Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Bright Brooklyn Bridge genom fönster - Canvastavla - Kök

942

motiv

Transport

Både gamla och unga kan fascineras av transport och transportmedel. Från bilar, till båtar, till lekfulla varmluftsballonger, till häst och vagn och mycket mer, så har de sätt vi har Läs meranvänt för att ta oss från A till B länge fängslat världen. En canvastavla med dina favorittransportmedel blir ett perfekt tillskott till varje krypin eller vardagsrum. De kan agera som påminnelser om de bilar och motorcyklar du vill ha, vilka båtar du har seglat med på semester eller vilken tid som helst då transport eller fordon var en stor del av ditt liv.

Land och hav

Clipper under Full Sail av J Spurling är en av de många canvastavlor som låter dig ge utlopp för din kärlek till havet. Du kan resa tillbaka i tiden med vintageföremål som tramp- och roddbåtar. Vila dina ögon på fantastiska utsikter över exotiska platser, sedda från fören på en båt. Se Kilt Rock, Bucas Grande, en art déco canvastavla av Titanic innan hennes första resa eller en modern utsikt över ett båtvarv. Vi har även canvastavlor som föreställer båtar till sjöss, hoprullade segel, fiskebyar och sjökartor. Om du gillar det fantastiska har vi minnesvärda skildringar av havsliv och havsutsikter som är så vackra att man nästan blir tårögd. Canvastavlor med motorcyklar kan ge uttryck för din passion eller skildra ett skrotupplag som är vackert att se på. Vi har allt från canvastavlor med vintagekänsla till de mer moderna sådana, med motorcyklar, skotrar och mer.

Luften och rymden

Tavlor av luft- och rymdtransport har prytt många barnrum, klassrum och hem. Ingenting ger oss en känsla av hopp och utforskande än en tavla av målbilar eller vintageflygplan i luften. För den mer tekniska har vi kartor och planritningar som visar hur flygplanen har byggts och jämför dem med andra med deras storlek och funktion. Vi har lekfulla tavlor, tavlor som avbildar flygplan från en viss tidsera och tavlor av flygplan uppe i luften som ger oss ett tillfälle att grubbla över vart de kan vara på väg.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.