Stockholm

Sveriges huvudstad är visuellt sett en inspirerande plats, så det finns många bilder av den som har tagits genom åren. Nu kan Photowall ta några av de bästa fotografierna och konstverLäs merken till ditt hem och förse dig med ett canvasuttryck eller två som visar staden i sitt bästa ljus. Om du letar efter den perfekta skandinaviska målningen eller fotografiet för att sätta din heminredning på ett stilfullt sätt, så kommer utskrifterna som erbjuds av Sveriges mest storslagna stad säkert att träffa rätt.

Stockholm i målningar

En av de fantastiska sakerna med Stockholm är att den har varit en inspirationskälla för konstnärer av alla slag genom årtiondena. Kanske är det det nordiska ljuset eller kanske beror det på att staden är omgiven av och genomkorsad av så mycket reflekterande vatten att den så ofta blir föremål för målningar. Oavsett orsaken är en tavla av Stockholm som hänger i något rum i ditt hem det perfekta sättet att njuta av staden - även om du aldrig har satt din fot i den tidigare. Ett av de bästa exemplen på en grafisk målningsstil är kanske Stockholm Skyline som visar många av stadens mest kända byggnader i ett siluettmönster, men med en färgprakt som verkligen visar vilken snabbväxande och modern metropol detta är. En stiliserad bild som Orange Map använder en mer återhållsam palett för att visa staden ur fågelperspektiv.

Bryggornas stad

Stockholm är byggd på 14 öar och skiljer sig från alla andra europeiska huvudstäder i vissa avseenden, och detta fångas i bilder som är bäst från eller visar det fantastiska bryggnätet. Stora dukutskrifter som Stockholm - Gamla stan eller Solnedgång i Gamla stan i Stockholm skildrar nästan lika mycket av vattenvägarna och broarna som arkitekturen i de äldre delarna av staden. Dessutom är ett canvasuttryck som City Between the Bridges också en idealisk blandning mellan konstgjorda strukturer och bleka reflektioner fångade på stilla vatten. Boats at Dusk, Stockholm framkallar också lugnet i stadens vatten, men om du vill ha något mer dynamiskt, vad sägs om Fog over Stadsgårdenkajen i Stockholm i stället?

Moderna Stockholm

Naturligtvis är Stockholm en helt igenom modern plats och detta fångas också i härliga canvasutskrifter. Bilder som Kungsgatan vid middagstid eller Sergels Torg är det perfekta valet för mer moderna stadsbilder, liksom Centralbron i skymningen, stadens moderna pulserande hjärta.
Produktinformation
  • Visar 1-93 av 93 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.