Solrosor

Det är något med en solros som genast ger ljus och glädje i ett rum. Det kan vara den ljusa färgen eller sättet som de håller upp huvudet på, men en solros även i det tråkigaste rummeLäs mert ger omedelbar livskraft åt ett rum. Ge ditt rum lite liv med ett canvastryck från vår kollektion Solrosor.

Konst

Den store Vincent van Gogh var besatt av solrosor. Han målade dussintals dukar med dessa ljusa, livliga blommor, i dussintals olika nyanser och konfigurationer. I vissa kretsar tror man att han målade solrosor för att distrahera sig från sin växande galenskap och depression - en symbol för livets ljusa triumf under en mörk tid. Andra säger att han var upphetsad och testade nya utvecklingar inom pigmenttekniken - även några år tidigare skulle han aldrig ha kunnat fånga solrosornas ljusstyrka på duk på det sätt som han gjorde. Oavsett skälen målade han dem, och hans serie solrosor är fortfarande en av hans mest kända målningar. Ta in färgens konst i ditt hem med ett canvasuttryck av Van Goghs solrosor.

Fotografier

Det finns inget bättre än ett fotografi för att fånga essensen av en sak. Van Goghs bästa försök kunde inte röra den sanna härligheten hos ett solrosfält i full blom - de ljusgula bladen kontrasterar så vackert mot de svarta hjärtorna och de gröna växterna. Solrosans livfulla färger är ett kraftfullt budskap, även i form av canvasutskrifter. "Här är jag", säger de. "Ta mig eller lämna mig, jag bryr mig inte!" Med ansiktet vänt mot solen, levande och växande, ljusa och vackra som solen som de är uppkallade efter, är solrosor en härlig och vacker syn, och ett fält av dem tillsammans, prasslande och gungande i vinden, deras gyllene huvuden som nickar som om de diskuterar på allvar - det finns inget i världen som liknar det. Ta in lite av den ljusstyrkan, lite av den rena attityden, i ditt eget liv genom att införliva målningar från vårt sortiment av solrosor i din inredning. Oavsett om du väljer de mer realistiska alternativen eller de lite mer drömlika kommer du aldrig att ångra att du tar in solrosor i ditt hem.
Produktinformation
  • Visar 1-34 av 34 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.