Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Musse och vänner - Trädgård - Canvastavla - Barnrum

6

motiv

Disney – Musse Pigg och Hans Vänner

Ända sedan televisionens början har Disney och Musse Pigg varit vänner och följeslagare till generationer av barn. Från Långben och Pluto till Kalles brorsöner Knatte, Fnatte och TjatLäs merte – två generationer har växt upp med att titta på dessa karaktärer och läsa berättelserna om dem. Skänk dem nytt liv inför ännu en generation med hjälp av canvastavlor med Disney-tema.

Följ med gänget på äventyr

Gör småttingarnas liv lite extra spännande genom att pryda väggarna i deras rum med en canvastavla med deras favoritkaraktärer från Disney. Det finns tavlor när de leker i solen, åker skidor på snötäckta bergstoppar och mycket mer. Låt barnen försjunka i Musse Piggs glädjefyllda sagovärld, och låt dem leva ut sina fantasier på äventyr världen över.

Roligt i flera år

Ingen växer egentligen ur sin första kärlek, och där räknas även kärleken för Musse Pigg och hans vänner in. Det spelar ingen roll hur gammalt ditt barn är, de kommer absolut älska att ha en tavla med Musse Pigg och hans vänner i sitt sovrum. Välj bland ett antal tavlor som avbildar olika scener eller låt barnen välja själva.

Hjälp fantasin på traven

Det är ett välkänt faktum att barn inte mår bra i miljöer. De behöver färg och stimulans, action och spänning. Med en av våra canvastavlor kan du se till att spänningen från Musse Piggs äventyr alltid finns tillgänglig i hemmet, där ditt barn kan se dem varje dag. Ge deras fantasi vingar, låt dem utforska sin egna förmåga och frihet att fantisera.

En tillflyktsort

Det är ingen hemlighet att världen kan vara en läskig plats, och så även för barn. Kanske speciellt för barn. Varje barn behöver en plats som är helt och hållet deras, där de kan vara sig själva i trygghet, där endast de vänner de själva väljer får vara. För många barn är Musse Pigg och hans vänner precis såna som de skulle släppa in. Musse, Mimmi, Långben, Kalle, Kajsa, Långben och Pluto och sist men inte minns Knatte, Fnatte och Tjatte; de är de bästa följeslagarna man kan ha i barndomen och de bästa vännerna ett barn kan ha. Finns det något bättre sätt att väcka barnens fantasi till liv än med en canvastavla med Musse Pigg och hans vänner? Ditt barn kommer att älska den och, om vi ska vara ärliga, det kommer du också.
Produktinformation
6 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.