Magnolior

Magnolia är en blomma i familjen Magnoliaceae och har fått sitt namn från den franske botanisten Pierre Magnol. Växtens existens är så gammal att den föregår biets uppkomst. Det har aLäs merntagits att före biet var skalbaggen den främsta pollineraren av denna blomma. På grund av den skada som skalbaggen orsakar på blomman har Magnolia utvecklat en evolutionär försvarsmekanism genom att göra sina karpeller mycket tåliga. Genom utgrävningar av fossiler har man kunnat fastställa att magnolian har funnits i mer än tjugo miljoner år. Photowall hyllar denna vackra och bestående blomma med sitt eget sortiment av Magnolias canvasutskrifter. Bilderna visar denna fantastiska blomma i alla dess härliga färger och storhet. Häng upp några av dessa Magnolias canvasutskrifter i ditt vardagsrum för att ge rummet en fräsch och luftig känsla. Dessa Magnolias canvasutskrifter kommer att lysa upp området och få det att kännas som om du sitter i en daggig lantlig trädgård. Din familj och dina vänner kommer inte bara att njuta av de ljusa färgerna och den förtrollande attraktionen hos dessa bilder, utan kommer faktiskt att leta efter allt mer kreativa skäl att dröja kvar i ditt vardagsrum.

Vibrant in Magnolias canvas prints

Magnolior trivs i olika regioner i världen, från sydöstra Asien till Nord- och Sydamerika. De är en utbredd buske som har doftande, stjärnformade blommor. De varierar i färger från vitt, rosa, lila, grönt och gult. Dess blomblad är formade som en virvel, med tre eller fler runt varandra. Photowall hyllar denna fantastiska naturgåva med "Magnolia Shades", "Flourishing Magnolia-Natur" och "Magnolia Flowers" i sin underbara samling av Magnolias canvasbilder. Dessa bilder visar denna märkliga blomma i all sin utstrålning och fräschör som den finns i naturen. Häng upp några av dessa Magnolias-dukutskrifter i din loungedel och känn den oöverträffade och sublima avkoppling som de ger. Sitt med en kopp te i din favoritstol och titta bara med beundran på dessa Magnolias-dukutskrifter för att lätta på all stress och spänning från dagen. Visa flera av dessa Magnolias canvasutskrifter i ditt fritidsrum för att göra din lektid för vuxna ännu mer avslappnad och uppfriskande. Titta på dina favoritfilmer, spela videospel och sätt på den gamla vinylspelaren för att hjälpa dig att varva ner med dessa Magnolias canvas prints.

Sublime in Magnolias canvas prints

Magnoliaplantans blommor är bisexuella, vilket innebär att de kan föröka sig som en manlig eller kvinnlig enhet. Charles Plumier upptäckte denna blomma i mitten av 1500-talet och namngav den efter den berömda franska botanisten Pierre Magnol. De blommar tidigt på våren innan bladen ens öppnar sig. Photowall låter dig sola dig i fräschheten med "Magnolia Chatoyer VI", "Manhattan Magnolia", " och "Magnolia Memories" i sitt fina sortiment av Magnolias canvasutskrifter. Dessa bilder visar oss de vanligaste och mest berömda typerna av denna blomma. Häng upp några av dessa Magnolias canvas prints ovanpå din säng, i din sovplats, och känn dig som om du somnar i en magisk trädgård. Låt dina drömmar fyllas av färg och glädje med dessa Magnolias canvas prints ovanför dig. Du kanske till och med vill visa upp några i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek för att ge rummet en atmosfär av lätthet och för att eliminera stelheten i rummet. Du kan föreställa dig att du är Pierre Magnol själv, som hedras av att få denna magnifika blomma uppkallad efter dig. Bara det att du ser dessa Magnolias-dukutskrifter i ditt hem kommer att inspirera till kreativitet och främja känslomässigt välbefinnande.

Färsk och naturlig

Magnoliablomman är tänkt att symbolisera adel, uthållighet och en stor kärlek till naturen. Den representerar också mildhet och den kvinnliga sidan av allting. Att bli begåvad med en bukett magnolior är att bli hedrad för sin orubbliga integritet och är en nick till personens beständiga karaktär. Photowall hedrar dig och ditt hem med "Magnolia Sketch", "White Magnolia" och "Spring Magnolia" i sin vackra samling av Magnolias canvasutskrifter. Dessa bilder skildrar denna fina blomma när den blommar under sin bestämda säsong. Häng upp några av dessa Magnolias-dukutskrifter i dina korridorer och få arbetet med att gå från rum till rum att efterlikna känslan av att gå genom en fräsch trädgård efter ett vårregn. Häng upp de här Magnolias-bilderna i din matsal och förhöj genast middagen. Samtalen kommer att bli mer livliga och engagerande. Det borde inte vara någon överraskning om samtalen vid bordet snart kommer att dras till dessa fina Magnolias-dukutskrifter som hänger på väggarna. Du kan till och med välja att visa upp dessa Magnolias-dukutskrifter i dina barns lekhörnor och sovplatser. Se hur de i vördnad dras till dessa fina bilder.
Produktinformation
  • Visar 1-50 av 50 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.