Tulpaner

Gör några av de vackraste och mest populära blommorna i världen till en del av din väggdekoration. Med Photowalls högkvalitativa urval av tulpaner på duk kan du föra in vårens skönhetLäs mer i ditt hem, fritidsutrymme och till och med på kontoret. Du kommer också att lära dig ett och annat på vägen. Visste du att tulpans popularitet vid en tidpunkt nådde skyhöga höjder och att de var så dyra att de till och med värderades högre än de flesta hem? Om du älskar tulpanblommans silkeslena kronblad eller är förtjust i de mjuka rosa blommorna kommer du definitivt att hitta tulpandukstryck som passar dig. Ge en extra dimension av naturen till ditt vardagsrum eller arbetsrum med stiliserade målningar och fotografier. Med ett brett utbud av mönster och färgscheman att välja mellan kommer du att få slut på dekorativa idéer med tulpaner på duk. Uppgradera din bostads-, fritids- och ja, även företagsinredning med vårt fina urval.

Den breda paletten av tulpaner på duk

Tulpan kan faktiskt skryta med många olika typer, men de mest framträdande är Darwin Hybrid Tulips som ger långvariga blommor på starka stjälkar med lysande färger som visar sig vackert i landskapet. Det finns också triumftulpaner som utgör den största gruppen av tulpaner och erbjuder det bredaste utbudet av färger, vilket du kanske redan har märkt i tulpanernas canvasutskrifter. Dubbla tulpaner är långvariga, halvdubbla till dubbla blommor som har en slående likhet med dubbla pioner. Fransade tulpaner är kantade med mycket fint skurna fransar, som i tulpandukstrycket med titeln "Pink Fringed Tulip". Fosteriana-tulpar är mycket populära i landskapsarkitektur i Europa men inte lika kända i USA. Greigii-tulpaner är kaläcksformade blommor som i allmänhet öppnas brett för att avslöja de inre färgerna. Se om du kan upptäcka dem i tulpandukstrycket "Tulips and Poppy Party". De andra anmärkningsvärda tulpantyperna är Kaufmanniana-tulpaner, liljeblommande tulpaner, papegojtulpaner, Viridiflora-tulpaner och art-tulpaner. Du kan hitta exempel på dessa i vårt urval av tulpaner på duk.

Mängder av betydelse

Färgerna på dessa blommor kan betyda många olika saker. Rött förknippas till exempel med äkta kärlek, medan lila symboliserar kunglighet och gult representerar glada tankar och solsken. Vita tulpaner, å andra sidan, används för att hävda värdighet eller för att skicka ett meddelande om förlåtelse. Om du ger någon tulpaner canvas print "Ivory White Double Tulip" som gåva kommer du säkert att bli förlåten på ett ögonblick. Om man bortser från alla skämt så kan du med tulpaner säga mycket utan att tala. Skönheten med tulpaner på duk är att du kan uttrycka saker med fotografier från verkliga livet som "Tulips After Rain", men också gå djupare ner i djupet med konstverk som "Spring Tulip".

Tulpaner på duk och historia

Namnet "tulpan" kommer från blommans form, där själva ordet kan spåras från persiska "delband" som betyder turban. En annan anledning till att det är kopplat till Turkiet är att turkarna dekorerade sina turbaner med hjälp av tulpanstjälkar. I tulpanernas canvasutskrifter har du inte bara ögongodis, utan också en viktig blomma i många kulturer. Den har sitt ursprung i det osmanska riket även om den upptäcktes tidigare i Centralasien. Under 1500-talet skedde en massiv import till Holland där de användes i olika målningar och festivaler. Som ett resultat av detta är Holland numera känt för odling av tulpaner och är dess största producent och exportör. Du kommer att se varför när du tittar på tulpaner på duk från Photowall. Holländarna blev så förtjusta i blomman att de nu är obevekligt förknippade med den. "Tulip Fields, Claude Monet" är ett bra exempel på detta, där du ser ett typiskt holländskt landskap med några vackra tulpaner i det.
Produktinformation
  • Visar 1-99 av 99 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.