Stjälkar

Stammen är en av två grundläggande strukturella axlar hos en kärlväxt, den andra är roten. Den är det huvudsakliga stödet för blad, blommor och frukter. Den för vatten och absorberadeLäs mer element till rötterna och skotten, i xylem och floem, den lagrar näringsämnen och ansvarar för skapandet av ny levande vävnad. Stammen är en viktig del av växtens livsuppehållande strukturer. Photowall hyllar detta hjälpsamma och vackra naturens underverk med sin egen serie av canvasutskrifter med stjälkar. På dessa canvasbilder med stjälkar finns stjälkar i alla former och storlekar, som hänger på alla tänkbara sorters växter. Häng upp några av dessa canvasbilder i ditt vardagsrum och förvandla rummet till en virtuell trädgård eller ett växthus. Känn naturens fräschör och överflöd med dessa fantastiska canvasbilder med stjälkar runt omkring dig. Din familj och dina vänner kommer att uppskatta att du fyller ditt hem med dessa canvasbilder med stjälkar och de kommer att hitta fler och fler fantasifulla sätt att uppehålla sig i ditt vardagsrum. Du kan också placera dessa canvastryck i dina rekreationsrum för att ytterligare förstärka atmosfären av lugn och öka den roliga faktorn i detta utrymme. De här canvasbilderna kommer att bli en säker succé i ditt hem.

Väsentligt i stems canvas prints

Men stjälkar är inte bara ett oumbärligt bihang till en växt eller ett träd. De kan också fungera som en symbol för tillväxt och nytt liv. På samma sätt kan stjälkens vissnande under hösten symbolisera slutet på saker och ting och kan fylla oss med melankoliska och nostalgiska känslor. Även poeter, spelmän och skribenter har inspirerats till att göra sina bästa arbeten med bilden av stjälkar som torkar på ett träd. Photowall ger dig något att fundera över med "Alliums and Heleniums", "Birds heights-Cocoa" och "Birds heights-Pearly" i sin fantastiska kollektion av canvasbilder med stjälkar. De här exemplen på canvasutskrifter med stjälkar visar de vanligaste scenarierna där vi kan se stjälkar i naturen. Häng upp några av dessa canvastryck av stjälkar i dina lounger för att ge rummet en trädgårdsliknande och naturlig atmosfär. Bara färgen hjälper dig att slappna av och kan lugna bort alla dina bekymmer för dagen. Sätt dig med ett glas lemonad på din favoritchaiselong och låt dig helt enkelt gå vilse i den lugna och fridfulla skönheten hos dessa stems canvas prints. Sätt på lite musik för att fullborda fantasin om att befinna sig i den djupa skogen.

Sammanhängande i stems canvas prints

Många varelser i naturen förlitar sig på stammar för att få skydd och skydd. En larv kommer att bo på en stam tills den kan gå in i sitt puppstadium och bryta sig loss för att bli en vacker fjäril. Djur som använder skyddande kamouflage som en form av försvar kommer ofta att ta formen av en stam eller en kvist för att dölja sig för sina naturliga rovdjur. Om stammen eller grenen är tillräckligt stor kan till och med människor söka skydd under den under regnperioder. Inom militären är en av de färdigheter som soldaterna lär sig om överlevnad i skogen att samla upp det vatten som rinner från brutna stammar, så att de har tillräckligt med vatten att dricka. Photowall ger dig ännu mer att älska med "Birds heights", "Tulips Arrangement" och "Papaver Party" i sin underbara samling av canvasbilder med stjälkar. Dessa canvasbilder visar inte bara stjälkar utan även de djur som är beroende av dem för sin överlevnad. Visa upp några av dessa fantastiska canvastryck ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du somnar i djungelns hjärta, omgiven av lövverk och frodig vegetation. Dessa stems canvas prints kommer att ge dig den bästa sömn du någonsin haft på länge.

Organiskt och elementärt

Den store klassiska kompositören Ludwig Von Beethoven var döv och stum vid födseln. Därför är det ett mirakel att han trots dessa begränsningar kunde skapa några av musikens vackraste symfonier och melodiska stycken. Det sägs att han satt i timmar i skogen och tittade på stillheten i stammar och grenar som hängde från träden. Just deras utseende av beständighet och aura av frid är det som inspirerade honom att skapa de mästerverk som vi njuter av i dag. Photowall vill inspirera dig också med "Maskros", "Magnoliablommor" och "Meadow Flowers-Pink" i sin briljanta samling av canvasutskrifter med stjälkar. Dessa canvasbilder med stjälkar visar de mer robusta och rikliga aspekterna av denna ädla del av växten. Placera strategiskt de här canvastrycken i dina korridorer för att ge rummet en känsla av fräsch skogsmark efter regnet. Du kommer att göra det jobbiga arbetet med att gå från rum till rum till en övning i att skåda skönhet efter skönhet. Låt dessa underbara canvastryck av stjälkar föra in Moder Natur i väggarna i din fina stadsmiljö. Friskhet och rikedom kommer att leva i ditt hem med dessa canvasbilder med stjälkar.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.