Tyskland

Tyskland, eller som det officiella namnet lyder, Förbundsrepubliken Tyskland, är ett land i Centraleuropa. Det är det näst mest tätbefolkade landet i regionen, efter Ryssland. Det ligLäs merger mellan Östersjön och Nordsjön i norr och Alperna i söder. Landet har en yta på nästan 400 000 kvadratkilometer och en befolkning på 83 miljoner invånare i de sexton delstaterna. I norr ligger Danmark, i öster Polen och Tjeckien, i söder Österrike och Schweiz och i väster Frankrike, Luxemburg, Belgien och Nederländerna. Dess huvudstad, och för övrigt dess största stad, är Berlin. Photowall hyllar detta historiska land med sin egen kollektion av Tyskland canvasutskrifter. Dessa bilder skildrar de olika facetterna och regionerna i detta fantastiska land. Häng upp några av dessa Tyskland-dukutskrifter på väggarna i ditt vardagsrum och känn hur rummet genomsyras av en känsla av liv och vitalitet. Din familj och dina nära och kära kommer garanterat att bli hänförda bara av åsynen av dessa Tyskland canvas prints. De kommer att tacka dig för att du har varit så försiktig och visat upp dessa Tyskland-bilder på dina vardagsrumsväggar.

Mytiska i Tyskland canvas prints

Det viktigaste navet för finans och handel i Tyskland är staden Frankfurt. Medan den största urbana platsen är Ruhr. Flera germanska stammar var redan bosatta i det som senare skulle bli det moderna Tyskland, sedan antiken. Det fanns redan före år 100 e.Kr. en väldokumenterad region som kallades Germania. Dessa tyska territorier blev en del av det heliga romerska riket på 900-talet. Photowall hyllar detta lands historia med "Munich Skyline", "Berlin Skyline" och "Part of the Berlin Wall with Grunge Graffiti-Potsdamer Platz" i sitt fantastiska utbud av canvasbilder från Tyskland. Dessa bilder visar skylines av de mer kända storstadsområdena i denna fantastiska region. Häng upp några av dessa Tyskland-dukutskrifter på väggarna i ditt rekreationsrum och ge rummet en känsla av dynamik och skoj. Att spela videospel, titta på rörelser och lyssna på din favoritmusik kommer aldrig att vara så engagerande som när du har dessa Germany canvas prints runt omkring dig. Du kanske till och med vill visa upp några av dessa Germany canvas prints i dina hallar, för att ge detta trista och trista område en välbehövlig färgkick.

Historiskt i Tyskland canvasutskrifter

De nordtyska regionerna blev fokus för den protestantiska reformationen på 1500-talet. Efter Napoleonkrigen och Romarrikets fall bildades det tyska förbundet 1815. I slutet av första världskriget inträffade den tyska revolutionen 1918, som innebar att den halvpresidentliga Weimarrepubliken upprättades. Photowall visar sin respekt för de betydelsefulla händelser som ägde rum i detta land med "Berliner Dom", "Berlin Skyline Panorama" och "Rainy Morning at Hintersee (Bavaria)" i sin fantastiska kollektion av Tyskland-dukdukar. Dessa bilder visar upp de mest kända platserna i landet. Häng upp några av dessa Tyskland-bilder i dina lounger och känn dig som om du befinner dig i en rustik bayersk by och dricker en öl och äter korv. Själva bilden av dessa fina Tyskland-dukutskrifter kommer att jaga bort all ångest och oro för dagen. Du kan också placera några av dessa Tyskland-dukutskrifter i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek, så att du känner dig som en modern industriman som funderar över den ekonomiska potentialen i dess städer. Det kommer aldrig att bli en stund av tristess med dessa Tyskland-dukstryck i ditt hem.

Ett inflytelserikt och oförglömligt

I mitten av 1930-talet anslöt sig en ung korpral som tjänstgjort i första världskriget till det nationalsocialistiska partiet i Berlin och talade med sådan kraft att han snart erövrade medelklassens hjärtan och sinnen. Ett decennium senare blev denne man, som hette Adolf Hitler, den högste diktatorn och Führern av hela Tyskland. Under hans regim avrättades 6 miljoner judar och andra världskriget inleddes. Efter fyra års krig besegrade de allierade makterna slutligen Hitlers styrkor och återställde ordningen i regionen. Photowall påminner oss om att varje generation har sina misstag och tragedier med "Tiergatan Berlin", "Dresden Skyline" och "Brandenburger Tor på natten" i sitt fina sortiment av canvastavlor från Tyskland. Häng upp några av dessa ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du blundar i en gammal germansk skog. Dina drömmar kommer att fyllas med bilder av vita bergstoppar och kristallklara sjöar med dessa fina Tyskland canvasutskrifter i ditt sovrum. Du kan också ställa ut dem i din matsal och föreställa dig att du äter en lätt kvällsmåltid i ett av de förnäma slotten i Salzburgs byar.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.