Städer & Platser

En utmärkt skapad canvastavla kan skänka ett rum en välbehövlig känsla av tillhörighet. Man kan återskapa vilken sorts stil man än vill med hjälp av rätt canvas – från Fjärran ÖsternsLäs mer trafikerade gator, fulla av härlig atmosfär och exotiska färger, till de mer avslappnande europeiska stadssilhuetterna. Våra canvastavlor av städer och platser är utvalda från fantastiska fotografier och grafiska designer. Deras färgsättning kan vara glamorös, praktfull eller till och med upprorisk. Välj ut en tavla från vårt omfattande urval och inred ditt rum med något som verkligen för det att sticka ut från mängden, och skänk det en känsla av din favoritplats.

USA-inspirerade tavlor

Det finns otroligt många sätt att använda sig av USA-inspirerade tavlor i ett modernt hem. De är perfekta för att framkalla känslan av det urbaniserade höghuslivet, eller kanske det mer reflekterande tankesättet vi förknippar med de mer lantliga delarna av Mellanvästern. Ta till exempel en titt på våra canvastavlor med tryck från Los Angeles. Här hittar du färgstarka bilder, ofta i ljusa toner och pastellfärger, som ger ett kontrasterande mönster mellan himmel och stad. De passar lika bra i läckra gästrum som i stilfulla sällskapsrum. Och oberoende av vilken filmatisk tidsera du är intresserad av kan det aldrig bli fel med den kända Hollywood-skylten högt ovanför Beverly Hills. Motivet gör otvivelaktigt att ditt rum får något sofistikerat och glamouröst över sig. Vi har också underbara New York-canvastavlor som kan frammana allt från jazzkänslor till något mer modernt. Stadens karaktäristiska arkitektur och layout skildras i dem alla. Från en utsikt över New Yorks kända broar, till stadens välkända gula taxis, eller till och med den kreativa graffitin som pryder staden – de allra flesta tavlorna bjuder på ett överflöd av färger som ger vilket rum som helst lite extra fräs. Eller varför inte en av våra tavlor med Las Vegas-tema? De färgstarka neonljusen och överflödet är precis vad som behövs för att liva upp en dyster hörna. Vi har även ett stort urval av tavlor som visar upp San Francisco. Den fantastiska blandning av hav, berg och stadsmiljö som dessa tavlor ger är ofta det perfekta sättet att knyta samman ett rums olika inredningsdetaljer med en enda bild.

Europeiska sevärdheter

Vare sig du söker den grafiska stil som kartorna över Londonbussarnas trafik har, eller kanalerna i Amsterdams koncentriska ringar, så finns har vi en canvastavla som passar dig. Vissa av de europeiska stadsbilderna vi har ger en nostalgisk känsla och en atmosfär som tar dig tillbaka i tiden. Andra är moderna med nutida byggnader, till exempel de många tavlorna med bilder på höghusen i City of London. Vare sig du vill ha en nygotisk tavla med majestätiska parlamentshuset i London eller den romantisk tavla med Eiffeltornet, har vi en ikonisk stadsbild som bara väntar på att få bli den perfekta inredningsdetaljen i ditt rum. Våra parisiska canvastavlor är ett bra sätt att ge vilket rum som helst en elegant touche, vare sig du vill ha en vindrickande bistro-scen eller något mer sofistikerat, som Montmartres kända basilika. Eller så kan du använda en canvastavla för att frammana en känsla av Berlins gator och fartfyllda nattliv. Från riksdagshuset till det mer moderna Potsdamer Platz bjuder Berlin på så många olika smaker, ofta med en udd du inte hittar någon annanstans. Fast du kanske föredrar att pryda ditt hem med det flyktiga ljus som fotografer så ofta lyckas fånga i Stockholm eller Moskva. Dessa städer fotograferas ideligen i ett försvinnande gult ljus som ofta ger en lugn stämning och fungerar väl med många olika färgsättningar. Och sist men inte minst - man kan inte tala om europeiska bilder utan att nämna Rom, den eviga staden. Vi har allt från utsikter från hustaken till tavlor som överblickar Tibern. Dessa tavlor ger vilket hem som helst en anmärkningsvärd Italiensk touche.

En blandning av kulturer

När du hänger upp en stadsscen på din vägg, vare sig det är en stadssilhuett eller något mer tolkande som en affischdesign, så är det ofta blandningen av kultursymboler som gör att tavlan sticker ut ur mängden. Speciellt östliga stadsscener blir omöjliga att inte beundra. Vårt urval av Tokyo-tavlor bjuder till exempel både på den modernitet som man förväntar sig från den jäktiga staden och på förbluffande vackra trädgårdar och äldre arkitektur, som de traditionella pagoderna. Du kan också hitta tavlor som har en perfekt blandning av bebyggelse och natur, till exempel de som föreställer moderna byggnader mot en bakgrund av Japans mest kända underverk, Fuji. Vad du än söker efter har vi definitivt ett stadstryck, med lagom mycket stadskaraktär, som passar dig.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.