Idaho

Idaho är en delstat i den nordvästra delen av USA:s fastland, i Stilla havet. I öster gränsar den till Wyoming, i söder till Nevada och Utah, i väster till Washington och Oregon och iLäs mer norr till den kanadensiska provinsen British Columbia. Den har en befolkning på 1,8 miljoner människor och täcker en yta på cirka 83 500 kvadratkilometer. Delstatens huvudstad och största stad är staden Boise. Photowall hyllar denna betydelsefulla delstat med sin egen kollektion av Idaho canvasutskrifter. Dessa Idaho canvas prints skildrar silhuetten av denna fina stat som den ses och erkänns av större delen av världen. Häng upp några av dessa Idaho-dukutskrifter på väggarna i ditt vardagsrum och låt denna fantastiska delstats anda genomsyra rummet med sin kraft och vitalitet. Dina nära och kära och gäster kommer att känna att de har gjort resan till denna fantastiska plats med alla dessa Idaho canvasutskrifter runt omkring sig. De kommer att vara dig evigt tacksamma för att du har varit så försiktig att du har visat dessa fina Idaho-dukutskrifter i deras synfält. Det finns praktiskt taget inget rum eller vägg i ditt hem som inte kan få energi av dessa Idaho canvas prints. Låt dessa Idaho canvas prints bli en stöttepelare i ditt hem.

Den blomstrande Idaho-bilden

I flera årtusenden har Idaho fungerat som hem för många indianfolk. I början av 1800-talet blev denna stad föremål för en tvist mellan Storbritannien och USA, när äganderätten till dess territorier diskuterades för att vara en del av Oregonområdet. Den integrerades officiellt som en del av USA i och med undertecknandet av Oregonfördraget 1848. Idaho blev snart en del av unionen den 3 juli 1890, vilket gjorde den till landets 43:e delstat. Photowall låter dig bli en del av historien med "Boise Idaho Skyline" i sin unika samling av Idaho canvas prints. Dessa exempel på Idaho canvasutskrifter visar upp huvudstaden så som den firas av hela landet. Häng upp några av dessa Idaho-dukutskrifter i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek och föreställ dig att du är en av de grundande fäderna som planerar denna magnifika stats öde. Du kanske också vill visa upp dessa Idaho-dukutskrifter i dina korridorer för att ge detta trista utrymme en känsla av mål och tröghet. Gör det till en produktivitets- och underhållningsövning att gå från rum till rum med dessa fantastiska Idaho-dukutskrifter. Dessa Idaho canvas prints är en säker succé i ditt urbana boende.

Bustling i Idaho canvas prints

En av de märkliga egenskaperna med att ligga i nordvästra Stilla havet är att delstaten Idaho är uppdelad i flera geografiska och klimatmässiga regioner. Den norra delen, som är Panhandles, ligger i tidszonen för Stilla havet. Medan resten av delstaten faller under tidszonen Mountain Time Zone. I den södra delen av Idaho, som omfattar Snake River Plain, bor den största delen av befolkningen, och det är också den region där de flesta jordbruksmarkerna kan ses. Photowall låter dig se den stora bilden med sitt anmärkningsvärda urval av Idaho canvasutskrifter. Häng upp några av dessa Idaho-dukutskrifter i dina rekreationsområden så att det känns som om du semestrar i denna fina bergsstat. Dina stunder av vuxenunderhållning kommer aldrig att bli så engagerande som när du har dessa Idaho canvasutskrifter omkring dig. Du kan till och med placera dessa Idaho-dukutskrifter i dina lounger för att fylla rummet med en avslappnad och jordnära stämning.

Mångsidigt och bergigt

Idaho innehåller inom sitt område en del av själva Klippiga bergen. United States Forest Service äger cirka 38 procent av denna delstats mark, vilket är den största andelen av alla delstater i USA. Några av de mer populära branscherna som stöder dess ekonomi är jordbruk, tillverkning, gruvdrift, skogsbruk och turism. Flera vetenskaps- och teknikbaserade företag har också sina huvudkontor i denna fina delstat. Idaho National Laboratory har också sitt hem här, som är landets största anläggning för energidepartementet. Photowall ger dig mer av framsteg och utveckling med sin magnifika samling av Idaho canvasutskrifter. Häng upp dessa Idaho canvasutskrifter ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn att du blundar för en av de mest idylliska och fridfulla städerna i Amerika. Låt dessa underbara Idaho canvas prints fylla dina drömmar med bilder av industri och framsteg. Dina slumrande stunder kommer aldrig att bli så fridfulla och energigivande som när du har dessa fantastiska Idaho canvasutskrifter i ditt rum. Dessa Idaho canvasutskrifter är tillverkade av material som garanterat är säkra att existera i ditt hem och säkra att vara i närheten av dina barn.
Produktinformation
  • Visar 1-5 av 5 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.