Paris - Canvastavla - Kök

126

motiv

Paris

Det sägs att Paris är världens mest romantiska stad, och med hjälp av de här canvastavlorna är det lätt att förstå varför. Tittar man på samlingen står det klart att Ljusets stad, Läs merkallad på grund av sin ledande roll i upplysningen, aldrig slutar lysa upp rummet, vilken canvastavla du än väljer. Tavlorna av Europas vackraste stad väcker tankar om kärlek, romantik, inspiration, konst och mode. Du kommer att falla för samlingen canvastavlor, njuta av den sorglösa stil och “je ne sais quoi” som sipprar ut ur tavlorna. Häng en canvastavla i fransk stil i ditt hem och se hur färgerna och tavlans stämning totalt förändrar rummets atmosfär. Om du skulle vilja se Paris i Pixars förtjusande animationsstil, precis som i filmen Bilar, har vi en canvastavla för dig! Upplev den idylliska, romantiska och glädjestrålande sidan av staden genom denna tavla. Den franska huvudstaden går inte förlorad i de mer abstrakta tavlorna, absolut inte, tavlorna utstrålar den parisiska själen. Canvastavlorna skildrar Moulin Rouge, dansörer, Eiffeltornet och franska musiker i en oredig mix av linjer och idéer, och de fångar stadens ändlösa energi.

Eiffeltornet

Canvastavlor i vintagestil avbildar den enkla men intrycksfulla vyn av Eiffeltornet, och det finns både livfulla och mer stillsamma tavlor. Det finns så många canvastavlor med Eiffeltornet att låta ögat njuta av, och de fångar alla en av sevärdhetens särskilda stämningar. Det går inte att förneka att tornet har agerat inspiration för många fotografer och konstnärer som har skapat allt från negativa foton till skisser och linoleumsnitt. Det är en fröjd för ögat att beskåda de inspirerade canvastavlorna. Tillåt den franska charmen genomsyra ditt hem med hjälp av vårt breda utbud av canvastavlor med Paris-tema. Gör en av världens vackraste städer till en del av ditt hem. En stad som är omsluten av ett fascinerande förflutet fyllt av revolution och romantik, av litteratur och konst, av groteska vattenkastare och änglar. Från realistiska tavlor av Eiffeltornet omgivet av bärnstensfärgare höstlöv, till mer abstrakta avbildningar av en av världens mest karaktäristiska stadssilhuetter – canvastavlorna lyckas framkalla stadens fantastiska energi ur många olika perspektiv. Canvastavlorna Paris Nights visar upp ett färgrikt, nattligt underland med en stjärnklädd himmel med strömoln och en imponerande stadssilhuett. Tavlorna har var sitt filter, ett blått och ett lila, och det är svårt att välja vilken man vill ha.

Sevärdheter

Förutom det ovan nämnda Eiffeltornet avbildar canvastavlorna många andra sevärdheter. Vissa visar upp det imponerande Sacré-Cœur i all sin prakt. Andra avbildar den vackra Triumfbågen. Ströva runt på Paris gator i regnet och tillåt dig själv att gripas av passionen i världens mest romantiska stad när du betraktar det röda paraplyet i en av tavlorna. Blicka ut över de kända sevärdheterna, så typiska för den vackra staden, utan att behöva lämna hemmets lugna vrå. Omge dig själv med den franska huvudstadens världsberömda skönhet och påminn dig själv om en semester du tillbringade där eller dröm om att resa dit en vacker dag. Glöm aldrig, som en av tavlorna påpekar, “the idea of waiting for something makes it more exciting”: det är spännande att vänta på något gott. Vårt sortiment med parisiska canvastavlor är en verklig fröjd för ögat. Samlingen innehåller en sådan mångfald av stämningar och perspektiv, men de förenas alla av temat Paris och allt var det innebär. Det finns även collage-tavlor, vykortsmotiv, silhuetter med regnbågseffekter, oljemålningar i pastell, gamla fotografier, moderna och svartvita fotografier och till och med några som skakar om hela perspektivet med hjälp av en lyktstolpe. Canvastavlorna vänder på varenda sten i sina avbildningar av den franska huvudstaden, med allt från historiska sevärdheter och världens underverk till mer intima ögonblick av frid och stillhet.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.