Bilar

Med några klassiska karossdesigns och ett stort antal olika lackeringar som har använts under årens lopp råder det ingen tvekan om att bilar är en av de mest ikoniska typerna av desigLäs mern under det senaste århundradet. Med så många modeller av fyrhjuliga fordon, från glänsande sportbilar till robusta fyrhjulingar, är det inte så konstigt att de återkommer gång på gång i konstverk och målningar av alla slag. På Photowall finns det ett fantastiskt utbud av bilbaserade canvasutskrifter att välja mellan, oavsett vad din personliga smak råkar vara. Visa upp den öppna vägens anda i ditt eget hem genom att välja en målning eller ett fotograferat canvasuttryck från den omfattande bilkategorin. Det finns tillräckligt mycket att välja mellan för att hålla även den mest hängivna bensinfanatiker nöjd.

Den klassiska racing-eran

För många handlar tanken på ett canvasuttryck av en racerbil i hemmet, som pryder en fondvägg, om bilismens storhetstid. Några av de mest spännande tävlingarna ägde rum när motor- och fordonstekniken utvecklades och det verkade finnas oändliga möjligheter med racingbilarnas utformning. Därför har vi producerat några fantastiska canvasutskrifter, som Le Mans, där två bilar kämpar om herraväldet i en scen från en långloppstävling efter kriget. GP Wagen, som finns i både färg och monoton, visar en roadster i sin depå som verkar vara redo att kasta sig ut på banan. Älskare av gamla racerbilar kommer också att finna Templars Hirondel eller Morgan SS at the Track som fantastiska motiv som förmedlar fart, kraft och inte minst ren racinggraciositet.

Den stora amerikanska bilen

Det finns något så suggestivt med amerikanska bilar när de används i målningar eller tryck. Kanske är det det faktum att vi har sett så många klassiska Hollywoodfilmer från 50-, 60- och 70-talen där de figurerar. Det kan också vara deras koppling till den amerikanska kulturen, särskilt musikscenen i USA, som gör dem till sådana fokuspunkter. Titta till exempel på den utmärkta Elvis Truck Sun Records-målningen som påminner om rock 'n roll-kungens tidigaste inspelningar. Alternativt kanske du föredrar att välja det underbart strömlinjeformade utseendet på Saturday Night som har neonljus, glänsande krom och en hel del hästkrafter i en scen som skulle kunna vara hämtad från en klassisk film som "American Graffiti" eller "Grease". För dem som förknippar de amerikanska fordonens storhet med öppna vägar och till synes oändliga soliga dagar är Cadillac ett canvastryck för dig. Det visar bakpartiet på en bildesignklassiker med en molnfri himmel och en rad palmer i bakgrunden för säkerhets skull.

Europeiska designklassiker

Även om det kan vara få som tvivlar på att amerikanska bilar ger ett mycket distinkt utseende när det gäller motiv för målningar och canvasutskrifter, erbjuder den ofta mer kompakta europeiska bilindustrin för många något ännu mer spektakulärt. Ett perfekt exempel på den typ av konstverk som inspireras av europeiska tillverkare är Porsche 911-trycket. När man tittar på Porsches mest kända design från dess bästa vinkel - baksidan - skulle 911:an se bra ut i vilket rum som helst i hemmet och visas i det här trycket i rent silver. En annan tysk bil som finns med i sortimentet är den ständigt populära Mercedes 300 SLR, som av många bilister anses vara en oöverträffad designklassiker. För dem som föredrar en känsla av plats i samband med sitt val av bil är B15 i Paris och Citroen i Paris idealiska val, som båda speglar franska formgivares bidrag till bilarnas utformning under årtiondena. De kanske mest häpnadsväckande bilformerna som någonsin har tillverkats är dock en förtjänst av italienska designers, särskilt när det gäller superbilar. Ta en titt på Lamborghini och Lamborghini from Behind som båda erbjuder ett oöverträffat tittarnöje. Dessa är de perfekta prydnaderna för ett hem som talar om stil såväl som kontrollerad kraft.

Välja ett tryck baserat på färg

När du väljer ett canvasuttryck som har gjorts från ett foto kan färgschemat vara lika viktigt som motivet, särskilt när det ska visas i ett rum som redan har en inredningsstil. För dem som söker ljusa toner kan de välja något som Superlegerra som är en sidovy av en sportbil i levande gult. Morgan Autumn visar en klassisk brittisk sportbil i lerig racinggrön färg på en bädd av bruna och gyllene löv, vilket ger en mer återhållsam, men inte mindre dramatisk, palett. Saleen S7 Blue är ett annat bra alternativ för rum med grå, silver- och azurblå toner. Men det bredaste färgspektrumet är förmodligen reserverat för tryck som är hämtade från Disney Cars-serien, där lila, gröna och - naturligtvis - Blixten McQueens karakteristiska röda färg finns i överflöd.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.