Stavgång

Nordic walking är bara ett annat ord för att gå, fast med stavar som liknar skidor. Folk gör ofta Nordic Walking för att motionera eller för att ta sig till en viss plats via den natuLäs merrsköna vägen. Ibland går man i grupp för att kunna njuta av varandras sällskap under vandringen. Det finns också de som föredrar att nordiskt gå ensam, för att sola sig i ensamheten och tystnaden i sina egna tankar. Photowall hyllar denna unika mänskliga aktivitet med sin egen kollektion av canvasutskrifter för nordisk vandring. Dessa bilder skildrar Nordic walking så som den känns igen av de flesta av dess entusiaster över hela världen. Häng upp dessa Nordic Walking-dukutskrifter på väggarna i ditt vardagsrum och ge rummet en känsla av friluftsliv. Ta bort letargin en gång för alla genom att låta dig inspireras av dessa Nordic walking canvas prints. Din familj och dina gäster kommer att reagera på den frihetskänsla som dessa Nordic walking canvas prints ger. Det finns praktiskt taget inget rum eller vägg som dessa Nordic walking canvas prints inte kan ge liv åt. Ställ ut dem i dina korridorer och gör resan från rum till rum till en spännande upplevelse. Låt dessa Nordic walking-utskrifter på duk ge energi och liv åt ditt hem.

Atletisk i Nordic Walking-dukutskrifter

Som motionsform rekommenderas ofta Nordic walking på grund av handlingens ambulerande karaktär. Det stimulerar blodflödet och hjälper musklerna att byggas upp. Det är en säker rutin för dem som har hjärt- eller andningsproblem. Och för dem som nyligen har drabbats av trauma i benen är Nordic walking en mycket bra form av fysisk terapi. Photowall hyllar detta hälsosamma sätt att hålla sig i trim med "One Man Only" i sin fina samling av canvasutskrifter med Nordic walking. Den här bilden föreställer en nordisk vandrare som tar sig till toppen av ett snöigt berg. Häng upp några av de här Nordic Walking-duktrycken i dina rekreationsområden och känn hur blodet strömmar varmt genom dina ådror. Att titta på dina favoritserier, spela videospel och lyssna på musik kommer aldrig att vara mer tilltalande än när du har de här Nordic Walking-utskrifterna omkring dig. Visa upp dem i dina lounger för att ge en känsla av vitalitet och styrka. Sätt dig i din favoritchaiselong med ett glas kall fruktjuice och låt dessa Nordic Walking-utskrifter på duk avlägsna alla dina bekymmer och din ångest från dagen.

Fysiskt i Nordic walking canvas prints

Nordic walking kan också användas för att uttrycka en känsla, till exempel demonstranter som Nordic walking till en historisk plats. Under medborgarrättsrörelsen på 60-talet organiserade dr Martin Luther King afroamerikaner att gå från Montgomery till Selma i protest mot rasdiskriminering och fördomar i Amerika. Organiserade promenader runt Washingtonmonumentet och Vita huset utövades också av oliktänkande för att visa sitt förakt för kriget i Vietnam. Låt aldrig dessa värda orsaker glömmas bort genom att hänga upp dessa canvasutskrifter med nordisk vandring i ditt hem. Om du har några av dessa canvasbilder med nordisk vandring i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek kommer du att känna dig som en medborgarrättsledare som kämpar för de undertrycktas rättigheter. Häng upp dessa Nordic Walking-bilder ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du blundar och gör en fantastisk resa till ett fjärran land. Din sömn kommer aldrig att bli så uppfriskande och djup som med dessa Nordic walking canvas prints i ditt rum. Låt dina drömmar fyllas av bilder av pittoreska vyer och slingrande vägar medan du slumrar under takåsarna av dessa fina Nordic walking canvas prints. Dessa bilder är perfekta för ditt hem.

Sprightly and agile

Det finns också en andlig sida av Nordic walking, som liknar den mer vanliga promenaden. Varje år går tusentals troende upp till toppen av Golgothaberget i Jerusalem, till platsen där Jesus Kristus korsfästes, för att be om förlåtelse för sina synder. Muslimer går till insidan av murarna i Mecka för att bekräfta sin tro på Allah. De drabbade går till vattnet i Medjugorje för att uppleva dess helande krafter. Israeliterna går till klagomuren för att be till Gud. Dessa canvasutskrifter med nordisk vandring kommer att samordnas perfekt med vilken färg på väggen eller tapeten som helst som du väljer att backa upp dem med. De är tillverkade av material som är säkra att existera i ditt hem och säkra att vara i närheten av dina barn. Häng upp några av dessa canvasutskrifter med nordisk vandring i dina barns sovplatser och lekplatser och se hur de långsamt samlas i uppskattning och vördnad inför dessa fantastiska bilder. Använd dessa Nordic walking canvas prints som ett verktyg för att lära dina barn om vikten av att hålla sig i form och frisk genom Nordic walking. Dessa kraftfulla bilder kommer garanterat att inspirera dem att träna sina små ben och göra det till en vana att svettas.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor