycket trevlig att titta på. Photowall låter dig få en ännu större uppskattning av denna växt med "Calla Lilies", "Lili" och "Water Lilies II" i sin breda samling av liljor på duk. Dessa bilder skildrar denna fina växt så som den finns i naturen. Häng upp några av dessa liljor på duk i dina lounger och öka avslappningen och den lugnande faktorn i rummet. Dessa liljor canvasutskrifter kan ge färg och livfullhet till detta område. Sitt med ett glas rött vin i din favoritchassi och stirra bara på dessa liljor på duk hela eftermiddagen, deras ansikte kommer säkert att jaga bort alla dina bekymmer och problem. Dessa liljor på duk kan ge ett ovärderligt bidrag till ditt hem.

Vidividuell i liljor canvas prints

Det botaniska namnet Lilium är den latinska roten till namnet på denna växt. Ordet lilja har använts för att beskriva andra blommande växter, oftast felaktigt. Liljan förekommer till och med i Bibeln, i Höga Visan, då den beskrivs som liljan bland törnena. Photowall ger dig ännu mer att älska med "Calla Lily", "White Calla" och "Red Calla" i sitt fina sortiment av liljor på duk. Dessa bilder visar upp de mer dekorativa egenskaperna hos denna fantastiska växt. Placera några av dessa liljor på duk i ditt fritidshus och känn hur utrymmet plötsligt får liv i färg och energi. Dina vuxna nöjen kommer aldrig att bli roligare än med dessa liljor på duk runt omkring dig. Låt dig hänga med i dina favoritsysselsättningar samtidigt som du har den lugnande och charmiga kvaliteten hos dessa liljor på duk runtomkring väggarna. Du kanske till och med vill hänga upp några av dessa liljor på duk i dina korridorer. Gör gesten att flytta från rum till rum till en övning i skönhet och charm med dessa underbara liljor på duk i området. Dessa bilder är en garanterad hit i din bostad.

Skimrande och varierande

Liljan symboliserar moderskap och fruktbarhet samt kunglighet och ädel bäring. Den kan också representera kärlekens renhet, ungdomens skönhet samt förnyelse och återfödelse. Det är därför inte konstigt att liljor är favoritblommor som prydnadsblommor på många hotell, kontor och platser där många människor kan beskåda dess inneboende skönhet. Den bär på en elegans och grace som förstärker de gynnsamma egenskaperna hos varje utrymme. Photowall ger dig något att titta på med "Lilies Flower", "Morning Light" och "Bright Lily Flower" i sin fantastiska samling av liljor på duk. Dessa bilder visar upp de mer gynnsamma egenskaperna som gör liljan till en mycket uppskattad växt och blomma för utsmyckning. Häng upp några av dessa liljor på duk ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du slumrar på ett fält fullt av dessa hisnande blommor. Dina drömmar kommer att fyllas med färg och charm med dessa liljor på duk över dig. Du kan också visa upp dessa liljor på duk i din matsal för att liva upp din måltid och få maten att se ännu mer lockande ut.
Produktinformation
  • Visar 1-59 av 59 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.