New York

New York, The Big Apple... New York City har många populära namn. Om någon stad i världen idag närmar sig det mytiska formatet av det gamla Timbuktu är det förmodligen New York City. Läs merDess skyline är legendarisk och har blivit berömd i tusen filmer och en miljon fotografier. Dess landmärken är mer kända för många människor än landmärken i deras egna hem - vem känner inte till Brooklyn och Broadway, till Frihetsgudinnan och Times Square? Vem har inte drömt om att välkomna det nya året på Times Square eller att se utsikten från toppen av Empire State Building? Påminn om Al Capones och Whoopi Goldbergs legendariska stad med dukutskrifter från vår New York-kollektion.

Skyline

New Yorks skyline är lätt en av de mest kända och lätt igenkännliga i världen. Fylld av skyskrapor, inklusive den berömda Empire State Building, är den en välbekant syn i filmer och fotografier. New Yorks frenetiska energi genomsyrar skyline, och helheten är ett underbart exempel på mänsklig strävan. Ta med dig den livliga energin in i vilket rum som helst med ett canvastryck.

Central Park

Mitt i New York, på 3,41 kvadratkilometer av bästa mark, ligger Central Park, en av de mest besökta och mest filmade platserna i världen. Med sin vackert manikyrerade trädgårdsliknande luft och de omfattande promenad- och jogginglederna tar Central Park emot miljontals besökare varje år men behåller ändå, på något sätt, känslan av en fristad. Förgyll ett rum med den fridfulla energin med målningar från vår New York-kollektion.

Konst

New York-konsten har en märklig känsla, en nästan frenetisk energi, som om konstnärerna är inspirerade av staden, eller tvärtom. Canvastrycken har ljusa färger och solida block, en glad och entusiastisk färgspärr med några av stadens mest kända landmärken, som Empire State Building och kanske världens mest kända staty - Frihetsgudinnan, vars berömda silhuett vakar över staden dag och natt. Ge ditt hem en känsla av staden genom att använda ett canvastryck från vårt New York-sortiment.

Times Square

Times Square är ett annat berömt landmärke som omedelbart känns igen för alla som har sett en film som utspelar sig i Amerika och som är något att uppleva. Den surrande energi som tycks definiera New York bubblar upp till ytan här, i de zippande gula taxibilarna och de oändliga skarorna av fotgängare. Reklamskyltarna tornar upp sig över gatan och annonserar allt i världen, medan miljontals människor går sin vardag till mötes. Trafikbruset på Times Square är som ljudet av havet - oändligt och ständigt föränderligt, ljudet av en hel värld i rörelse. Energin på platsen är fantastisk, häpnadsväckande och härlig. Även om dukutskrifter av Times Square kanske är för upptagna för ett sovrum kan de vara idealiska för ett kontor eller en matsal. Även företag kommer förmodligen att uppskatta Times Square-utskrifter för att liva upp sina utrymmen.

Landmärken

New York har ett stort antal igenkännbara landmärken, varav många finns representerade i vår samling. Från Lady Liberty till Brooklyn Bridge till Central Park till, återigen, Empire State Building, staden är full av landmärken och monument. Alla dessa monument är bekanta från tusen avsnitt av Friends, hundra filmer och foton och teckningar. De har en särskild betydelse för dem som aldrig har varit i New York personligen. För dessa människor är de ett ideal av frihet, av en plats som är så upptagen och trångbodd att de aldrig kommer att bli uppmärksammade. För de trötta kan de vara en inspiration till att fortsätta att hålla på, som man säger, att ta sig igenom vardagen. För dem som har varit där och lämnat dem väcker de minnen av sin tid i staden, minnen av den rusande trafiken och de trånga trottoarerna, av en plats där alla alltid är på väg någonstans. Även om New York är en verklig stad är den också en myt för många - landet där alla drömmar kan bli verklighet om man bara arbetar tillräckligt hårt och om man bara försöker. Ge ditt hem drömmar från legendernas stad med hjälp av ett canvasuttryck. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Produktinformation