Fönster

Om man tänker efter är människan lik en växt och behöver ljus för att växa vackert, oavsett om det är naturligt eller artificiellt. På samma sätt behöver ett hus tillräckligt med ljusLäs mer för ett hälsosamt liv, och det är här fönsterdukstryck från Photowall kommer in i bilden. Vackra fönsterdukutskrifter kan förbättra utsikten inne i huset, även om utsikten utanför inte är så tilltalande. Vårt utbud av motiv som är utformade kring temat fönster låter dig få en glimt av vilken plats som helst i världen, från magnifika stadslandskap till lugna naturscener. Dessa fönsterdukstryck erbjuder också ett brett utbud av färger som kan matcha, eller kontrastera, din befintliga inredning, färgscheman och så vidare.

Sortiment av fönsterdukstryck

Photowall lägger alltid stor vikt vid att ha en bred palett av alternativ när det gäller dessa kategorier. Detsamma gäller för fönsterdukutskrifter från kategorin byggnadsdetaljer. Du kan välja mellan fotografier från verkliga livet med sådana detaljer att det känns som om du tittar rakt ut, eller konstverk som ger ditt fönsterdukstryck en djupare innebörd och ett större sammanhang. "Stone Window" är ett underbart exempel på det förstnämnda och ger dig en glimt av en vattenmassa som ger dig lite andrum. När det gäller de tidigare nämnda konstverken kan du kolla in windows canvas print "Seaside Morning", en vacker och avkopplande vy som kan se lika bra ut i köket hemma som i pausrummet på kontoret. Förutom dessa två typer är en annan aspekt av windows canvas prints mångfald att de har bilder från hela världen, vilket du kommer att få veta i de följande två styckena.

Familjära sevärdheter

En hälsosam blandning av gammalt och nytt, windows canvas prints, är ofta en inspiration till platsens historia och vart detta område kan vara på väg. En handfull strukturer är omedelbart igenkännbara på grund av deras närvaro på vykort från det förflutna och i film- eller TV-scener som vi alla har bevittnat. Vi har alla haft det där ögonblicket när vi tittar på en film och plötsligt ser något som vi har sett förut. Oavsett om du bor eller har bott i Brooklyn eller inte är det troligt att du kommer att känna igen platser i vissa filmer direkt. Titta igenom Photowalls utbud av fönsterdukstryck och känn nostalgin och minnena komma tillbaka till dig. Den kanske mest kända och omedelbart igenkännbara av sevärdheterna i denna stadsdel är Brooklyn Bridge. Så gott som varje film som utspelar sig i New York har en bild av denna berömda bro. "The French Connection", "Enchanted", "Spider-Man", "I Am Legend" och "Cloverfield" är bara några av de exempel som detta gäller. Som du kan se kommer du inte bara att ge en vacker syn i ditt rum med fönsterdukstryck med Brooklyn, utan också något som omedelbart kopplar samman med alla som sätter ögonen på din nya dekoration.

Paris i windows canvas prints

Paris rankas ofta högt på mångas listor över platser att besöka eftersom det anses vara en av världens vackraste städer. Fylld med gyllene stenfasader och berömda monument, samt en levande, tätt packad samling byar, finns det alltid något nytt att upptäcka i denna metropol. Du kommer att se storslagna palats och boulevarder, intima innergårdar och frodiga trädgårdar i vårt sortiment av fönsterdukstryck. Dekorera ditt rum med det där lilla extra, eftersom dessa motiv får saker som kärlek, romantik, inspiration, konst och mode att komma i åtanke. Det finns fotografier från verkliga livet som "Paris by night view throught the Venetian Window" som får dig att känna dig som om du är på plats i ögonblicket. Windows canvas prints är också värd för underbara konstverk som "View over Paris", en sublim bild som kan ge omedelbar visuell effekt i vilket rum som helst.
Produktinformation