Sydamerika

South America canvas prints från Photowall är det perfekta verktyget om du vill ha kultur och natur i din inredning. Sydamerika är en romantisk, livlig och mångsidig kontinent som är Läs merkänd för fantastiska landskap, kontrasterande kök och otrolig musik som härrör från en hälsosam blandning av influenser. Vår kollektion av sydamerikanska canvastavlor har den moderna lockelsen hos metropoler som Brasiliens huvudstad Sao Paulo, men också den gamla charmen hos sevärdheter som Machu Picchu. Kontrasterande färger, olika stilar och unika mönster är bara några av de ingredienser som vi har lagt till för att göra detta sortiment av sydamerikanska canvasutskrifter till gräddans bästa. Sydamerika är den fjärde största kontinenten i storlek och den femte största när vi ser till befolkningen och består av 12 länder: Argentina, Bolivia, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Uruguay och Venezuela. I Sydamerika finns också världens näst längsta flod efter Nilen, Amazonas, och den näst högsta av världens sju toppar efter Mount Everest, Aconcagua i Argentina. Sydamerikas canvasutskrifter kommer att glädja, behaga och informera dig, din familj, dina vänner och alla som får syn på dessa underbara vyer.

Exempel på sydamerikanska dukutskrifter

Bogota är Colombias huvudstad med cirka 8 miljoner invånare. Ett en gång kosmopolitiskt centrum av förfining har under de senaste decennierna blivit ett epicentrum för affärer, politik och underhållning. Det privilegierade läget och den nationella flygplatsen gör staden mycket lättillgänglig och en bekväm "startpunkt" för andra destinationer i hela landet. Kanske kan du till och med se den i sydamerikanska canvasutskrifter som "Bogota Colombia City Map". Bogotas smeknamn härrör från det faktum att den är värd för så många bibliotek och universitet. Sydamerikanska dukutskrifter som "Bogota Colombia Skyline" visar upp ikoniska byggnader som Palacio Arzobispal eller Rosario University. Med olika nyanser och toner att välja mellan är dessa sydamerikanska canvasutskrifter ett mångsidigt och användbart verktyg när du vill justera den visuella vikten för att matcha eller kontrastera med din befintliga inredning eller dina befintliga färgscheman.

Kultur och natur

Brasilien må ha flest UNESCO:s världsarvsplatser, men Peru, på andra plats med 12 sådana platser, har kanske de mest kända och berömda. Kronjuvelen av kulturella landmärken i Sydamerika är utan tvekan den sublima och "förlorade staden" Machu Picchu. Detta arkeologiska underverk ligger högt uppe i bergen och förvånar alltid besökare som kommer från hela världen för att beundra den tidlösa skönheten och de häpnadsväckande vyerna, vilket du också kan se i de sydamerikanska canvasutskrifterna. Med sina gigantiska väggar, terrasser och ramper är det verkligen en syn att skåda. Kolla in det sydamerikanska canvastrycket med namnet "Machu Picchu" och bli förvånad över hur det kan förändra hela utseendet på ditt rum och ge det mer djup och dimension, men också skönhet och karaktär.

En stor aktör inom sydamerikanska canvasutskrifter

Förutom att vara det största landet är Brasilien också ett av de mest historiskt rika länderna i Sydamerika, vilket är uppenbart genom att de har 21 världsarvsplatser. De första européerna som bosatte sig här var portugiserna som grundade den första bosättningen 1532. Brasilien fortsatte att expandera genom krig och strider tills den portugisiska kungafamiljen flydde från Napoleon och flydde till Brasilien 1807. Dessa olika influenser kan kännas i alla aspekter av den brasilianska kulturen, och därmed även i sydamerikanska canvasutskrifter. Även om kungen, Dom Joao VI, återvände till Portugal 1821, stannade hans son kvar i Brasilien och blev landets kejsare och slutligen självständighet 1822. År 1889 ledde sedan Deodoro Da Fonseca en kupp för att ta över regeringen från kejsaren och ändra den till en republik som styrdes av en konstitution. I dag är Brasilien det femte största landet i världen!
Produktinformation
  • Visar 1-38 av 38 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.