Madrid

När du dekorerar din vägg är det helst något som du kan dela med din familj, dina vänner och kollegor. Detta gäller särskilt geografiska teman där det alltid är användbart och roligt Läs meratt ha fakta och trivialiteter som motiverar ditt val. Ett konkret exempel är huvudstaden i det vackra landet Spanien, Madrid. Om du har Madrid canvas prints från Photowall kan folk vara intresserade av att veta att denna underbara plats är känd som staden med "björnen och jordgubbsträdet". Madrid är en av Europas mest historiskt rika städer, vilket du kan se i dess underbara arkitektur. Det finns mycket att se av detta i Madrid canvas prints. Dessa högkvalitativa och detaljrika Madrid canvasutskrifter kan bli kronan på verket i din bostads-, företags- eller fritidsinredning. Som vanligt har du möjlighet att ändra dessa Madrid canvasutskrifter för att matcha eller kontrastera med din befintliga inredning, övergripande estetik och färgscheman.

Användning av Madrid-dukutskrifter

Kanske vill du ha Madrid canvasutskrifter i ditt rum som en påminnelse om en fantastisk resa eller som en motivation för att arbeta hårt så att du kan besöka denna magnifika plats. Dessa Madrid canvasutskrifter från Photowall kommer inte bara att få ditt rum att prunka av visuell energi, utan kan också fungera som en stimulans till att resa. Det är intressant att veta att Madrid efter nästan två decennier av invandring är en mycket mer mångfacetterad plats än den en gång var, där över 11 procent av befolkningen inte är spanskfödd. En gemensam nämnare för Madrileños, som de kallas, är maten. Om du lyssnar på samtalen runt omkring dig kommer du att inse att mer än hälften av dem handlar om vem som åt vad till gårdagskvällen och vad de kommer att äta senare. Kanske kommer du att påminnas om den här lilla godbiten när du besöker staden eller tittar på Madrid canvasutskrifter som "Madrid City Traffic". Den pulserande energin och den mångsidiga befolkningen kan definitivt vara en anledning att sätta den här metropolen på din bucket list.

Stranger in the night

Det sägs att när du besöker Spanien, särskilt Madrid, måste du vara beredd på en lång natt. Middagen börjar inte riktigt förrän vid 10 på kvällen, ingen skulle ens tänka på att gå på klubb före 2 på morgonen! Ett vackert uttryck för denna unika typ av livsstil kan ses i Madrid canvasutskrifter som till exempel "Madrid City Lights". Detta specifika objekt kan se bra ut i vilket rum som helst, oavsett om det är vardagsrummet i din bostad eller styrelserummet på kontoret. För det mer dramatiska, eller kanske till och med intima, kanske du vill välja "Mad Madrid, svart och vitt". Det här canvastrycket från Madrid, som är gjort i vackert och stilfullt svartvitt, utstrålar så mycket klass och skönhet att det kommer att få ditt rum att verkligen sticka ut bland de andra.

Värdig historia med Madrid-dukutskrifter

För att göra ditt val av Madrid canvas prints ännu mer meningsfullt, låt oss fördjupa oss lite i denna stads rika historia. Staden Madrid, som ursprungligen hette Mayrit, grundades av emiren Muhammed i slutet av nionde århundradet e.Kr. Staden blev känd under den arabiska ockupationen av den iberiska halvön, men övergick till katolskt styre under de kristnas återerövring av Spanien. Madrid blev Spaniens de facto huvudstad 1561 när Filip II valde en plats för sitt hov som låg mitt i landet. Du kan till och med se plaketten som markerar landets fysiska centrum i Puerta del Sol. Ett canvasuttryck från Madrid som "City Map - Madrid" kan kanske vara din guide till detta viktiga landmärke. Numera har Madrid en livlig lokal konstkultur och ett berömt nattliv, tillsammans med ständiga påminnelser om stadens rika historia som till och med kan skryta med ett så kallat litet Manhattan, i form av AZCA Commercial Area, Madrids kommersiella och finansiella distrikt. Du kan se många av dessa byggnader i Madrid canvasutskrifter som "Madrid Spain Skyline".
Produktinformation
  • Visar 1-13 av 13 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.