Nederländerna

Utrusta din inredning med Nederländernas berömda charm. Det spelar ingen roll om det handlar om bostäder, företag eller fritidsaktiviteter, vårt sortiment kommer att glädja dig. Från Läs meren livfull målning av Amsterdams skyline till de fantastiska broarna i Rotterdam, Photowalls nederländska canvasutskrifter erbjuder något för varje personlig smak och inredningsstil. De älskvärda, lite krokiga husen vid kanalerna finns med i många av Nederländernas canvasutskrifter och skapar vackra mönster med sina vitrandiga fönster. För dem som föredrar en mer unik look och känsla har vi också typografiska kartor över de större städerna i landet, som kan ge en urban stämning till hemmet eller kontorsrummet. Alla dessa nederländska canvasutskrifter kan ändras för att passa eller kontrastera till din befintliga inredning, olika färgscheman och den övergripande estetiken.

Band i Nederländerna canvas prints

Nederländernas intrikata förhållande till havet är märkbart nästan överallt i landet. Havet har historiskt sett varit både deras motståndare och allierade. Holländarna brukade avvärja utländska inkräktare genom att medvetet genomborra floddiken. Men om det inte vore för de omfattande vattenverken skulle 65 procent av Nederländerna vara permanent översvämmade! Den nederländska canvasduken med namnet "Rotterdam Port at Sunset" är ganska talande för detta, eftersom den visar upp en massiv hamn i solnedgångens majestät. Det här nederländska canvastrycket kan se bra ut i varje hem eller kontor och skapa en enorm fokuspunkt som fängslar och skapar dynamik. Endast 50 procent av geografin i Nederländerna ligger mer än en meter över havet, och som ett resultat av detta blomstrar sjöarna och de omgivande slätterna. Genom att arbeta tillsammans har nederländska samhällen återtagit nästan 30 procent av sin mark från träsk, tidvattenlaguner, sjöar och till och med själva havet. Tidigare obeboeliga områden har kunnat odlas, förvandlas till jordbruksmark eller planteras med den berömda tulpanen. "Kinderdijk Magic" är ett nederländskt canvastryck som visar detta delvis, samt lyfter fram ett annat ikoniskt nederländskt element, nämligen väderkvarnen.

Venedig i norr

För att göra din urvalsprocess mer sammanhängande och bekväm har Netherlands canvas prints en mindre nivå som är dedikerad till en av världens mest kända städer, Amsterdam. Den här platsen är en anmärkningsvärd metropol och har sin egen karaktär och lockelse, som är mer än närvarande i sortimentet av Netherlands canvas prints. Amsterdams befolkning är cirka 825 000 personer och med uppskattningsvis 881 000 cyklar i Amsterdam är det helt korrekt att säga att det finns fler cyklar i staden än invånare. Omkring 70 procent av invånarna tros använda sin cykel dagligen, vilket innebär att om du inte äger en cykel är du praktiskt taget en knäppgök. Detta kan du se i verken med titeln "Romantic Bridge Over Canal in Amsterdam", en enkel men kraftfull bild som visar en vardagsscen i staden, återgiven i klassiska sepia-toner. Det här nederländska canvastrycket kan få vilket rum som helst att plocka fram och lägga till den där avgörande karaktären för att stämningen ska höjas till något mer sofistikerat. Även om Venedig definitivt är den mest kända kanalstaden i världen, har Amsterdam över 165 kanaler, vilket är 15 fler än Venedig. "Skinny Bridge and Amstel Canal" visar en av dessa kanaler på ett fantastiskt sätt och ger den en nostalgisk stämning med sina sepiafärger och toner.

Tillkommande Nederländerna canvas prints

De nederländska städerna är extremt kompakta och tätt befolkade. De större städerna är ständigt föremål för stadsförnyelseprojekt. Därför kan man säga att nederländarna vet hur man använder utrymmet maximalt. Samma sak kan sägas om Photowalls utbud av nederländska canvasutskrifter. Dessa bilder skapar en stor känsla av rymd och stil med en varierad palett av teman och ämnen som garanterat kommer att utgöra en underbar väggdekoration. "Reflektion av Amsterdam", till exempel, visar denna maximering av utrymmet i en av de trångaste städerna i världen. Det här canvastrycket från Nederländerna har en otrolig karisma och färg som bara helt och hållet behagar ögonen. "The Strings of Rotterdam" är ett annat exempel på att nederländska dukutskrifter kan utforma räckvidden och göra vilket rum som helst mer öppet och livligt.
Produktinformation
  • Visar 1-69 av 69 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.