Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Del av Berlinmuren med Grunge Graffiti - Potsdamer Platz - Canvastavla - Kök

41

motiv

Berlin

Vår samling tavlor med Berlin-tema fångar den pittoreska stadens storslagenhet och förflyttar dig dit på ett ögonblick. Dessa skildringar av Tysklands livsbejakande huvudstad visar enLäs mer eklektisk blandning av vackra byggnader och minnen från två tragiska världskrig, och du kommer hänföras i timtal. Staden uppkom redan på 1200-talet, och är full av historisk arkitektur. Dess mångfald gör att den här samlingen canvastavlor utan tvekan kommer att göra ett stort intryck i ditt hem. Samlingen fångar alla aspekter av den berömda staden, från solnedgångar till åskväder, från moderna till antika byggnader.

Berlinmuren

Stadsporten och propylén Brandenburger Tor är ett av Berlins mest kända monument. Det är en symbol för uppdelningen av Öst- och Västberlin. Från porten kan besökare gå upp på ett utkiksplan som låter dem titta bakom järnridån. Det var här som USA:s president Ronald Reagan, den 12e juni 1987, gav ordern om att riva Berlinmuren. Efter återföreningen av öst och väst blev monumentet snabbt en symbol för enighet. Canvastavlan The Brandenburg Gate at Night skildrar det ärofyllda monumentet, denna bestående påminnelse om att det goda vann över det onda, detta bevis på det tyska folkets karaktär. Det finns närbilder på graffitin som pryder muren, i vintage stil eller modern stil. Canvastavlorna skulle utan tvekan komplettera vilken inredning som helst. Varje meddelande skrivet på muren, oavsett språk, skänker tankar och stöd till tyskarna på stadens östra sida. Tänk dig hur dina gäster sitter och försöker tyda alla dessa historiska budskap. Efter återföreningen av den delade staden återbyggde man Potsdamer Platz, som blev totalförstört under andra världskriget. Nu representerar torget det nya Berlin. Canvastavlan symboliserar den livfulla stadens pånyttfödelse, den är vacker med sina mörka och ljusa nyanser och den avskalade, moderna designen.

Utmärkt arkitektur

Stadens tåg och trafik tar sig över floden Spree på den vackert konstruerade bron Oberbaumbrücke. Dubbeldäckar-bron har två torn i medeltida stil. De bidrar till brons mystik och synliggör hur fantastisk arkitekturen egentligen är. Bron agerade som en gränskontroll under kalla kriget, med vakter som patrullerade längs flodbanken. Du kan dessutom se den i filmen “The Bourne Supremacy”. Berlins stadssilhuett visar upp ett hav av mångfald, från dämpad och mild till full av liv och rörelse, och det är svårt att bli besviken på utsikten. Canvastavlorna i vår samling visar upp stadens alla sidor, från det lugna och stillsamma till spänning som får hjärtat att slå lite snabbare. Och de är utan tvekan en källa för stimulerande underhållning.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.