Bilar

Under det senaste århundradet har bilar utan tvekan varit en av de mest klassiska ikonerna för design, med sina klassiska karossdesigner och ett mångfald av olika lackdesigner. Det ärLäs mer inte konstigt att bilar är ett populärt motiv i konstverk och tavlor av alla de slag, speciellt med tanke på hur många olika modeller det finns av våra fyrhjulingar: från snabba sportbilar till robusta bilar med fyrhjulsdrift. Hos Photowall finns det ett fantastiskt utbud av canvastavlor med bilar att välja bland, vilken personlig smak du än har. Pryd dina väggar med en canvastavla med en målning eller ett fotografi från vårt omfattande urval i bil-sortimentet, för att ge dit rum en alldeles speciell känsla. Det finns tillräckligt att välja från för att till och med den mest entusiastiska bilfantasten ska tillfredsställas.

Motorsportens klassiska era

För många som pryder sina väggar med racerbilar handlar det om motorsportens glansdagar. En canvastavla passar perfekt för detta. Några av de mest spännande biltävlingarna skedde när motor- och bilteknologin var under utveckling och det nästan verkade som om möjligheterna när det gällde racerbilsdesign var oändliga. Därför har vi producerat några utsöka canvastavlor, såsom Le Mans: en tavla med efterkrigskänsla som avbildar två bilar som tävlar om överlägsenhet i ett långlopp. Canvastavlan GP Wagen, som finns både i färg och entonig, visar en roadster i sin depå, redo att köra ut på banan igen. Den som älskar vintage racerbilar kommer också att älska tavlorna Templars Hirondel och Morgon SS at the Track, som personifierar snabbhet, kraftfullhet och en hel del körkänsla.

Fantastiska amerikanska bilar

Det är något med tavlor av amerikanska bilar som frammanar en känsla av det förgångna. Kanske för att vi har sett många av dem i Hollywoods klassiska 50-, 60-, och 70-talsfilmer. Fast å andra sidan kanske det är kopplingen till den amerikanska kulturen, främst den amerikanska musiken, som gör dem så populära. Kolla till exempel in den fantastiska canvastavlan Elvis Truck Sun Records, som för minnena tillbaka till Rockkungens tidigaste inspelningar. Eller du kanske föredrar Saturday Nights underbart strömlinjeformade look, med neonljus, glänsande krom och en hel del hästkrafter. Hela scenen är som tagen ur klassiska filmer som “American Graffiti” eller “Grease”. Men för den som associerar amerikanska bilar med öppna landsvägar och soliga dagar som aldrig verkar ta slut, är canvastavlan Cadillac ett måste. Tavlan visar den klassiska bilens design bakifrån, mot en molnfri himmel och en rad palmer i bakgrunden, för helhetens skull.

Klassiska europeiska designer

Även om det inte kan finnas många som invänder mot att amerikanska bilar är en klassisk look när det gäller canvastavlor, tycker många att den europeiska bilindustrin kan erbjuda något ännu mer spektakulärt. Ett perfekt exempel på konstverk som har inspirerats av europeiska bilar är tavlan Porsche 911. Tavlan visar upp Poschens välkända design från dess bästa sida – baksidan – och 911n visas upp i oklanderlig silver. Tavlan passar perfekt i vilket rum som helst. En annan tysk bil som finns med i vårt sortiment är den evigt populära Mercedes 300 SLR, som många motorförare anser är en designklassiker utan motstycke. För de som föredrar att förknippa sina bilar med resor är B15 in Paris och Citroën in Paris de ultimata canvastavlorna, som båda visar upp franska designers bidrag till utformningen av bilar. Dock kan man inte förneka att det är italienska designers som har utformat några av de mest häpnadsväckande bilarna genom tiderna, speciellt när det gäller superbilar. Kolla in canvastavlorna Lamborghini och Lamborghini from Behind. Båda är ett fullständigt nöje att betrakta. Tavlorna är perfekta att pryda väggarna med, speciellt i ett hem som andas stil och kontrollerad kraftfullhet.

Att välja en tavla baserat på färg

När du väljer en canvastavla som har skapats utifrån ett foto kan färgschemat vara lika viktigt som motivet, speciellt när du ska hänga tavlan i ett rum som redan är inrett. Den som vill ha klara färger kan till exempel välja Superlegerra, som föreställer en livligt gul sportbil från sidan. Morning Autumn föreställer en klassisk, brittisk jaktgrön sportbil, om än lite smutsig, stående på en bedd av bruna och gyllene löv. Paletten är lite mer återhållsam, men lika dramatisk för det. Saleen S7 Blue är ett bra val för rum som går i grått, silver och himmelsblå toner.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.