Transport

Transporter kan fascinera både unga och gamla. Från bilar och båtar till finurliga luftballonger, hästar och vagnar och mycket annat - de metoder vi använder för att ta oss från startLäs mer till mål har länge fascinerat världen. Ett canvasuttryck av dina favoritverktyg för transport är en perfekt accent i herrarnas rum eller vardagsrum. Dessa kan fungera som påminnelser om vilka bilar eller motorcyklar du vill köpa, vilka båtar du kanske har satt segel på under semestern och alla andra tillfällen då transporter spelade en viktig roll i ditt liv.

Land och hav

Clipper Under Sail av J Spurling är ett av många canvasutskrifter där du kan hänge dig åt din kärlek till havet. Gå tillbaka i tiden till vintageföremål som trampvagnar och roddbåtar. Fantastiska vyer av exotiska platser sedda från ett fartygs stäv väntar på ditt tittande nöje. Se Kilt Rock, Buchas Grande, ett reklambaserat art-deco canvasuttryck av Titanic innan hon seglade för första gången, eller en modern vy inuti ett båtvarv. Du kan också hitta dukutskrifter som föreställer båtar på havet, med rullade segel, eller utskrifter av fiskebyar och sjöfartskartor. Om du gillar det fantastiska finns det minnesvärda skildringar av livet på havet och havsutsikter som är tillräckligt vackra för att röra hjärtat. Motorcykeldukutskrifter kan berätta historien om din passion för en road hog, eller skildra en skrotuppställning som är en fröjd för ögat. Från det vintage canvasuttrycket till den moderna målningen finns det motorcyklar, skotrar och mycket mer.

Luft och rymd

Målningar av flyg- och rymdtransporter har klätt många barns sovrum, klassrum och så småningom hem. Vad ger oss mer hopp om utforskning än en målning av månfarkoster på månen eller målningar av veteranflygplan i luften. För de mer tekniska finns det olika kartmålningar som visar hur luftfarkosterna har byggts och som jämför dem med andra i sina storleks- och funktionskategorier. Det finns finurliga tryck, som kan finnas längs sidan av flygplan från en viss epok, och flygplan i flygning över himlen som ger en möjlighet att fundera över vart de är på väg.
Produktinformation