Vintage, Bilar

Ända sedan Henry Ford byggde den första förbränningsbilen 1896 har människan varit fascinerad och förtjust i sin uppfinning. Se bara hur många människor som ser på en ny bil som rullaLäs merr ut från fabriken. Det finns en inneboende koppling mellan människa och maskin, som har blivit fullständigt artikulerad av bilen. Motorens varv, tillsammans med vinden i håret när farten ökar och tar en till en ny nivå av spänning, kan inte beskrivas fullt ut. Photowall hyllar denna typ av fordon med sin egen kollektion av canvastryck av veteranbilar. Häng upp dessa vintage cars canvas prints på väggarna i ditt vardagsrum och ge rummet en känsla av rörelse och målmedvetenhet. De här vintagebilarna påminner oss om var vi har varit och vart vi är på väg. Låt din familj och dina vänner titta på de här fantastiska vintage cars canvas prints i häpnad och beundran. Se hur de vägrar att lämna detta utrymme och försöker stanna kvar så länge som möjligt med alla dessa vintage cars canvas prints på väggarna Dessa bilder är en säker hit i ditt hem.

Klassiskt i vintage cars canvas prints

De tävlingar som hålls över hela världen som en hyllning till denna fascinerande uppfinning bär på oöverträffad prestige och glamour för alla dess mästare. Dessutom har veteranbilen varit en statussymbol för ens ställning i samhället. Den berättar om ens smak, humör, sociala ställning och hur man vill bli uppfattad av sina medmänniskor. En man som kör en kombi, med alla dess klockor och visselpipor för säkerhet, nytta och funktionalitet, vill att världen ska se honom som en stabil person, en person med starka familjerötter och som bryr sig om traditionella värderingar. Det berättar också om hans behov av effektivitet och ekonomisk sundhet. En man som däremot kör en sportbil, oavsett om det är den senaste upplagan eller en klassisk veteranbil, tillkännager för världen att han är en äventyrare med en djävulsk förmåga. Photowall låter dig ta del av denna fantastiska tradition med "Winning 300SLR and Bussard", "Who Me" och "Come with Me in the Morning Light" i sin anmärkningsvärda samling av canvasutskrifter av veteranbilar. Häng upp några av dessa canvasbilder av veteranbilar i ditt privata arbetsrum eller minibibliotek och föreställ dig att du är Henry Ford som granskar dina senaste prestationer. Du kan också välja att visa upp dessa vintage cars canvas prints i dina rekreationsområden.

Otidsenliga vintage cars canvas prints

En sportbil eller ett fritidsfordon är en bil som är utformad särskilt för hastighet, exakt hantering och spänning. De började leva i Europa i början av förra århundradet och tillverkningen av dessa lyxtransporter har utvecklats till en mångmiljardindustri sedan dess. Från åren 1895 till 1915 kallades dessa fordon för touringbilar eller roadsters. Inte förrän 1919 myntades termen "sportbilar" av tidningen The Times i Storbritannien. Våra canvastavlor med vintagebilar hjälper till att berätta historien om denna fantastiska uppfinning. Dessa överlägsna canvasutskrifter av veteranbilar hyllar dessa fantastiska begynnelser genom att visa upp erbjudanden som "PreWar Siberpfeil Racing Car BW" och "SSK Morning Ride". Den mest traditionella utformningen av en sportbil var en roadster. Detta var en tvåsitsig bil som vanligtvis inte hade något tak. De flesta av dessa bilar, även i dag, är inte gjorda för att ta med mer än två personer. Dess främsta fokus är hastighet och stil, inte ekonomi och nytta. Men veteranbilar måste omfamna definitionen av fritidsfordon som också har tak.

Stilfullt och eftertraktat

Under årens lopp har människans fascination för dessa fantastiska fordon lett till att många tävlingar har spridits runt om i världen. Dessa evenemang följs av miljontals fans och har sedan tv:s tillkomst sänts över hela världen. Våra canvastavlor för veteranbilar bidrar till att fira utvecklingen av denna magnifika skapelse. Några av de mest anmärkningsvärda tävlingarna i världen är 24 timmars loppet i Le Mans som hölls för första gången 1923. Det äger rum i staden Le Mans i Frankrike och är känt som Grand Prix för uthållighet och effektivitet. Photowall hedrar detta test av hållbarhet och robusthet med "Le Mans Racing", "My first and second car-BW" och "Rear Vintage Car" i sin fantastiska kollektion av canvasutskrifter av veteranbilar. Häng upp några av dessa vintage cars canvas prints i dina korridorer för att ge lite välbehövligt liv åt dessa försummade områden. Med dessa canvasutskrifter av veteranbilar blir det en upplevelse att gå från rum till rum och lära sig hur dessa fordon utvecklas. Du kanske också vill hänga upp några av dessa vintagebilar på duk i dina lounger för att ge rummet en känsla av storlek och frihet.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.