Sportbilar

Ända sedan Henry Ford byggde den första förbränningsbilen 1896 har människan varit fascinerad och förtjust i sin skapelse. Se bara hur många människor som ser på en ny bil som rullar Läs merut från fabriken. Det finns en inneboende koppling mellan människa och maskin, som har blivit fullständigt artikulerad av bilen. Motorens varv, tillsammans med vinden i håret när farten ökar och tar en till en ny nivå av spänning, kan inte beskrivas fullt ut. De tävlingar som anordnas över hela världen som en hyllning till denna fascinerande uppfinning har oöverträffad prestige och glamour för alla dess mästare. Bilen har också varit en statussymbol för ens ställning i samhället. Den berättar om ens smak, humör, sociala ställning och hur man vill bli uppfattad av sina medmänniskor. En man som kör en kombi, med alla dess klockor och visselpipor för säkerhet, nytta och funktionalitet, vill att världen ska se honom som en stabil person, en person med starka familjerötter och som bryr sig om traditionella värderingar. Det berättar också om hans behov av effektivitet och ekonomisk sundhet. En man som däremot kör en sportbil, oavsett om det är den senaste upplagan eller en klassisk veteranbil, tillkännager för världen att han är en äventyrare med en djävulsk förmåga, en rebell som lever på gränsen och är sugen på fart, stil och spänning. Den här mannen är inte nöjd förrän han kör Mach 10 med håret i brand. Photowall hyllar den här typen av man med sitt sortiment av canvasutskrifter av sportbilar. Dessa canvasutskrifter av sportbilar kommer att ge samma känsla av spänning och rusning till ditt vardagsrum eller fritidsutrymmen. Låt oss ta en djupare titt på dessa sportbilar på duk och se hur de ger spänning till ditt hem.

En kort historia om sportbilar

En sportbil eller ett fritidsfordon är en bil som är utformad speciellt för hastighet, exakt hantering och spänning. De började leva i Europa i början av förra seklet och tillverkningen av dessa lyxtransporter har utvecklats till en industri som omsätter flera miljarder dollar sedan dess. Från åren 1895 till 1915 kallades dessa fordon för touringbilar eller roadsters. Inte förrän 1919 myntades termen "sportbilar" av tidningen The Times i Storbritannien. Våra canvastavlor med sportbilar hjälper till att berätta historien om denna fantastiska uppfinning. Dessa överlägsna sportbilar på duk hyllar denna fantastiska början med erbjudanden som "PreWar Siberpfeil Racing Car BW" och "SSK Morning Ride". Den mest traditionella utformningen av en sportbil var en roadster. Detta var en tvåsitsig bil som vanligtvis inte hade något tak. De flesta av dessa bilar, även i dag, är inte gjorda för att ta med mer än två personer. Dess främsta fokus är hastighet och stil, inte ekonomi och nytta. Men sportbilar måste också omfamna definitionen av fritidsfordon som har tak. Photowall hedrar denna distinktion genom att erbjuda dig "250GT's in Italy Piazza Trademark Sepia" sportbilar canvasutskrifter.

Sportbilar och deras tävlingar

Under årens lopp har människans fascination för dessa fantastiska fordon lett till att många tävlingar har spridits runt om i världen. Dessa evenemang följs av miljontals fans och har sedan tv:s tillkomst sänts över hela världen. Våra canvastavlor för sportbilar bidrar till att fira utvecklingen av denna magnifika skapelse. Att bara kunna köra för en av de hundratals biltillverkare som är representerade i dessa tävlingar gör en person till en omedelbar kändis. Med det följer sponsring, stöd och kommersiella avtal som gör dessa förare mycket rika. Den världsomspännande följningen av denna sport har blivit en källa till glamour och prestige för alla som är involverade i den. Några av de mest kända tävlingarna i världen är Le Mans 24 timmars lopp som hölls för första gången 1923. Det äger rum i staden Le Mans i Frankrike och är känt som Grand Prixet för uthållighet och effektivitet. Photowall hedrar detta test hållbarhet och robusthet med "Le Mans Racing" sportbilar canvasutskrifter, som är lätt tillgängliga för att pryda toppen av din bar eller ditt vuxna lekrum. Indianapolis 500 är en annan av dessa legendariska tävlingar. Detta lopp, som hölls för första gången 1911, äger rum under den amerikanska Memorial Day-veckoslutet i maj. Platsen är Indianapolis Motor Speedway i Indianapolis, Indiana, och det hyllas som The Greatest Spectacle in Racing. Det håller fortfarande fast vid sina pittoreska traditioner som att ge vinnaren en flaska mjölk och låta mästaren kyssa mållinjen som är gjord av tegelsten. Du kan ta del av glamouren och prestigen från dessa fantastiska lopp när du skaffar dessa sportbilar på duk som är perfekta för ditt hem. Beställ dig några av våra canvasutskrifter med sportbilar och känn dig som om du har en dag på loppen.

Sportbilar idag

Många av dagens sportbilar är inte bara ett underverk av modern teknik utan också en hisnande fröjd för ögonen. Photowall ger dig ett smakprov på några av dessa i våra canvasutskrifter av "Dark Lamborghini", "Saleen S7" och "Superleggera" sportbilar. Du har ett oändligt utbud av dessa sportbilar på duk att välja mellan när du besöker Photowalls webbplats. Så vad väntar du på? Ta så många av dessa sportbilar som du kan få tag på idag.
Produktinformation
  • Visar 1-43 av 43 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.