Mississippi

Mississippi är en delstat i södra delen av USA. Delstatens huvudstad är staden Jackson. Det är också den största staden. Den har Tennessee i norr, Alabama i öster, Mexikanska golfen iLäs mer söder och Louisiana i sydväst. De västra delarna gränsar till den mäktiga Mississippifloden. Greater Jackson är navet i Mississippis storstadsområde och även centrum för företag och handel. Photowall hyllar denna fina sydstat med sin egen kollektion av Mississippi-dukutskrifter. Dessa fantastiska bilder skildrar denna fantastiska stat och de platser i den som har blivit en favorit bland turister och dess invånare. Häng upp några av dessa Mississippi-dukutskrifter på väggarna i ditt vardagsrum och fyll rummet med en hemtrevlig och traditionell sydstatskänsla. Låt dina nära och kära och gäster förundras över storslagenheten hos dessa underbara Mississippi canvas prints. De kommer att beundra dig för att du är så försiktig att du visar upp dessa fantastiska bilder i detta område. Observera när de vägrar att lämna rummet med alla dessa Mississippi canvas prints runt omkring sig. Det kommer aldrig att finnas en vägg eller ett rum i ditt hem som dessa Mississippi canvas prints inte kan väcka till liv.

Mäktig i Mississippi dukutskrifter

Mississippi anslöt sig till unionen för att bli en del av USA den 10 december 1817. År 1860 hade denna delstat blivit den mest vinstgivande för hela landet med sina två mest lukrativa produkter: bomull och slavar. Den avskilde sig sedan från unionen den 23 mars 1861 och blev en av de ursprungliga sju konfedererade staterna. Efter att konfederationen förlorat mot nord i det amerikanska inbördeskriget anslöt sig Mississippi åter till unionen 1870. Photowall låter dig ta del av historien med "Jackson Mississippi Skyline Black", "Jackson Mississippi Skyline" och "Mississippi Queen" i sin underbara kollektion av Mississippi canvas prints. Dessa bilder visar upp denna fina delstat som den är känd av större delen av världen. Häng upp några av dessa Mississippi-dukutskrifter i ditt fritidsrum och låt sydstaternas listiga och sorglösa anda genomsyra väggarna. Din vuxna lektid kommer aldrig att kännas mer spännande än med dessa Mississippi canvas prints på väggarna. Du kanske till och med vill hänga upp dessa Mississippi-dukstryck i dina hallar för att ge detta försummade utrymme en välbehövlig boost av färg och liv.

Inflytande i Mississippi canvas prints

Mississippi har också fått en viss ryktbarhet på grund av vissa händelser som inträffade inom dess gränser under medborgarrättskampen på 60-talet. Mordet på den frispråkiga afroamerikanska medborgarrättsledaren Medgar Evers är en händelse som för alltid kommer att störa denna fina delstats rykte. Liksom Freedom Summer-morden 1964, där två vita och en svart ung man, som befann sig i Clanton för att övervaka röstregistreringen i det svarta samhället, mördades och kastades i träsket, för att några veckor senare hittas av agenter från Federal Bureau of Investigation. Ole Miss-upploppen 1962 satte också ett outplånligt märke på den rasistiska inriktningen i denna delstat, då vita studenter samlades i protest mot integreringen av skolorna. Photowall ger dig lite av det goda och det onda med dessa canvasutskrifter från Mississippi. Häng upp några av de här Mississippi-tygen i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek och föreställ dig att du är en modig medborgarrättsledare som kämpar för de rasistiskt förtryckta människornas rättigheter. De här Mississippi-tygerna kan fungera som en stark påminnelse om att tolerans alltid är en dygd som kan hindra samhället från att falla sönder.

Skickligt och betydelsefullt

I de klassiska amerikanska romanerna Tom Sawyer och The Adventures of Huckleberry Finn, skrivna av författaren Mark Twain, har Tom och Huck flera äventyr när de flöt längs Mississippifloden. De stöter på frågor som rör rasdiskriminering, slaveri, girighet, brottslighet och flera andra scenarier som har gjort denna berättelse till en älskad amerikansk klassiker. Photowall lyfter på hatten för den stat där den mäktiga Mississippifloden har sitt hem med dessa Mississippi-dukutskrifter. Häng upp några av Mississippi-duktrycken i din matsal och känn dig som om du äter middag i en av sydstaternas ståtliga plantagevillor. Se hur konversationen drar till dessa fina Mississippi canvas prints. Dessa bilder kan inspirera till argument som täcker ett brett spektrum av frågor. Du kanske också vill visa upp dessa Mississippi-dukdukar i dina barns sovplatser och lekplatser. Dessa bilder är inte bara slående vackra, utan de hjälper dig också att utbilda dina barn om intoleransens fallgropar och lära dem en sund respekt för andra raser. Låt dessa Mississippi canvasbilder bli en viktig del av ditt hem.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor