Palmlöv

Naturen ger oss möjlighet att fly när stress och stress i stadslivet blir för mycket. Detta sker på ett eller annat sätt. Helst till en fysisk eller mental plats i naturen, eftersom eLäs mern sådan miljö är hälsosam och kan hjälpa oss att slappna av. Med Photowalls fantastiska urval av canvastryck med palmblad kan du ha ett sådant tillfälligt verktyg för flykt direkt i din inredning. Palmbladens canvasutskrifter har ett mångsidigt urval där underbara mönster och sublima färgkombinationer är de främsta. Inte bara naturälskaren i dig kommer att bli nöjd, utan även den konstnärliga sidan. De många olika stilarna och tolkningarna kommer att ge ditt rum ett otroligt visuellt tilltal och tyngd. Använd palmbladscanvasutskrifter i ditt hem, på kontoret eller till och med i ett enkelt rekreationsutrymme. Du har också möjlighet att justera dina valda föremål så att de passar, eller kontrasterar, till en etablerad inredning eller ett planerat färgschema.

Bakgrundsinformation i palm leaf canvas prints

Palmbladet klassificeras som ett tropiskt blad och ett blad med skuggor. Det är oftast enorma blad som fångar upp alla fotoner av ljus som kan ta sig ner till skogsbotten, genom det höga krontaket och de många lagren av vegetation. Växter med denna typ av blad tenderar att vara mörkgröna, med massor av klorofyll så att de kan maximera fotosyntesen. Du kan se detta i palmbladscanvasutskrifter som "Twilight Palms II" eller "Yosemite National Park". I palmlövscanvasavtrycken kan du också se några anmärkningsvärda besökare i form av djur. "Leo Savanna - Brown" är ett vackert exempel på detta och kombinerar palmbladens skönhet med en vacker och attraktiv figur. Den här typen av väggdekoration kan förändra hela den visuella tyngden och balansen i ett rum. För något mer subtilt kan du kolla in det vackra motivet "Piece of Paradise - Viridescent". Det är enkelt men det rockar absolut!

Något för alla

Med den ovan nämnda mångfalden av färger och mönster, plus de anmärkningsvärda besökarna från djurvärlden, har du ett idealiskt dekorationsmedel för barnutrymmen i dessa palmbladscanvasutskrifter. Sympatiska karaktärer och varma färger kan ha en positiv effekt på ett barns mentala välbefinnande, samtidigt som de är roliga och intressanta, för att inte tala om lärorika. Alla barns sovrum, studierum eller lekutrymmen skulle gynnas av palmbladscanvasutskrifter i deras rum. "Jungle Kingdom - Light Green" kan stimulera dem till att bli mer intresserade och investerade i Moder Natur. "Tropical Bird Friends" kan ge dem en känsla för fåglar och bevarande av arter. Palmblad på duk kan ha en sådan positiv och informativ inverkan på ett barn, vilket bådar gott för vår planets framtid.

Påverkan av palmlöv på duk

Förutom den uppenbara visuella attraktionen och charmen hos palmbladscanvasutskrifter kastar denna kategori också ljus över hur vi värderar denna del av växten, och naturligtvis själva växten. Bladen förser en växt med mat och luft som hjälper den att hålla sig frisk och växa, eftersom bladen i huvudsak är växtens matfabrik. Genom fotosyntes omvandlar de ljusenergi till mat genom att kombinera vatten från jorden och koldioxidgas från luften för att göra socker. Genom porer, eller stomata som de kallas vetenskapligt, "andas" bladen in koldioxid och "andas" ut syre. Generellt sett är blad gröna, vilket du kommer att se på de flesta av de palmbladscanvasutskrifter som vi har på lager åt dig. Det är inte bara trevligt att ha palmbladscanvasutskrifter i ditt rum, utan också lärorikt och representativt för hur du bryr dig om och värdesätter miljön. Du kan till och med kombinera dessa palmbladdukutskrifter med riktiga växter för att verkligen visa din gröna tumme.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.