Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Lunch på toppen av en skyskrapa - Canvastavla - Vardagsrum

444

motiv

New York

Kärt barn har många namn, och så även New York, the big apple. New York är den nutida stad som närmast kan jämföras med forntida Timbuktus mytiska gestalt. Stadssilhuetten är legendarLäs merisk, skildrad i tusentals filmer och miljontals fotografier. För många människor är stadens sevärdheter mer välkända än deras inhemska – vem är inte bekant med Brooklyn, Broadway, Frihetsgudinnan och Times Square? Vem har inte drömt om att ringa in nyåret på Times Square eller blicka ut över utsikten från toppen av Empire State Building? Framkalla Al Capones och Whoopi Goldbergs legendariska stad med en canvastavla med New-York tema.

Stadssilhuett

New Yorks silhuett är lätt en av världens mest kända och lätt igenkännliga. Du känner igen den från filmer och fotografier, fylld med skyskrapor som kända Empire State Building. New Yorks frenetiska energi genomsyrar silhuetten, som är ett underbart exempel på mänsklig strävan. Skänk vilket rum som helst samma känsla av livlig energi med en canvastavla.

Central Park

Mitt i New York tar Central Park 3,41 kvadratkilometer mark i besittning. Det är en av världens mest besökta och mest filmade platser. Central Park tar emot över en miljon besökare varje år, men lyckas ändå behålla en känsla av fristad, med sin vackert välskötta trädgårds-liknande atmosfär och sina vidsträckta promenad- och joggingstråk. Liva upp ett rum med den fridfulla energin som våra canvastavlor som skildrar New York skänker.

Konst

New York-konst har en alldeles särskild känsla, nästan en frenetisk energi, som om konstnärerna inspirerades av staden. Eller kanske tvärt om? Canvastavlorna har inslag av starka färger och enfärgade block – de är en glädjande och entusiastisk störtflod av färg. Några av stadens mest kända sevärdheter, som Empire State Building, avbildas i tavlorna. Även Frihetsgudinnan, vars välkända silhuett vakar över staden både dag och natt, finns med. Genomsyra ditt hem med en känsla av staden genom att pryda dina väggar med en canvastavla från vårt New York-sortiment.

Times Square

Times Square är en annan känd sevärdhet som ögonblickligen känns igen av alla som har sett en film som utspelar sig i USA. Den ivriga energi som definierar New York bubblar till ytan här, med de vinande, gula taxibilarna och ändlösa myllret av fotgängare. Affischtavlorna reser sig högt över gatorna och gör reklam för allt i hela världen, medan miljontals människors vardag flyter förbi nedanför dem. Trafikens brus är precis som havets viskningar oändliga och konstant föränderliga. Det är ljudet av en hel värld i rörelse. Platsen är full av fantastisk, häpnadsväckande och strålande energi. Canvastavlor som skildrar Times Square kanske är för fartfyllda för att hänga i ett sovrum, men de kan passa perfekt på kontoret eller i matsalen. Även affärer kommer troligen ha användning av Times Square-tavlor, för att liva upp sina lokaler.

Sevärdheter

I New York finns en mängd kända sevärdheter, och många av dem finns representerade i vårt sortiment. Staden är fullspäckad med sevärdheter och monument, från Frihetsgudinnan, till Brooklyn bridge, Central Park och Empire State Building. Alla monument är välbekanta från hundratals avsnitt av Vänner, filmer, fotografier och teckningar. De har en speciell betydelse för de som aldrig lyckats besöka New York i verkligheten. För dem representerar de en frihet, en plats som är så full av folk i ständig rörelse att man aldrig står ut ur mängden. För den uttröttade kan de vara en inspiration att fortsätta kämpa och, som man säger, leva en dag i taget. För de som har varit i New York kan minnen från tiden där väckas till liv – minnen av rusande trafik och fulla trottoarer, av en plats där alla alltid är på väg någonstans. Även om New York är en riktig stad så är det även en mytisk stad för många – platsen där alla dina drömmar kan slå in bara du jobbar hårt nog, bara du försöker. Fyll ditt hem med drömmar om den legendariska staden med hjälp av en canvastavla.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.