Vintage, Filmer

Ända sedan bröderna Lumiere skapade kinematografen har mänskligheten varit fascinerad och förtjust i dessa fantastiska flimrande skuggor och de historier de berättar. Från de enkla svLäs merartvita rullarna från stumfilmstiden till dagens datorgenererade storfilmer har vår kärleksaffär med allt som har med film att göra alltid legat i framkant av den mänskliga kulturen. Photowall hyllar detta fantastiska fenomen i vår tid genom att erbjuda ett eget sortiment av canvasutskrifter med vintagefilmer. Det nästan outtömliga utbudet av mönster och färger i dessa vintagefilmdukutskrifter garanterar att varje filmfantast i familjen får sitt lystmäte. Otaliga timmar kommer att spenderas med att titta på, diskutera och minnas de underbara filmerna som presenteras i dessa vintage filmdukutskrifter. Den sanna cinefilen i oss alla kommer inte att kunna motstå deras lockelse. För barnen är detta ett genialt sätt att utveckla deras smak och preferenser för välgjorda filmer. Det är också den perfekta tekniken för att väcka deras passion för en värld där den enda gränsen är fantasins räckvidd. Låt dessa canvasutskrifter med vintagefilmer öppna dörren till ett mer spännande och färgstarkt hem för dig och din familj.

Ljuset i vintagefilmernas canvasutskrifter

Filmer började först som ett stumt medium där dialogen placerades i undertexterna eller ansågs helt onödig. En av de tidigaste och förmodligen mest hyllade superstjärnorna från stumfilmstiden var Sir Charles Chaplin. Hans karaktär The Tramp, med sina säckiga byxor, sin käpp och sin skeva tophatt, innehöll komiska rullar som förstods av publiken överallt, även utan hjälp av dialog. Moderna kritiker anser att detta är den renaste formen av film. Photowall hedrar denna banbrytande konstnär i ett av sina canvasutskrifter av vintagefilmer med den enkla titeln "Kid". I och med ljudtekniken och senare även färgen gjordes fler och fler filmer och deras mångsidighet och bredd blev nästan oändlig. Photowall hedrar dessa stora filmiska bedrifter med sina "Double Indemnity", "Movie Poster Casablanca" och "Rebel Without a Cause" i sin fina samling av vintage filmdukstryck. Den förstnämnda visar den stora filmskurken Edward G. Robinson i sin stora roll i en film. Det andra har Humphrey Bogart och Ingrid Bergman i huvudrollerna i denna klassiska kärlekshistoria som utspelar sig under andra världskriget och som har förblivit en filmklassiker än i dag. Och den tredje visar den ikoniska James Dean i den film han kommer att bli mest ihågkommen för.

Skuggan i vintagefilmer canvas prints

Tillsammans med dessa färgade utskrifter har Photowall också många ikoniska bilder i svartvitt i sin unika samling av canvasutskrifter av vintagefilmer. Några av dessa inkluderar "Wager of Battle" med den violettögda sirenen Elizabeth Taylor och "The Little Colonel" med den odödliga barnstjärnan Shirley Temple. Dessa vintagefilmer på canvas harken tillbaka till den tid då filmens innehåll och historia var det som lockade publiken, till skillnad från många av våra filmer där det är hypen som är det viktiga. Ha långa diskussioner med din familj om fördelarna och fallgroparna med dessa ikoniska exempel på film som presenteras i våra vintage filmdukutskrifter. Det var inte bara de stora skådespelarna som stod i centrum under denna glittrande era utan även de geniala regissörerna. "Metropolis" av den trogna tyska regissören Fritz Lang var en glimt av en futuristisk värld. Dessa canvasutskrifter av vintagefilmer bevarar dessa historiska landvinningar för många år framöver och garanterar att nästa generation kommer att ha en grundsten att förankra sin kultur på.

För alltid odödlig

Med tiden började regissörerna experimentera med filmen och dess genrer. Konventionella sätt att berätta historier ersattes med mer oortodoxa intriger och abstrakta bilder. Några exempel på dessa är "Dr Caligaris kabinett", "Syster San Sulpicio-Infographics" och "Salome". Dessa fina mästerverk i våra canvastavlor med vintagefilmer tryckte på gränserna för berättande, filmfotografi och produktionsdesign på sin tid. Dessa fantastiska skuggor som har flimrat över silverskärmarna i vårt kollektiva medvetande i årtionden nu har varit en spegelbild av den mänskliga kulturen, dess rötter, dess nutid och vart den är på väg. Som William Shakespeare skrev är konstens verkliga syfte att hålla upp spegeln mot naturen, att visa den dess sanna form. På samma sätt har dessa filmer fungerat som dokumentation av våra liv på den här jorden och de tusen och en chocker som vår art har varit arvtagare till. Om en miljon år, när vår civilisation har försvunnit för länge sedan, kommer de som kommer att sålla igenom askan att kunna sätta ihop vår historia genom dessa filmer. Så skynda dig och hämta din egen samling av de fina canvastavlorna med vintagefilmer idag.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.