Towern

Tower Bridge är en kombination av en baskule- och hängbro i London som är en klass 1-bro. Den byggdes mellan 1886 och 1894 av konstruktören Horace Jones och ingenjören John Wolfe BarrLäs mery. Bron sträcker sig över Themsen nära Tower of London och är en av fem broar som ägs och underhålls av en välgörenhetsstiftelse kallad Bridge House Estates. Denna enhet har funnits sedan år 1282. Bron byggdes för att göra Londons East End mer tillgänglig, som var blomstrande, affärsmässigt, på 1800-talet. Photowall hyllar denna historiska arkitektoniska och tekniska bedrift med sin egen kollektion av Tower Bridge canvas prints. Dessa bilder skildrar de olika ansiktena på Tower Bridge som den känns igen av de flesta engelsmän och resten av världen. Häng upp några av dessa Tower Bridge-dukutskrifter på väggarna i ditt vardagsrum och ge rummet en känsla av historia och ikonologi. Dina nära och kära och gäster kommer inte att kunna motstå att flockas till detta område bara för att få en glimt av dessa Tower Bridge canvas prints. Lägg märke till att de kommer på allt mer geniala skäl för att stanna kvar på denna plats med dessa Tower Bridge canvas prints i dem.

Ikoniskt i Tower Bridge canvas prints

Bron invigdes 1894 och öppnades officiellt av deras kungliga högheter Edward, prins av Wales, och Alexandra, prinsessa av Wales. Den har en längd på 800 fot och har två 213 fot höga brotorn som förenas på den övre nivån av två horisontella gångbroar. Ett par baskler i mitten kan öppnas för att låta fartyg passera. Dessa mekanismer var tidigare hydrauliskt drivna, men har 1972 omvandlats till ett elektrohydrauliskt system. Photowall ger dig en glimt av historien med "London Skyline in Sunset", "London England Skyline" och "Tower Bridge at Night" i sin fantastiska samling av Tower Bridge canvas prints. Dessa bilder visar Tower Bridge som den ses upplyst av sina magnifika lampor på natten. Häng upp några av dessa Tower Bridge canvas prints i ditt rekreationsrum och ge rummet en känsla av gammalt Storbritannien. Dina vuxna nöjen kommer aldrig att kännas mer livliga och engagerande med dessa Tower Bridge canvas prints omkring dig. Det finns praktiskt taget inget rum eller vägg i ditt hem som inte kan få liv i dessa underbara Tower Bridge canvas prints.

Historiskt i Tower Bridge canvas prints

Bron utgör en del av Londons inre ringväg och utgör som sådan gränsen för Londons trängselskattezon. Det är en viktig trafikled som stödjer 40 000 överfarter dagligen. Brodäcket är öppet för både fordon och fotgängare. De dubbla tornen, gångbroarna på hög nivå och de viktorianska maskinrummen är en del av Tower Bridge Exhibition. Photowall hyllar detta berömda landmärke i London med "Tower Bridger at Night-London", "Night at the Tower Bridge" och "Walk over River Thames" i sin fantastiska samling av Tower Bridge canvas prints. Dessa bilder visar Tower Bridge i ett mer avslappnat men ändå glamoröst ljus. Häng upp några av dessa Tower Bridge canvas prints i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek, och känn dig som om du är en av de ursprungliga ingenjörerna som funderar över grunden för dess struktur. Du kanske också vill visa upp dessa Tower Bridge-dukutskrifter i dina korridorer för att ge detta ofta försummade utrymme en välbehövlig boost av glamour och sofistikering. Gör det till en övning i design och ingenjörskonst att gå från rum till rum med dessa fantastiska Tower Bridge-dukutskrifter på väggarna. Dessa bilder kan ge ljus och liv åt ditt hem.

Stråkigt och omisskännligt

Världens mest begåvade arkitekter förstår att för att bygga ett brotorn är inte bara sundhet och integritet de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till, utan även symmetri och estetik spelar in. Varje linje måste berätta en historia, varje kurva i konstruktionen måste ha en betydelse. Photowall hedrar deras strävan efter perfektion med "Tower Bridge", "Iconic Bridge" och "Tower Bridge at Sunset" i sitt fina sortiment av Tower Bridge canvas prints. Det råder ingen tvekan om att denna magnifika struktur har förtjänat sin rättmätiga plats i mänsklighetens historia. Dessa Tower Bridge canvas prints tjänar som en påminnelse om att strukturer inte bara är utilitaristiska element, utan att de också kan vara en peksten för våra minnen och kan hjälpa till att definiera vem och vad vi är på den här planeten. Låt historia och minnen ringa i ditt hem med dessa underbara Tower Bridge canvas prints. Dessa Tower Bridge canvasutskrifter finns i ett brett utbud av färger och mönster för den sofistikerade urbana husägaren att välja mellan. Dessa Tower Bridge canvasutskrifter kommer att se perfekt ut med vilken färg på väggen eller tapeten som helst som du väljer att sätta dem i bakgrunden med.
Produktinformation
  • Visar 1-23 av 23 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.