Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.
Just nu har vi en ökad leveranstid med upp till 5 arbetsdagar.

Star Wars - Death Star 2 - Canvastavla - Barnrum

246

motiv

Stjärnornas Krig

Star Wars-fantast, tillåt dig att förflyttas till en tid för länge sedan i en galax långt, långt borta, genom att pryda ditt hem med tavlor från vårt ofantliga utbud av väggkonst frånLäs mer denna episka saga. Vare sig du tjänar den ljusa sidan, eller är redo att gå över till den mörka sidan, har vi minst en canvastavla som du kommer fatta tycke för. Vi har canvastavlor med porträtt av alla dina favorithjältar och bovar från Star Wars-universumet. Darth Vader står med böljande svart kappa, en röd ljussabel i ena handen och den andra redo att krossa alla fiender med hjälp av Kraften. Vare sig du föredrar tavlor i livfulla färger eller stillbilder kan du pryda dina väggar med Sithlorden. Om du vågar.

Luke Skywalker

Luke Skywalker, världar ifrån sina dagar som en oskyldig pojke, står med ett strålvapen, redo att kämpa mot det onda Rymdimperiet. I en annan dramatisk bild tränar han med sin ljussabel och lär sig att hantera Kraften under Jedimästare Yodas handledning. Ett blyertsporträtt föreställer den unga hjältens takfulla uppsyn i närbild, och en stillbild från Episod IV föreställer honom i jaktskeppets cockpit under kulmen av kampen mot Dödstjärnan.

Anakin Skywalker

Återuppleva Anakin Skywalkers heroiska glansdagar innan han gav efter för den mörka sidans dragningskraft. Profetian sa att han var “Den Utvalde” och skulle skapa balans i Kraften, och han finns med på många av våra canvastavlor i livets olika skeden. Först som en ung slav på Tatooione. Sedan som en ung Jedi, spelad av Hayden Christensen, innan han hamnade på den mörka stig som till slut skulle få honom gå över på den mörka sidan och bli Darth Vader.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi figurerar i vår samling både som ung Jediriddare spelad av Ewan McGregor och som den gamla mästaren, spelad av Alec Guiness, som konfronterar sin före detta lärling, Darth Vader. En av canvastavlorna som avbildar Obi-Wan är ett blyertsporträtt i närbild, en annan är en färgrik tavla av Jedimästaren när han hoppar över lavan på planeten Mustafar. Ytterligare en annan föreställer Jedilegenden Kenobi redo för strid, hållandes en lysande, blå ljussabel. Vi har också tavlor med den onda kejsaren Palpatine. I ett blyertsporträtt där han skriker av raseri skymmer en mörk huva delar av hans härjade ansikte. Det finns också canvastavlor som visar upp hans skräckinjagande ansikte med stillbilder från filmerna. En tavla i samlingen avbildar honom när han använder sig av dödliga Sithblixtar.

Prinsessan Amidala

I vårt sortiment med canvastavlor figurerar den vackra prinsessan Amidalas alla sidor. Hon kan pryda din vägg med den kungliga sminkningen som drottningen av Naboo, som en modig krigare med ett strålvapen eller som den tankfulla och djärva Padme i ett urval av närbilder i blyerts.

Prinsessan Leia

Vi har många porträtt av den tappra prinsessan Leia, bland annat canvastavlor med henne klädd i sin ikoniska, vita skrud, med böljande hår och skogsdräkt bland Ewokerna eller i sin avslöjande slavdräkt när hon hölls fånge av Jabba the Hut. Flera bilder visar hur hon orädd greppar ett strålvapen.

Rymdskepp

De olika rymdskeppen i Star Wars-universumet är också del av vårt sortiment. Vi har tavlor av Dödstjärnan, Årtusendefalken, Republikens vapenskepp, Drottning Amidalas kungliga stjärnskepp och olika sorters jaktskepp, som X-wing och droidstyrda skepp. Väggkonsten skildrar även Star Wars-universumets utomjordiska landskap, såsom undervattenstaden Otoh Gunga, träskplaneten Dagobah, ökenplaneten Tatooine och Coruscant, som helt täcks av en enda stad. En tavla med otaliga rader av Klonsoldater får en att inse hur mäktigt Imperiet är. Vi har flera reproduktioner av originalaffischer från när filmerna släpptes. Den har som varit ett fan länge kommer att minns hur det var första gången man såg filmerna på bioduken. Stillbilder fångar filmseriens viktigaste ögonblick, som när Darth Vader står över en stupad rebell med en trupp Stormtroopers i bakgrunden; som när R2-D2 och C3PO är vilse på Tatooine; som när den unga Anakin tävlar i ett podrace eller som när Luke, Leia och droiderna ser hur Årtusendefalken flyger iväg från deras fregattskepp. Bara din fantasi kan sätta gränserna för vad du kan skapa med dessa slående bilder. Häng dem i ditt sovrum, familjens TV-rum eller hemmabion. Må Kraften vara med dig, vad du än väljer.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.