Tusenskönor

Prästkragar är bland de mest glada blommorna. En av de vanligaste europeiska arterna är Bellis perennis, medan det finns flera växter som heter daisy, bland annat den engelska daisy. Läs merAndra namn som använts tidigare är bland annat bruisört eller sårört. Bellis perennis finns numera även i Amerika och Australasien. De vanligaste färgerna på prästkragar är vit, rosa och gul. Hitta canvasutskrifter av abstrakta gröna prästkragar, lysande gula och till och med rödbruna prästkragar. En målning av en distinkt tusensköna eller ett mönsterdukstryck finns i flera storlekar.

Inte bara en vacker blomma

Det finns de som använder prästkragar som en ätbar livsmedelskälla samt som örtmedicin. De yngre bladen av prästkrage passar bra råa eller tillagade i sallader; blomknoppar och kronblad används ibland (råa) i smörgåsar, soppor och sallader. Te av prästkragar kan bidra till att tillföra vitaminer till människokroppen. Den vanligaste tusenskönan användes i det antika Rom i säckvis. Man extraherade saften och använde den som en våt sammandragande salva i bandage. Canvasutskrifter omfattar ett hjärta av prästkragar som är utformat för att smälta hjärtat, prästkragar med fjärilar i olika färger, vita prästkragar som sträcker sig mot solen och patchworkmönster av prästkragar. Tusensköna tavlor ger en naturlig kvalitet till alla rum eller inredningsscheman. Prova en närbild av en tusensköna och fundera över vattendropparna på dess kronblad som ett slags morgonmeditation. Ett canvastryck av en tusensköna ger ett gott humör varhelst det hänger. Det är intressant att notera att prästkragar är en kärlväxttyp, vilket är en av de största växtfamiljerna. De kallas så eftersom deras näringsämnen och vatten cirkulerar genom växten på samma sätt som vi har ett kärlsystem i våra kroppar. Margeriten tillhör inte bara en av de största familjerna, utan är också en symbol för oskuld och renhet. De är en tålig växt som till och med kan nå ogräs proportioner om den inte kontrolleras i en trädgård. Bin av alla slag dras till den milda tusenskönan och dess släktingar. Honungsproducerande bin dras särskilt till prästkragen. Njut av den glada blomman som är tusenskönan när du hänger den på väggen och känn hur du slappnar av.

Har du en essens av naturen i din inredning

Naturen har en unik skönhet som avslappnar och uppfriskar som få andra saker kan göra. Som sådan finns det olika sätt att införliva en touch av natur i ditt hem så att hemmaborna kan njuta av den året runt. Förutom det underbara utseendet säger experter att införlivandet av naturmiljöer och bilder av naturen kan bidra till att förbättra lycka och välbefinnande. Detta innebär helt enkelt att både kropp och själ kan dra nytta av dem. Det har observerats att bilder av naturen, förutom de estetiska kvaliteterna, kan minska stress, depression och ångestnivåer. Dessa väggmålningar kan vara mycket lägliga för dagens sätt att leva. Så tveka aldrig att lägga till en touch av natur i ditt hem. Det är trots allt du och dina familjemedlemmar som kommer att dra nytta av dem.
Produktinformation
  • Visar 1-42 av 42 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.