Industribyggnader

När man hör ordet byggnad är det vanligtvis en sluten konstruktion där människor kan utföra vissa aktiviteter. Så om man börjar med ordet industriell är det logiskt att dessa byggnadeLäs merr fyller mycket specifika funktioner som är viktiga för ekonomin. Du kan hylla dessa strukturer med Photowalls canvasutskrifter av industribyggnader. Dessa motiv visar byggnader som en identifierbar arkitektonisk typ som blev framträdande under den industriella revolutionen på 1700- och 1800-talen. Som du kommer att se i industribyggnader canvas prints ledde de nya verksamheterna och tillgången till nya material och tekniker till skapandet av några av de mest innovativa byggnaderna under perioden. Oavsett om det utrymme du dekorerar är företags- eller bostadsområde kommer våra föremål att ge din inredning den där grymma känslan med mycket karaktär och olika scenarier. Uppgradera din vägginredning med Photowalls populära kategori av canvasutskrifter av industribyggnader!

Historielektion med industribyggnader på duk

I huvudsak var den industriella revolutionen en tid då tillverkningen av varor flyttades från små butiker och hem till stora fabriker. Denna förändring medförde förändringar i kulturen då människor flyttade från landsbygden till storstäderna för att arbeta. Den introducerade också ny teknik, nya typer av transporter och ett annat sätt att leva för många. Du kommer att se spår av detta i många av våra canvasutskrifter av industribyggnader. Denna världsomvälvande revolution började i Storbritannien i slutet av 1700-talet, där många av de första innovationerna som möjliggjorde den började inom textilindustrin. Storbritannien hade också gott om kol och järn som var viktigt för att driva och tillverka maskiner till fabrikerna. Det är också därför du hittar en separat kategori i industribyggnader canvasutskrifter som är helt och hållet tillägnad fabrikerna. Den industriella revolutionen varade i över 100 år i två faser. Den första vågen av den industriella revolutionen varade från slutet av 1700-talet till mitten av 1800-talet, där man industrialiserade tillverkningen av textilier och började flytta produktionen från hemmen till fabriker. Den andra industriella revolutionen ägde rum från mitten av 1800-talet till början av 1900-talet, under vilken stora fabriker och företag började använda mer teknik för att massproducera varor.

Runt om i världen

Precis som själva revolutionen kommer industribyggnader canvasutskrifter från alla delar av världen. Denna mångfald kommer att hjälpa dig enormt mycket när det gäller att göra din urvalsprocess enklare och roligare. Förutom de olika platserna finns det också varierande årstider som förekommer i industribyggnader canvas prints. Du kan njuta av de dimmiga vårmorgnarna i Europa med objekt som "Foggy Morning" och av den intensiva sommarvärmen under en roadtrip genom USA med industribyggnader som "Retro Gas Pumps". Det finns massor av olika vibbar att välja mellan i den här kategorin. Om du är ute efter grunge-looken som är så inne nu för tiden, behöver du inte leta längre än till exempel "Dramatic Industry". Canvasutskrifter av industribyggnader som dessa kan vara idealiska för kontorsrummet hemma, men samtidigt också för pausrummet på arbetsplatsen.

Typer av industribyggnader på duk

Det finns i princip sju olika typer av industribyggnader. I industribyggnader canvas prints hittar du främst tunga industribyggnader eller så kallade tillverkningsanläggningar, lagerlokaler och lätta tillverkningsbyggnader. De andra är telekomcenter eller datacenter, kylrumsbyggnader, forsknings- och utvecklingsanläggningar och det senaste tillskottet som kallas flexbyggnader. Det är roligt att gå igenom den här kategorin och ta reda på vad som är vad bland de många underbara industribyggnaderna canvasutskrifter. Du kan gå från något massivt som "Factory Night View" till något mer subtilt och intimt som det vackra "The Old Grist Mill". Hur som helst kommer du att hitta ett verk som passar dig bland industribyggnader på duk.
Produktinformation
  • Visar 1-54 av 54 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.