Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Bilar Bilar Bilar Bilar - Canvastavla - Barnrum

44

motiv

Disney – Bilar

Disney är, utan tvekan, ett av världens mest älskade varumärken. Filmen Bilar var den sista att produceras av Pixar Animation Studios innan företaget köptes av Walt Disney Pictures. DLäs mere animerade figurerna i Disneys Bilar älskas av både barn och en hel del vuxna. De kommer i alla former, färger, storlekar, bilmodeller och främst av allt: personligheter. Våra canvastavlor visar upp de originella, älskvärda bilarnas olika humör och attityder. Det står klart att tusentals människor älskar karaktärerna i Bilar eftersom den första filmen var omåttligt populär, fick två Oscarsnomineringar och sålde mer film-relaterade produkter än någon annan Disney Pixar film någonsin gjort. Uppföljaren, Bilar 2, släpptes 2013 och var även den extremt populär. Bilar 3 planeras släppas under 2017. Med hjälp av våra canvastavlor kan du nu bjuda in dina favoritkaraktärer från filmerna och låta dem pryda dina väggar.

Välj din favoritbil

Alla de animerade karaktärerna i filmen Bilar är fantastiska, och det kan bli svårt att bestämma dig för vilken som är din favorit. Därför har vi inte bara canvastavlor som avbildar en karaktär från filmen, det finns också tavlor med två eller fler av bilarna. Blixten McQueen är utan tvekan filmens stjärna. Han är en racerbil som älskar att köra riktigt, riktigt fort. Eftersom att han har en så positiv attityd, och är en riktigt snygg och cool bil, är han vanligtvis favoriten. Bärgarn är McQueens bästa vän. Han är en rostig men pålitlig bärgningsbil som har en tendens att köra baklänges. Även om Bärgarn inte är lika blank och fin som McQueen så är han definitivt en av filmens roligaste karaktärer. Väljer du en tavla med honom, kommer han utan tvekan pigga upp dig varje morgon. Sally, den ljusblå Porschen, är en annan härlig karaktär från filmen. Hon är både smart och rar. Andra karaktärer, såsom Luigi som sköter den lokala däckaffären, hans bästa vän Guido, bossiga Schassen och den lite mer avslappnade Fillmore, är alla underbara karaktärer som kan förvandla dina väggar och få dig att le varje gång du tittar på din nya canvastavla. Att pryda dina väggar med en eller två av de älskvärda karaktärerna från Bilar kan faktiskt påverka ditt humör på ett dramatiskt och positivt sätt. Även om vissa kanske säger att humöret inte påverkas av att dagligen titta på roliga bilder, finns det ingen tvekan om att ju mer folk skrattar åt skämt eller roliga bilder, desto bättre mår de.

Dina väggar behöver den perfekta tavlan

För att rummet ska bli snyggt och kännas precis rätt är det mycket viktigt att du väljer rätt canvastavla med dina favoritkaraktärer. Våra tavlor kan verkligen göra en skillnad i hur ett rum både ser ut och känns, eftersom varje canvastavla vi har skänker en viss typ av känsla eller stämning. Vi har till exempel tavlor med McQueen och resten av Bilar-gänget där de är, bland annat, söta, arga, inspirerade, häftiga och modiga. Kika igenom vårt omfattande sortiment och välj den tavla som passar dig bäst. Alla våra tavlor går att skräddarsy, så att du kan göra din tavla och ditt hem så personligt som möjligt. Genom att välja en tavla som passar dig perfekt och hänga upp den i ditt hem blir din dag lite bättre varje gång du tittar på den. Det finns ingen anledning att vänta, kika igenom sortimentet av canvastavlor som avbildar de livliga karaktärerna från Bilar redan idag. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta tavlan!
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.