Antarktis

Antarktis är kontinenten på den sydligaste delen av jorden. Här finns Sydpolen och den antarktiska regionen på det södra halvklotet. Det är den femte största kontinenten och är nästanLäs mer dubbelt så stor som Australien. Här kan man se de frusna tundrorna, glaciärerna, bergstopparna, hyllorna och flera andra landformationer som utgör detta alabasterlandskap. Photowall hyllar detta iskalla men vackra land med sin egen kollektion av Antarktis canvasutskrifter. Dessa hisnande bilder skildrar några av de landmassor som vanligtvis ses i polerna. Häng upp några av dessa Antarktisdukutskrifter på väggarna i ditt vardagsrum och se hur luftfuktigheten genast sjunker och området kyls ned genom att bara ha dessa fängslande bilder omkring dig. Dina nära och kära och dina besökare kommer att stirra med häpnad och förundran på dessa Antarktis-dukutskrifter och kommer att berätta att du knappt behöver använda luftkonditioneringen längre med den svala och skarpa kvalitet som dessa Antarktis-dukutskrifter ger. De kommer att hitta allt fler övertygande skäl att samlas och dröja kvar i detta vackra rum, nu när du har fyllt det med dessa fantastiska Antarktisdukningar. Även dina loungerum kommer att dra stor nytta av den lugnande färgen som dessa fantastiska Antarktisdukutskrifter ger. Låt dessa bilder bli en stöttepelare i ditt hem.

Skönt i Antarktis dukutskrifter

Isbjörnar och pingviner har varit kända för att bo i dessa kalla landskap. Det har också observerats sälar och olika andra amfibiedjur i dessa områden. Det krävs imponerande medfödda egenskaper för att kunna överleva i dessa frusna tundror, och dessa djur är de mest välanpassade på planeten. Photowall ger dig något att beundra med "Morning Celebration" i sitt fina sortiment av canvasutskrifter från Antarktis. Den här bilden visar upp de regioner som bebos av några av deras vanligaste exempel på vilda djur. Visa upp några av dessa Antarktisdukutskrifter i ditt privata arbetsrum och minibibliotek, och känn dig som om du är en del av Stanley-expeditionen som tog sig till dessa delar för nästan hundra år sedan. Några av dessa Antarktis-dukutskrifter i dina korridorer kommer att göra vandringen från rum till rum ännu mer spännande. Du kanske till och med vill hänga upp några av dessa i dina rekreationsområden för att öka den coola faktorn och göra din lektid för vuxna ännu mer engagerande. De här Antarktis-duktrycken kan ge ljus och livskraft till ditt hem.

Vitt i Antarktis på duk

Ett av de största bekymren i världens ekologiska historia är att polarisarna smälter. Denna olyckliga händelse kan leda till global uppvärmning, och de miljömässiga förgreningarna för vår planet kommer att vara näst efter den förstörelse som orsakas av en kärnvapenförintelse. Det är ett sorgligt faktum att världens regeringar ännu inte har infört lagstiftning som är tillräckligt stark för att dramatiskt minska utsläppen av växthusgaser som är de viktigaste orsakerna till den globala uppvärmningen. Photowall försöker göra dig medveten med "Iceberg Antarctica", "Antarctic Ice Caves" och "Icicle in Antarctica" i sin breda samling av Antarktis canvas prints. Dessa bilder visar just de landmassor som är måltavlor för den globala uppvärmningen och som måste räddas så snart som möjligt. Visa upp några av dessa Antarktisdukutskrifter i dina barns sovplatser och lekplatser för att utbilda dem i att ta hand om miljön. Se hur de samlas kring dessa hisnande bilder, och när frågorna kommer, gör ditt bästa för att ingjuta en naturlig skyddsvilja och omsorg om världen omkring dem i dem.

Stort och storslaget

Ett intressant men föga känt faktum är att omkring år 900 e.Kr. exploderade en vulkan i Kina som spottade ut så mycket aska högt upp i atmosfären att den nådde både nord- och sydpolen. Detta är anledningen till att dagens arkeologer har hittat vulkanaska från en annan region i världen begravd tusen meter djupt i glaciärerna på båda polerna. Detta är en mycket ny upptäckt som har gjort vågor i forskarsamhället. Photowall låter dig ta del av underverket med "Glacier in Antarctica" i sitt fantastiska sortiment av Antarktis canvasutskrifter. Den här bilden visar de hisnande vyerna som finns i detta kalla men vackra land. Häng upp några av dessa Antarktisdukutskrifter ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du sover precis under världens ände. Det finns praktiskt taget ingen plats i ditt hem där dessa Antarktis-dukutskrifter inte kommer att ge liv och glädje. De är en säker hit bland dina nära och kära och kan lysa upp vilket rum som helst i ditt hem. Låt dessa Antarctica canvas prints ge liv åt din bostad. Dessa Antarctica canvas prints finns i en bred kollektion för den kräsna urbana sofistikerade att välja mellan.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor