Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Venice Grand Canal vid Sunset - Canvastavla - Vardagsrum

38

motiv

Venedig

Venedigs klassiska silhuett eller magiska vattenvägar är bara två av de motiv som finns bland våra canvastavlor. Tavlorna är redo att hängas upp och avnjutas, och deras tolkningar av Läs merVenedig kommer att väcka en reslust hos alla som ser dem. Silhuetten i canvastavlan Venice Skyline är en vacker, färgrik och abstrakt tolkning av Vededig, målad som om den vore en återspegling av sig själv i en canvasvit damm. Canvastavlan Venetian Waterway väcker Venedigs kanaler till liv i en så skickligt utförd akryl/vattenfärgs-tavla att den nästan ser ut som ett fotografi.

Yttrandefrihet

Venedig har under en lång tid varit hem åt många av världens största konstnärer och är därför den perfekta staden att pryda dina väggar med. Omgivningen är makalöst vacker och ger konstnären en oändlig variation av platser att tolka i sina skapelser, och livsstilen öppnar upp för yttrandefrihet. Historiskt sett har Venedig varit en stad hängiven förståndig styrelse och frihet. Den närliggande lagunen används i deras försvarssystem, och palatset har inga andra vakter än de som jobbar i Arsenalen. Jämfört med samtida närliggande städer var Venedig känt som en plats för demokrati där civilisationen blommade.

En stad byggd på vatten

I modern tid kan vi enklare föreställa oss en stad byggd på vatten, men i Venedigs begynnelse kunde ingen förutspå om idén skull fungera eller vilka problem som skulle kunna uppstå. Venetianarna var redo att anta utmaningen, och idag står staden som en konstant påminnelse om mänsklig förträfflighet och vår förmåga att övervinna de utmaningar vi tar oss an. Venedig är utspridd över 117 öar som förbinds med hjälp av kanaler och broar. Varje ö bjuder på en unik utsikt över denna tidlösa stad. Pröva en canvastavla med ett realistiskt foto föreställande tegel och broar eller tegel och vattenvägar i Venedig, eller kanske Venedigs stadssilhuett i svart, för ett mer sofistikerat vardagsrum. Canvastavlan Venice at dusk, eller de som föreställer Canal Grande, kommer frammana reseberättelser och inspirera dig. Se hur båtar glider längs Canal Grande och handlare förbereder sin dag, omgivna av en klarblå himmel och andra, vackra öar i bakgrunden.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.