Vulkaner

Vulkaner är några av de mest kraftfulla naturkrafterna på den här planeten. De är fulla av röd, smält lava, vulkanisk sten och svavel. En enda explosion kan skicka pyroklastiska moln Läs merrakt upp i stratosfären, där de kan ses från yttre rymden utan teleskop. Ett enda utbrott kan förändra en kontinents topografi och geologiska sammansättning för alltid. Photowall visar sin respekt för denna fantastiska naturkraft i sitt unika sortiment av vulkaner på duk. Dessa magnifika bilder visar några av de mest hisnande och historiska vulkaner som har gjort sitt avtryck på den här planeten. Låt dessa vulkaner på duk sitta i ditt hem och påminna dig om den häpnadsväckande kraften hos detta naturfenomen. Placera dem i ditt vardagsrum eller i bostadens rekreationsutrymmen för att ge dem en känsla av storlek och magnitud. Dessa underbara vulkaner på duk kommer till och med att göra sig bra i dina barns lekplatser och sovplatser. De kan inte bara tjäna ett dekorativt syfte utan kan också vara en introduktion för dina småttingar om grundläggande geologi. Sitt med dem och ge dem sin första lektion om hur dessa fantastiska naturkrafter en gång i tiden förändrade jordens ansikte.

Explosivt i vulkaner canvas prints

Den historiska staden Pompeji i Italien utplånades från jordens yta av vulkanen Vesuvius utbrott år 79 e.Kr. Lava och aska från berget svepte in den helt och hållet och omslöt till och med en del av dess invånare med sten, vilket gjorde att de för alltid blev inbäddade i de groteska positioner de dog i. På senare tid skickade utbrottet av berget Pinatubo i Luzonregionen i Filippinerna 1991 ett pyroklastiskt moln ut i atmosfären som nådde den andra delen av planetens halvklot. Photowall hyllar detta förödande naturfenomen med "Liquid Fire", "Red Fuji, Katsushika Hokusai" och "Ueno District and Mt.Fuji in Tokyo, Japan" i sitt fina sortiment av vulkaner på duk. Dessa särskilda tryck skildrar några av de mer aktiva vulkaner som orsakade förödelse på den japanska ön under det senaste århundradet. Dessa magnifika vulkaner på duk skulle se bra ut som ett tillägg till väggbilderna i ditt privata arbetsrum eller ditt personliga minibibliotek. Låt dessa vulkaner canvasutskrifter få dig att känna dig som en expertgeolog när de tar sin majestätiska och välförtjänta plats på dina väggar.

Det förödande i vulkaner canvas prints

Yellowstone National Park i Wyoming i USA var en gång en mycket stor vulkan för miljontals år sedan. Dess utbrott skapade en av de största kratrarna som den här planeten någonsin har sett. De geotermiska funktioner som är berömda i den idag, som gejsern Old Faithful, är en del av dess vulkaniska ursprung. Mount Apo i Filippinernas sydligaste regioner anses vara den största och högsta toppen i hela landet. Det är den största vilande vulkanen i regionen. Den har tusentals skorstenar och utlopp som släpper ut ångan, vilket förhindrar en värmeuppbyggnad och ett eventuellt utbrott. Marken runt omkring den är en av de mest bördiga i världen. Photowall låter dig dela historien med "Fuji over Shinjuku", "Mount Fuji and Sea of Clouds" och "Volcano Dawn" i sin fantastiska samling av vulkaner på duk. Dessa fantastiska vulkaner på duk som placeras i ditt vardagsrum kan bli ett samtalsobjekt som är så stimulerande att det kommer att generera timmar av diskussioner mellan dig och dina besökare. Bjud in vänner och arbetskamrater på sangria och tapas för att låta dem dela med sig av förundran och vördnad inför dessa fenomenala vulkaner på duk.

Momentant och imponerande

När lava torkar upp lämnar den så mycket näringsämnen och mineraler i marken att de drabbade områdena blir några av de mest bördiga markerna på jorden. Den vulkaniska jorden på Hawaii är den främsta grunden för dess jordbruk och är ensam ansvarig för hela dess ananasindustri. Photowall berättar att något gott kan komma från något så destruktivt med "Thinking Thin", "Crystallization" och "Craters Edge" i sin fantastiska samling av vulkaner på duk. Dessa anmärkningsvärda bilder påminner oss om att även om krafter av den här storleken kan lämna fruktansvärd förstörelse i sitt kölvatten, finns det en silverkant i form av den jordbruksrikedom och fruktbarhet som de lämnar efter sig för framtida generationers förbättring och utveckling. Låt dessa vulkaner på duk förmana oss om att det goda och det onda kan gå hand i hand på de mest ovanliga sätt. Dessa vulkaner på duk finns i ett brett utbud av mönster och färger som den kräsne amatörgeologen kan välja mellan. När de vilar, storslagna och majestätiska på jorden, låt dem sitta på samma sätt i hallarna och vardagsrummen i ditt hem. Ta din egen samling av dessa fina vulkaner på duk idag.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor