Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Marlon Brando i gudfadern - Canvastavla - Vardagsrum

2076

motiv

Underhållning

Underhållningsbranschen är anmärkningsvärt livfull, och en canvastavla inspirerad av den kan verkligen liva upp ditt hem. Vilken typ av showbiz du än är intresserad av så har vi någonLäs merting för dig. Våra canvastavlor föreställer allt från dina favoritmusikartister till kvalitetsreproduktioner av kända filmaffischer. När canvastavlorna hängs upp i rätt miljö kan de ge rummet precis rätt look, öppna upp för intressanta diskussioner och komma till sin rätt som konstverk.

Fotografier, grafiska designer och klassiska uttryck

På Photowall hittar du bara de bästa canvastavlorna. Våra tavlor med underhållningstema förser ditt hem med precis rätt stil. Ta till exempel våra porträtt av några av världens främsta artister, skådespelare och karaktärer. Vissa avbildas precis så som vi minns dem från den där kända filmen eller serien, i en stillbild som har fångat deras själ för evigt. Det finns även de som har en mer definierad stilkänsla i sig, till exempel mer grafiska designer som lättare smälter in i rummets övriga heminredning. Vilket klassiskt uttryck du än vill ge ditt hem har vi något för dig. Bjud den legendariskt roliga Peter Sellers i ditt hem, eller varför inte Hollywoodlegender som Audrey Hepburn eller James Dean? Vi har också canvastavlor med många framstående musiker – alla från Amy Winehouse till Beatles – som passar perfekt på väggen ovanför din stereo.

Filmtavlor

Stillbilder och reklambilder från dina favoritfilmer blir inspirerande tillskott i varje hem, oavsett var du väljer att hänga tavlorna. Vi har till exempel ett antal utsökta Disney-tavlor som skulle passa perfekt i ett barns rum eller i en barnkammare. Det finns någonting som varje barn skulle uppskatta att hänga på väggen, som passar in hur rummet än är inrett: allt från Disneyprinsessor i sin färgrika praktfullhet till karaktärer kända från dundersuccén Frost och Blixten McQueen från Cars-filmerna. För äldre barn, eller för vuxna som växte upp med dem, har vi en omfattande kollektion med Star Wars-motiv, till exempel tavlor med den ikoniska antihjälten Darth Vader, som är utmärkta för att ge ett rum en vass känsla. Vi har många canvastavlor med filmaffischer från många storfilmer: från klassiska västernfilmer till musikaler och thrillers.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.