Klassiker

Under hela filmens historia har flera filmer utmärkt sig och gjort ett outplånligt avtryck i samhället. Berättelser som är så välgjorda och minutiöst sammanställda att de förblir publLäs merikens favoriter än i dag. Dessa filmer kallas för klassiker, och varje filmperiod har några exempel på dem. Photowall hyllar detta stora konstnärliga arv med sitt fina sortiment av klassiska canvasutskrifter. Dessa fantastiska bilder skildrar några av de mest minnesvärda filmer som någonsin har prytt silverduken. Dessa fantastiska klassiska canvasutskrifter finns i en mängd olika färger och utföranden som nästan är för många för att nämna. De kan förvandla varje rum i ditt hem till ett veritabelt museum för modern film. Några av dessa klassiska canvasutskrifter återger faktiskt utseendet på de faktiska filmaffischerna för dessa filmer när de började produceras, vilket gör dem inte bara till vackra prydnadsföremål utan också till verkliga samlarobjekt i efterhand. De dokumenterar också noggrant filmens utveckling från de tidiga dagarna med svartvita stumfilmer till dagens färgkorrigerade, datorgenererade storfilmer. Du kan nästan känna lukten av popcorn och folkmassorna i ditt eget vardagsrum när du hänger upp dessa klassiska canvasutskrifter.

Exquisit i klassiska canvasutskrifter

Under ledning av den store Peter O'Toole lånade några av den här generationens mest produktiva skådespelare ut sina talanger till den verklighetstrogna berättelsen om en legendarisk brittisk soldat som erövrade den arabiska halvön. Photowall är stolt över att ge dig "Movie Poster Lawrence of Arabia" i sin fina samling av klassiska canvasutskrifter. I början av 70-talet slog sig den legendariske filmskaparen Francis Ford Coppola samman med den erfarne romanförfattaren Mario Puzo för att göra filmatiseringen av sin mest kända bok. Detta var berättelsen om en italiensk familj som tog sig till USA och i processen skapade en av de mest respekterade och fruktade maffiafamiljerna i landet. Photowall ger dig ett erbjudande du inte kan tacka nej till med "The Godfather-Leaned Back Michael Corleone" i sitt anmärkningsvärda sortiment av klassiska canvasutskrifter. Skådespelaren Al Pacino valdes ut bland dussintals mer framstående skådespelare för att spela Michael Corleone, arvtagaren till Gudfaderns brottsrike. Den här filmen hamnar definitivt i toppen av de 100 mest älskade filmerna från vårt århundrade. Photowalls klassiska canvasutskrifter är stolta över att vara en del av The Godfather's arv.

Minnesvärd i klassiska canvasutskrifter

På 50-talet sattes regissören Michael Curtiz vid rodret för en film som berättade historien om en man och en kvinna som är ödesbestämda att mötas igen i en annan, mer turbulent del av världen, för att återuppleva en gammal romans. Humphrey Bogart och Ingrid Bergman spelar de oroliga älskande i denna ikoniska filmklassiker. Photowall tror att detta kan vara början på en helt ny vänskap i "Movie Poster Casablanca" i sin fina samling av klassiska canvasutskrifter. Efter inspelningen blev de två huvudrollsinnehavarna äkta älskare under en kort tidsperiod. En av de mest klassiska skönheterna genom tiderna är skådespelerskan Audrey Hepburn. Hennes var en blandning av flickig charm och vuxen sofistikering. I sin kanske mest minnesvärda film bländar hon publiken som en spänstig och stilfull ung kvinna i sin generation. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig "Movie Poster Breakfast at Tiffany's" i vårt nästan outtömliga sortiment av klassiska canvasutskrifter. Introducera dina barn till en fascination och kärlek till filmen med dessa underbara bilder. Låt dem bli en del av en värld där allt kan hända och de enda gränserna är gränserna för din egen fantasi.

Forever Immortal

En av de tidigaste filmerna som gjordes under filmens guldålder var Borta med vinden. Den hade filmens siren Vivian Leigh i rollen som Scarlett O'Hara och den oefterhärmliga Clark Gable i rollen som Rhett Butler. I början av 1970-talet gav den banbrytande regissören George Lucas världen en unik science fiction-berättelse som var fast förankrad i konflikten mellan gott och ont i oss alla. Den handlade om självupptäckt, mod, värdighet, frihet, lojalitet mot familjen och uppoffringar. Allt detta skedde mot bakgrund av ett futuristiskt universum som ingen har sett förut. Photowall transporterar dig till en galax långt, långt borta med "Star Wars Episode IV- A New Hope" och "Star Wars Episode IV" i vår samling av klassiska canvasutskrifter. Denna magnifika film inledde eran av massiva specialeffekter och datorgenererade bilder i filmvärlden. Den gjorde dessa tekniska verktyg till en viktig del av historieberättandet. Det ikoniska temat samt de flammande ljussablarna i den här filmen kommer att vara inbäddade i våra sinnen för alltid. För att inte tala om karaktärerna som har blivit populärkulturella ikoner som Darth Vader, R2-D2 och mästare Yoda. Skynda dig och hämta dina egna klassiska canvasutskrifter idag.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor