Empire State Building

När det gäller byggnader är det bara ett fåtal som kan mäta sig med den upplysta Empire State Building under en klar New York-natt. Även om det inte är Big Apples högsta byggnad för tLäs merillfället, är den kanske den mest berömda, och därför har Photowall samlat ett sublimt utbud av Empire State Building-dukutskrifter. Vi har motiv med ljusa och glada färgkombinationer, porträtt av fotografisk kvalitet, otroligt konstnärliga återgivningar och så mycket mer. Hem, kontor eller fritidsutrymmen kan förskönas med dessa Empire State Building canvasutskrifter. Dessa föremål kan fungera som en inspiration till att sträcka sig mot himlen och göra dina drömmar till verklighet. Välj ett Empire State Building canvasuttryck som passar perfekt till din inredning, oavsett om det är en färgglad vy över skylinen eller det klassiska svartvita perspektivet från marken. Som alltid kan du ändra dina Empire State Building canvasutskrifter för att komplettera din befintliga estetik eller eventuella färgscheman du har planerat.

Mångfald av Empire State Building-dukutskrifter

När Empire State Building färdigställdes var den med sina 102 våningar världens högsta skyskrapa. Du kan använda detta som grund för att sätta upp ett Empire State Building canvas print, eftersom det är en hyllning till modern teknik och innovation. Använd verkliga fotografier som "Enchanting New York - Yellow Sky" som får dig att känna att du är där och tittar på detta magnifika landmärke. Empire State Building canvas prints har också vackra konstverk som ger landskapet en mening och dimension. "The Empire State Building", till exempel, är ett enkelt men vackert verk som kan bli en fantastisk väggdekoration i ditt hem eller till och med på kontoret. Dessa motivs unika utformning och fascinerande färgkombinationer kan vara en perfekt dekorativ accessoar. "Avery Tillmon - Empire State" är ett annat vackert konstverk som representerar elegans och elegans hos Empire State Building canvas prints.

Motivets uppkomst

Ett roligt faktum är att idén till Empire State Building sägs ha uppstått i en tävling mellan Walter Chrysler från Chrysler Corporation och John Jakob Raskob från General Motors, för att se vem som kunde uppföra den högre byggnaden. Den förstnämnda hade redan börjat arbeta på den berömda Chrysler Building, den imponerande 318 meter höga skyskrapan på Midtown Manhattan. Raskob lät sig inte besegras och samlade en grupp välkända investerare som valde arkitektfirman Shreve, Lamb and Harmon Associates för att rita den rivaliserande byggnaden, som vi nu kan se i Empire State Building canvas prints. Designen sägs till stor del ha baserats på utseendet av en penna, vilket också var byggnadsvänligt eftersom hela byggnaden uppfördes på bara drygt ett år!

Mening i Empire State Building canvas prints

Denna specifika skyskrapa är en av de mest imponerande hyllningarna till 1900-talet, en imponerande syn som fungerar som en symbol för både New York och USA och spelar en viktig roll i populärkulturen. Empire State Building har spelat en huvudroll i filmer från King Kong till Sleepless in Seattle. "Midtown New York" är ett utmärkt exempel på detta, en nästan seriekonstnärlig återgivning av ett Empire State Building-dukstryck som påminner om de gamla goda åren. Empire State Building canvas prints erbjuder även objekt som "Penthouse Window View", som du kan visa upp hemma i vardagsrummet eller i pausrummet på kontoret, så att du känner att du alltid har direkt utsikt över detta slående amerikanska landmärke. Det är som att ha sin egen personliga nyckel till en magnifik utsikt i form av ett imponerande Empire State Building canvas print.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor