Paris

Det sägs att det är den mest romantiska staden i världen, och med de här canvasbilderna är det inte svårt att förstå varför. Vad som blir tydligt i denna samling av canvasutskrifter äLäs merr att ljusstaden, som kallas så på grund av sin roll som fackeltågsbärare under upplysningen, aldrig slutar att lysa upp ett rum. De ord som kommer i åtanke när man tittar på dessa målningar av Europas vackraste stad är kärlek, romantik, inspiration, konst och mode. Bli förälskad i kollektionen av canvastryck och njut av hur målningen utstrålar en lättsam stil och "je ne sais quoi". Ta in en liten ögonblicksbild av fransk stil i ditt hem och se hur färgerna och stämningen i målningen helt förändrar rummets atmosfär. För dem som älskar att se lite av Paris i Pixar animationsstil, i synnerhet filmen Cars, finns det precis det rätta canvastrycket för dig! Upplev den idylliska, romantiska och ljusa sidan av staden genom den här målningen! När motiven blir mer abstrakta går essensen av den franska huvudstaden inte på något sätt förlorad, Paris finns faktiskt i själva själen i dessa målningar. På canvastrycken syns Moulin Rouge, dansare, Eiffeltornet och franska musiker i en disig blandning av linjer och idéer, som perfekt sammanfattar stadens gränslösa energi.

Eiffeltornet

Från sådana hektiska målningar till lugnare canvasutskrifter i vintagestil av den enkla men mycket effektiva vyn av det distinkta Eiffeltornet. Det finns så många tavlor med Eiffeltornet att njuta av, som alla fångar en lite annorlunda stämning av landmärket. Det går inte att förneka att tornet har tjänat som inspiration för många fotografer och konstnärer, från negativa kamerafilter till landskaps- och porträttskisser med blyerts och linotryck, och det är en fröjd att bevittna resultatet av sådan inspiration i dessa målningar. Låt den franska charmen fylla ditt hem med ett brett urval av canvasutskrifter med Paris-tema. Ta in en av världens vackraste städer i ditt hem - en stad som är förborgad i ett fascinerande förflutet av revolution och romantik, litteratur och konst, och av gargoyles och änglar. Från den realistiska målningen av Eiffeltornet omgivet av gyllene bärnstenslöv på hösten till de mer abstrakta skildringarna av en av världens mest karakteristiska skylines, lyckas dessa canvasutskrifter representera stadens stora energi från ett antal olika perspektiv. Med en injektion av färg visar målningarna Paris at Night ett nattligt underland - en skimrande stjärnhimmel och den mest imponerande skyline. Med två olika filter, ett blått och ett lila, är valet svårt att göra.

Landmärken

Från landmärken som det uppenbara Eiffeltornet visar vissa canvasutskrifter det imponerande Sacre Coeur i all sin prakt. Andra visar underbara målningar av l'Arc de Triomph. Ta en promenad genom Paris regniga gator och låt dig fångas av passionen för världens mest romantiska stad när du tittar på det röda paraplyet från en av målningarna. Sug in alla de berömda landmärkena, som är så karakteristiska för den vackra staden, i ditt eget hem. Omge dig med den franska huvudstadens världsberömda skönhet och påminn dig själv om en kort resa dit, eller dröm till och med om att resa dit en dag, för, som en av målningarna lyder: "tanken på att vänta på något gör det mer spännande". Kollektionen med parisiska canvastryck är en riktig fest för ögonen. Samlingen innehåller ett så stort antal olika stämningar och perspektiv, men alla förenas ändå av det gemensamma temat Paris och allt som Paris innebär, inklusive collagemålningar, motiv i vykortstil, regnbågsfärgade stänk av skyline, oljepastellmålningar, gamla fotografier, moderna svartvita fotografier och några som till och med skakar om perspektivet helt och hållet med en förskjuten lyktstolpe. Från historiska landmärken och världens underverk till mer personliga stunder av lugn och ro, dessa canvasutskrifter lämnar inte en enda sten ovänd i sina skildringar av den franska huvudstaden Paris.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.