Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Modesty tänkande - Canvastavla - Hall

19

motiv

Modesty Blaise

Det spelar ingen roll om du väljer en canvastavla i svartvitt eller i fullfärg, här har du möjligheten att låta sextiotalshjälten Modesty Blaise bli en del av din vardag. Med starka gLäs merrafiska designer och klara färger är dessa canvastavlorna en utmärkt inredningsdetalj i moderna miljöer.

Modesty vem?

Modesty Blaise är en stark kvinnlig karaktär skapad av den brittiska författaren Peter O’Donnell. Hon var en karaktär i en enormt populär seriestripp som publicerades i London Evening Standard på tidigt sextiotal. Det tog inte lång tid innan den även publicerades i tidningar över hela världen, även om nakenhet skapade problem i USA lite då och då. O’Donnells första samarbetspartner, Jim Holdaway, skapade en äkta stilikon i en livlig ung kvinna med ett tvivelaktigt förflutet och en ännu mer spännande nutida tillvaro. Med sitt fantastiska hår, sina höga kindben, sin dramatiska ögonsminkning och smidiga figur blev Modesty en symbol för sextiotalets hjältinnor. Modesty rymde från ett flyktingläger i Grekland efter andra världskrigets slut och gav sig ut på äventyr i Europa. Till slut leder hon gangstersyndikatet The Network i Tanger. Där träffade hon, och anställde, den utsökta och orädda boxaren Willie Garvin. Han blev hennes platoniske, trogne följeslagare. När historien tar vid, 1963, har den vackra och nu väldigt rika Modesty flyttat till London och lever ett påkostat liv. Hon har tröttnat på tillvaron och börjar, tillsammans med Willie, jobba för brittiska underrättelsetjänsten. Inofficiellt. De har en egen känsla för rättvisa och hjälper ibland främlingar som har hamnat i knipa, bara för sin egen underhållnings skull. Deras exotiska eskapader är fyllda med fartfylla strider och en myriad av vapen, allt från blåsrör till svärd. Och Willie bär inte bara en kniv, utan två!

Filmer

1966 förflyttades serien till bioduken i en film med Monica Vitti, Terence Stamp och Dirk Bogarde. Tvyärr blev det ingen hit. Men än är inte hoppet ute för en Modesty-film på biotoppen. Quention Tarantino har hintat om att han skulle vilja regissera en Modesty-film, och både Jennifer Lopez och Nicole Kidman är intresserade av att spela Modesty i egen hög person. Under tiden kan du låta en canvastavla med Modesty Blaise ge dig en försmak av hennes spännande liv.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.