Ståndare

Även om blommor och växter i sig själva redan är ett bra tema att ha som inredningsdetalj, kan deras enskilda delar göra ditt val ännu mer specifikt. En av de viktigaste men också mesLäs mert lättskötta delarna av en blomma är ståndaren. Photowall har sammanställt ett sortiment av canvasutskrifter med ståndare för att täcka denna viktiga del. I huvudsak är ståndaren det manliga fortplantningsorganet i en blomma som producerar pollen. Detta är mycket viktigt eftersom pollinatörer som bin sprider det och på så sätt säkerställer spridningen av de enskilda arterna, vilket i sin tur leder till balansen i det specifika ekosystemet. Stamen canvas prints visar upp några av de mest framträdande typerna av blommor och växter som finns där ute, samtidigt som de belyser deras egna varierande delar. Stamenen har två huvuddelar som kallas för anter och stjälk, där den förstnämnda ibland också kallas för tråd. Som du kanske kan skymta i stamen canvas prints släpps pollenet ut genom att öppnar bladfjädern. Detta pollen transporteras sedan av de tidigare nämnda pollinatörerna, men även bara vinden, till den mottagliga ytan på stigmaet på samma eller en annan blomma. Denna vackra och betydelsefulla process fångas i många av våra stamen canvas prints. Som vanligt kan du välja att ändra dina stamen canvas prints så att de passar eller kontrasterar till din befintliga inredning och dina färgscheman.

Attribut till stamen canvas prints

Just den här kategorin visar att blommor inte bara är begränsade till att vara vackra, utan att de också kan vara frodiga och otämjda blommande växter som kan göra vilket rum som helst levande. Att lägga till stamen canvasutskrifter som vår serie "Meadow Flowers" i ditt hem kan inte bara ge ett leende på nästan alla ansikten, utan också förbättra stämningen som blommor på sjukhus som hjälper patienterna att återhämta sig snabbare. Dessa stamen canvasutskrifter finns i så många olika färger och nyanser att du lätt kommer att kunna placera dem i alla typer av utrymmen. Den otroliga mångfalden av stamen canvas prints gör dem också till en slags överraskning genom att de är oförutsägbart attraktiva och fängslande. Stamen canvas prints kan omedelbart förvandla ett vardagsrum, en hall eller något annat utrymme till något ovanligt och praktfullt, med sitt visuella tilltal och ibland den mystiska designen, som intrigerar och provocerar betraktaren.

Konstnärernas favoriter

När man talar om olika typer av blommor är rosen den som de flesta först tänker på. Rosens romantiska konnotation kan spåras tillbaka till århundraden av litteratur och konst. Det är inte konstigt att de har använts i så många konstverk, som också finns med i denna kategori av stamen canvas prints. Stamen canvas prints som visar upp rosen kan vara en inspiration för dig att uttrycka dina konstnärliga åsikter och önskemål. Kanske kan du sätta stamen canvas prints i din foajé eller till och med i ett konsthantverksrum. Rosor i konstverk verkar alltid så levande för oss eftersom färgerna och utseendet på denna blomma väcker vissa minnen hos oss. Stamen canvas prints som till exempel "White Christmas Rose" kan påminna oss om hur vi sniffar på doften från mormors trädgård eller doften av mammas parfym.

Mer exempel på stamen canvas prints

En annan berömd typ av blomma är amenone, som enligt den grekiska mytologin sprang ur Afrodites tårar när hon sörjde Adonis död. Detta förbinder stamen canvas prints som visar denna blomma med lojalitet och kärlek, eftersom det sägs att där Afrodites tårar och Adonis blod rörde jorden växte anemoner. Detta kan göra stamen canvas prints som "Anemone" till en felfri väggdekoration för intima utrymmen som sovrummet hemma, till exempel. Föreställ dig att du har den här underbara synen på väggarna i din sovplats, det kommer definitivt att höja stämningen och humöret. Annan mytologi kopplar anemonen till magiska älvor, som troddes sova under kronbladen efter att de stängts vid solnedgången. Unga barn, särskilt flickor, skulle bli förtjusta över denna föreställning. Stamen canvas prints är också mycket barnvänliga och trevliga. Du kan använda dem för att dekorera ditt barns sovrum, studieområde eller till och med lekhage. De många olika färgerna passar bra ihop med den inredning som du redan har satt upp i det nämnda utrymmet.
Produktinformation
  • Visar 1-14 av 14 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.