Metall

Metall har funnits sedan mineraler smälte och smälte samman för att bilda en fast massa. Mänskligheten har använt metall sedan tidernas begynnelse för att bygga konstruktioner, verktyLäs merg, vapen och redskap. I och med brons- och järnåldern ersatte människan stenar och trä med metaller. Dessa element visade sig vara hårdare och mer hållbara att arbeta, jaga eller bygga med. I den moderna världen finns det bokstavligen tusentals metaller som används för alla möjliga ändamål. Photowall hyllar denna ovärderliga förening med sin egen samling av metalldukstryck. Dessa bilder visar de många strukturer, konstruktioner och landmärken som är gjorda av metall. Häng upp dessa metalldukstryck på väggarna i ditt vardagsrum och ge rummet en tuff men ändå sofistikerad elegans som är svår att beskriva med ord. Själva metallens elegans i kombination med dess glans har en dragningskraft som drar till sig sinnena och glädjer sinnena. Din familj och dina gäster kommer att sitta i timmar i detta område och helt enkelt förundras över den fantastiska skönheten och symmetrin hos dessa canvasutskrifter i metall. De kommer att hitta fler och fler fantasifulla anledningar att stanna kvar i detta utrymme. Dessa metalldukstryck är en säker hit i ditt hem.

Skickligt i metalldukutskrifter

Beroende på vad de är avsedda att användas till utnyttjas olika metaller för specifika industrier. Stål används för stora konstruktioner som broar och byggnader. Järn används för balkar och järnvägsspår. Koppar utnyttjas för sin ledningsförmåga och magnesium för sin styrka och lätthet. Att blanda två metallstycken till ett fast material kallas för en legering, och även dessa har många användningsområden. Photowall lyfter på hatten för detta fantastiska byggverktyg med "Colorsplashed Bridge-New York", "Vault" och "Corrugated Tunnel" i sin fantastiska samling av metalldukstryck. Dessa bilder skildrar några av de vanligaste användningsområdena för metall i vardagen. Häng upp dessa metalldukstryck i ditt privata arbetsrum eller ditt minibibliotek och ge rummet en känsla av härdad sofistikering. Föreställ dig att du är en av de järnvägsbaroner som byggde grunden för ditt land med dessa metalldukstryck runt omkring dig. Du kan också hänga dessa metalldukstryck i dina korridorer för att ge detta ofta försummade utrymme en mer kantig atmosfär. Gör det till en upplevelse att förflytta sig från rum till rum.

Stabilt i metalldukstryck

Industrins, resandets och handelns framsteg skulle inte ha materialiserats om det inte vore för metallernas närvaro. Dessa underbara föreningar är de viktigaste byggstenarna i de strukturer som våra civilisationer är byggda på. Brytningen av malm av dessa metaller är en av de mest skyddade tillgångarna i ett land. Krig har utkämpats om äganderätten till dessa metallfyndigheter. Photowall ger dig mer att uppskatta med "Ferris Wheel", "Large Ferris Wheel" och "Big Wheel in the Evening Sun" i sitt fina sortiment av metalldukstryck. Dessa bilder visar några av metallernas användningsområden inom fritidsindustrin. Häng upp några av dessa metalldukstryck i dina rekreationsområden och känn hur spänningsfaktorn i utrymmet höjs avsevärt. Din vuxna lektid kommer aldrig att bli mer engagerande än med dessa metalldukstryck runt omkring dig. Du kan också välja att visa upp dessa metalldukstryck i dina lounger. Känn dig som om du har förflyttats tillbaka till barndomen, till en tid av karnevaler och pariserhjul, med dessa fantastiska metalldukstryck runt omkring dig. Låt dessa bilder lysa upp ditt hem.

Basisk och oumbärlig

Med metallurgins intåg kan nu två eller flera metaller smältas samman till en solid helhet. Dessa kallas för legeringar. Dessa legeringar bär på några av de bästa egenskaperna hos varje metall som ingår i dess sammansättning. Dessa legeringar är de mest föredragna föreningarna som används i industrin för närvarande. När man till exempel bygger en Formel 1-racerbil är den bästa metallen att använda en magnesium-nickellegering, som inte bara är lätt utan också extremt stark och kan motstå den friktion som uppstår vid höga hastigheter. Photowall ger dig mer att älska med "Pasupati Bridge, back and white", "Ground Control" och "Lifts" i sin fantastiska samling av metalldukstryck. Dessa bilder skildrar de mer komplicerade och avancerade användningarna av dessa metaller i den moderna civilisationen. Häng upp några av dessa metalldukstryck ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn att du blundar för det förflutna och snart kommer att öppna dem i framtiden. Dessa metalldukstryck kan ge en elegant och tuff sofistikering till varje utrymme och vägg i ditt hem. Låt dessa metalldukstryck ge glädje och klass åt din bostad.
Produktinformation
  • Visar 1-23 av 23 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.