Vintage, Typsnitt

Ta med dig tidlös och vacker charm från typografi in i ditt eget rum med den här kollektionen från Photowall. Oavsett om din inredning är bostads-, företags- eller fritidsinredning, kLäs merommer vintage typografiska canvasutskrifter garanterat att uppgradera din vägginredning till en helt ny nivå. Photowall erbjuder allt från livfulla konstverk till subtila retrosevärdheter, något för varje personlig smak och inredningsstil. De älskvärda, lite udda vintage typografiska canvastavlorna har många ämnen och platser och skapar vackra mönster med sina unika mönster. För dem som föredrar en mer nyanserad look och känsla finns det också vintage typografi canvasutskrifter som håller sig till minimalism. Ge hemmet eller kontorsrummet en urban stämning med våra vintage typografiska canvasutskrifter med världens mest kända städer i sin forna glans. Alla dessa vintage typografiska canvasutskrifter kan ändras för att passa eller kontrastera till din befintliga inredning, olika färgscheman och den övergripande estetiken.

Basics i vintage typografi canvas prints

Det finns ett par element som är avgörande för typografi. Först och främst är de kombinerade komponenterna som heter typsnitt och typsnitt. Ett typsnitt är en familj av relaterade typsnitt, medan typsnitt hänvisar till de vikter, bredder och stilar som utgör ett typsnitt. Kontrast är en annan viktig faktor eftersom den hjälper till att förmedla vilka idéer eller budskap som ska betonas till läsarna. Du kommer att se mycket av detta i canvasutskrifter med vintage typografi. En annan viktig sak att tänka på när du använder dessa saker är konsekvens, eftersom det är nyckeln till att undvika ett förvirrande och rörigt gränssnitt. I vintage typografi canvasutskrifter ska du ta hänsyn till det vita utrymmet. Detta är området runt text eller grafik som också påverkar den typografiska hierarkin. Dessa två kombineras för att syfta till att skapa en tydlig distinktion mellan framträdande delar som bör uppmärksammas och läsas först, och vanliga textkopior. Som du också kommer att se i vintage typografiska canvasutskrifter är färg ett av de mest spännande elementen eftersom det är här du verkligen kan vara kreativ och lyfta inredningen till en helt ny nivå.

Hur och hur

Din inredning ska helst berätta en historia som fängslar betraktaren. Vintageinteriörer är till exempel den perfekta bakgrunden för att visa upp samlingar av canvasutskrifter med vintage typografi. Kom ihåg att vintage ger dig en licens att minnas och minnas, så inred i enlighet med detta. Bjud in retrodelar i ett modernt utrymme genom att kontrastera ljusa och glänsande nya föremål med ett shabby-chic-rum. Var inte rädd för att börja med några få vintage typografi canvasutskrifter och gå vidare därifrån. Ibland är bara en liten bit av den gamla världen allt du behöver för att ge ett rum en ny dimension och mening. Vintage typografiska canvasutskrifter handlar lika mycket om att berätta en historia som att uppskatta benen i en design för dess struktur och inte dess ålder. Den här tanken fångas på ett utmärkt sätt i "Road Trip - Beetle Luggage", ett vintage typografiskt canvasuttryck som är ganska enkelt men ändå mycket kraftfullt och tilltalande.

Vintage typografi canvas prints placering

Fördelen med att ha en gammaldags känsla i din inredning är att sådana föremål som dessa som finns i vintage typografi canvasutskrifter kan se bra ut praktiskt taget var som helst. Ta till exempel ett objekt som "Paris Panorama". Denna fantastiska och stilfulla vy kan placeras i vardagsrummet hemma eller i pausrummet på kontoret och kommer att ha samma visuella effekt. Om du letar efter något mer specifikt kan du kanske placera bilder som "Ingredients for Life II Blue" i köket eller matplatsen. Gör din foajé till en plats där folk vill umgås med canvasutskrifter med vintage typografi som "Old Salt Whiskey" eller den bestående coolheten "Movie Ticket Free Admission". Det finns flera sätt att kombinera vintage typografi canvasutskrifter med andra retroföremål och verkligen förvandla din inredning till en tidsmaskin.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.