Städer & Platser

Den känsla av plats som ett fint producerat canvastryck kan ge ett rum är ofta oöverträffad. Från de livliga gatorna i Fjärran Östern, fulla av atmosfär och exotiska färger, till de mLäs merer avslappnade europeiska stadslandskapen, alla typer av stilar kan frammanas med rätt duk. Våra canvastavlor med stads- och plats-tema, som valts ut från fantastiska fotografier och grafisk design, kan vara glamorösa, överdådiga eller till och med upproriska i sin användning av färg och komposition. Välj en av de många olika typerna och förse ditt rum med en inredningsdetalj som får det att sticka ut och ge det en verklig känsla av plats.

Målningar inspirerade av USA

Det finns så många sätt att införliva en USA-inspirerad tavla i ett modernt hem att den är idealisk för att frammana höghusen i staden eller kanske för att erbjuda ett mer reflekterande tankesätt från de mer lantliga delarna av den amerikanska mellanvästern. Ta en titt på våra canvasbilder med Los Angeles-tema, till exempel. Här hittar du färgglada bilder, ofta i ljusa kritor och pastellfärger, som ger kontrasterande förlagor för skylines och stadsbilder som passar lika bra i funkiga gästrum som i eleganta mottagningsrum. Många har den berömda Hollywoodskylten som står över Beverly Hills som motiv - något som utan tvekan kan ge en touch av sofistikering och glamour, oavsett vilken epok av filmskapande du råkar vara inne på. Sedan finns det våra härliga New York-dukutskrifter som kan frammana allt från jazzåldern till modern tid, och som alla skildrar Big Apples distinkta arkitektur och layout. Från New Yorks berömda broar till andra som visar stadens berömda gula taxibilar eller till och med stadens kreativa graffiti - de flesta av dem erbjuder en färgrikedom som ger välbehövlig pigghet åt alla inredningsdetaljer. Eller varför inte ta en titt på våra tryck med Las Vegas-tema som är fulla av neonljus och överflöd, precis vad som behövs för att liva upp ett tråkigt hörn av ditt hem. Vi erbjuder också en omfattande samling stadsbilder från San Francisco som ger en fantastisk kombination av hav, kullar och stadsmiljö, ofta det idealiska valet för att dra ihop andra dekorativa element i ett rum i en enda bild.

Europeiska stadsscenerier

Oavsett om du letar efter den grafiska stilen hos en busskarta från London eller de koncentriska ringarna av Amsterdams kanaler som representeras i ett träblock, finns det ett lämpligt canvasuttryck att välja mellan. Vissa av de europeiska stadsbilderna som erbjuds ger en nostalgisk känsla med en atmosfär som påminner om svunna tider. Andra är helt uppdaterade med moderna byggnader, som de som syns i de många skyskraporna i Londons stad. Vare sig du letar efter parlamentshusets nygotiska majestät eller Eiffeltornets romantik finns det en ikonisk stadsbild som bara väntar på att fungera som det perfekta tillbehöret till ditt rum. Naturligtvis är våra parisiska dukar ett utmärkt sätt att fånga en chic stämning för vilket rum som helst, oavsett om du råkar vilja ha en bistroscen med vin i handen eller något mer sofistikerat, till exempel en målning av Montmartres berömda basilika. På andra håll i Europa kan du använda ett dukuttryck för att frammana Berlins livliga nattliv eller gatuscener. Från riksdagsbyggnaden till det modernare Potsdamer Platz, Berlin erbjuder så många smaker, ofta med en udd som inte finns någon annanstans. Men du kanske föredrar det flyktiga ljus som fotografer i Stockholm eller Moskva så ofta fångar för att dekorera ditt hem. Bilderna från dessa städer är ofta tagna med ett sviktande gult ljus och ger ofta en lugnande stämning och passar bra ihop med ett brett spektrum av dekorativa toner. Slutligen skulle ingen europeisk bild vara komplett utan bilder från Rom, den eviga staden. Vi erbjuder allt från takutsikt till utsikt över Tibern som ger varje hem en anmärkningsvärt italiensk smak.

En blandning av kulturer

När man avbildar en stadsscen på väggen, oavsett om det är genom ett stadslandskap eller något mycket mer tolkande, till exempel en affischdesign, är det ofta blandningen av kulturella symboler som gör att den sticker ut och väcker beundran. Detta syns ofta i användningen av östliga stadsscener. Till exempel erbjuder vårt utbud av stadstryck från Tokyo all den modernitet som man kan förvänta sig av den snabba staden, men också fantastiska trädgårdar och äldre arkitektoniska stilar, som traditionella pagoder. Du kan också hitta den perfekta blandningen mellan den byggda miljön och den naturliga, med vissa bilder som visar moderna strukturer mot Japans mest kända naturunderverk, Mount Fuji. Oavsett vilken stämning du söker från ett stadsfotografi finns det säkert ett lämpligt fotografi med precis rätt grad av urban coolhet.
Produktinformation