Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Soluppgång på Mount Shuksan, Washington, USA - Canvastavla - Kontor

24

motiv

Washington

Washington, döpt efter presidenten George Washington, blev unionens 42a stat 1898. Det är USA:s nordvästligaste stat och är en del av regionen Pacific Northwest, som inkluderar OregonLäs mer. Kaskadbergen – så döpt för dess oräkneliga, störtande vattenfall – har ett antal vulkaner och 300 glaciärer, och kallas ofta för de amerikanska alperna. Även om alla vulkanerna räknas som aktiva är det bara Mount Saint Helens som får utbrott idag, det senaste skedde i 2008. Mount Rainer, 4 392 meter hög, ligger i en nationalpark med samma namn. Vulkanen avbildas i en modernistisk tavla. Området har många spektakulära vandringsstråk, och du kan föreställa dig själv styra kosan uppför backe och nerför dal, vandrande genom den alpina skogen. Den härliga canvastavlan av Seattle med en bakgrund av Mount Rainier med sina snöklädda toppar på andra sidan bukten förflyttar dig dit i fantasin.

Blöt och torr

Kaskadbergen delar staten i två delar, och invånarna kallar den västra sidan för den blöta sidan och den östra för den torra sidan. Den västra sidan ligger mot kusen och har en tempererad regnskog, medan den östra sidan av bergen har ett mycket torrare klimat med torra öknar och stäpper. Washington har en växande vinkultur som är etablerad på den östra sidan. Det är den näst största producenten i USA, efter Kalifornien, och den har sina problem i och med att det inte regnar så mycket, vilket gör konstbevattning och vattenrätt till mycket viktiga frågor.

Seattle

Seattle är en hamnstad på västkusten och den största staden i både Washington och i Pacific Northwest. Det är dessutom huvudorten i King County. Den futuristiska, psykedeliska canvastavlan fångar den moderna stadens innersta. Staden är belägen på Eldringen och får därför sin beskärda del jordbävningar. 2001 skakade en jordbävning av magnituden 6,8 staden och orsakade stora skador på byggnader. Klimatet klassificeras som tempererat kustklimat, med kalla och blöta vintrar och varma, relativt torra somrar. Våra canvastavlor avbildar stadens pittoreska stadslandskap med en imponerande silhuett som domineras av utsiktstornet Space Needle, med en enastående utsikt över bukten. Det är en spektakulär stad. Många inflytelserika band kommer från Seattle, till exempel Nirvana och Pearl Jam, men stadens mest kända herre måste vara den ikoniska Jimi Hendrix. Staden sattes på världskartan i och med den fruktansvärt populära TV-serien Grey’s Anatomy.
Produktinformation
  • Visar 1-24 av 24 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.